Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajne pulpeciki wszystkie:) Wy już używacie3? my się dopiero do nich przymierzamy, właśnie się zastanawialiśmy czy kupić jeszcze 2 czy już 3.Go nosił, 2 razy nawet zasnął na trochę, ale ogólnie masakra. mm nadzieję, że teraz już się nie obudzi do następnego karmienia, bo już tak bolą mnie nogi i krzyż od chodzenia z nim w tą i z powrotem...Wiedziałam, że nie będzie łatwo z ty moim kręgosłupem po 2 operacjach, ale nie wiedziałam że aż tak da mi w kość, gdyby nie te bóle brzuszka, byłoby ok nie wiem co będzie dalej jak to nie przejdzie i trzeba będzie z takim dużym klopsem tak chodzić cały dzień.
-
Lissa, no kolejna piękna mamusia, która na dodatek wygląda jak nastolatka!!! Ile masz lat?!?
U nas skoku ciąg dalszy. Franek nie mógł długo zasnąć, a jak mu się to udało po dwóch godzinach, to pospał chyba z godzinkę i jak wpadł w ryk!!!! Aż się wystraszyłam! Jest jakiś taki roztrzęsiony, cały dygocze przed zaśnięciemPoprzytulałam go, nakarmiłam, znów zasnął... ciekawe co go tak wystraszyło przez sen. Oby trochę sobie teraz pospał, bidulek nasz.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Lissa dobrze ze mamy kolejna mame blond bo przewaga brunetek tu jednak hehe
Olala mi tez coraz ciężej nosić tego klopsa naszczescie duzo noszenia nie wymaga:) napewno jak zacznie chwytać to bedzie sie zajmował to nie bedzie chciał na rączki.
Walabia kurczę biedny Franio:( mój Tymek to tak czasem tez ma ze cos go rozbudzi i taka rozpacz az serce peka mam nadzieje ze teraz pospi i nic mu nie bedzie dokuczać.
Tymek odmieniony dzis pomarudzil tylko godzinkę a tak to był cudny i rozkoszny:) nawet po kapieli nie było płaczuzrobiliśmy nawet zdjecie dla taty na jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:38
olala81, walabia, Makcza, Lissa, Tusia89, Kaja, Miriam, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
Wróciłam
Leżę w wannie i Was nadrabiam. Ale dziewczynek mało zjadł po kąpieli już mnie woła, że trza karmić. Napiszę Wam tylko ku przestrodze, że po 3 dniach od kryzysu laktacyjnego miałam kolejnu! Przestraszyłam się tym razem, aż się popłakałam, na szvzęście okazało się, że trwał tylko pół dnia, w nocy było jeszcze marnie, ale dziś już mleko wdóciło. Więc może się zdarzyć i tak - proszę się nie bać jakby co.
Tusia89, Kaja lubią tę wiadomość
-
My dziś obchodziliśmy dzień taty bo jutro niestety tata pracuje cały dzień
przedstawiam Wam przy okazji moich ukochanych mężczyzn
mam nadzieję, że mąż nie będzie zły
Kozgo, nie mogę przestać patrzeć się na fotkęjest genialna, pomysł na dzień taty też
Tymek do schrupania
tylko całować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 19:57
Lissa, Makcza, Kaja, Miriam, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
Lissa, też się zastanawiam jak Walabia ile masz latek
młodziutko wyglądasz
a razem z synkiem tworzycie super duet
Olala no takie zdjęcia mnie urzekająuwielbiam patrzeć jak tak bobaski śpią
Co do tych kryzysów laktacyjnych to ja się zastanawiam czy ja czasem za mało wody nie pije i potem ciężko z mlekiem. Jak zapomnę pić tyle ile potrzeba to piersi wiotkie a jak nadrobię picie wody i się pilnuję to jest ok... -
Mój maz najbardziej lubi jesc wiec na dzien taty babecKi i zabieram go na obiad i jutro caly dzien razem a strasznie stęskniony za Tymkiem bo ostatnie 3 dni spędzał z nim tylko pół h rano.
Olala albo kładę na swoim brzuszku albo huśta sie w huśtawce no albo czasem nosimy.
Czesto sie tez przytulany siedząc na fotelu.
Makcza dobrze ze mleko juz wróciło.
Tusia super masz facetów -
My w sumie przeszliśmy na 3 dosyć szybko bo Tymka ewidentnie cisnely no i siuski uciekały ale chyba jeszxze pociągniemy w lipcu 3 i przejdziemy na 4. 2 zostały mi dwa opakowania pp 80 sztuk ale udało sie mi sprzedać siostrze znajomej na szczęście.
Wlasnie namy pobudkę pierwsza od 20 wiec ładnie dzis mały pospal -
A nam się trafiła nocna kupa! I to taka z brudzeniem ubranek. Teraz dziecko nakarmione i zadowolone spokojnie wykonuje kolejną... Skąd się tyle tego w takim małym dziecku mieści? Zazwyczaj Hesia robi ok. 4-5 dziennie, z czego poranna jest duża, a reszta niewielkich.
-
Makcza dla mnie dziecięca kupa to tajemnica bo jak to jest ze sa sędziego co robia ja co karmienie a sa takie jak moje które robia co kilka dno i to wcale noe zawsze jakies wielkie. My dzis od 3 troche mieliśmy problemy z gazami duzo ich było i troche męczyły Tymka we śnie i strasznie sie prężył i popłakiwał na śpiocha ale teraz wstał z wielkim uśmiechem na buzi
-
A u nas nie wiadomo o co chodzi Tymek nie moze zasnąć normalnie godzinę po porannym karmieniu robi sobie godzinna drzemke i widac ze zmęczony ale zasnąć nie moze i strasznie płacze ale takim płaczem jakiego nie znamy i nie wiem co mi dolega bo ciezko go uspokoic:(