Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
walabia wrote:Ostatnio Ryanek zaskoczył mnie zdjęciem na którym tak wysoko sie podnosi!!!
Z tym ze on podnosi sie tak wysoko tylko na lezaczku, pewnie dla tego ze jest on wyprofilowany wyzej pod główką
bo na plaskim juz troche inaczej sie podnosi .
Jak dla mnie to mozecie dodawac fotki pod kazdym postem uwielbiam patrzec na te nasze bobaski -
My używamy zielonych i tez dają rade 12h bo najcześciej od 19.30 do 7.30:) a w dzien co 3h czyli przed każdym karmieniem no chyba ze kupa ale ta i nas nie czesto. Zastanawiam sie bo mamy jeszcze jedno opakowanie 82szt 3 i czy juz na 4 czy jeszcze nie zobaczymy ile ten nasz klusek w czwartek wazy.
My chcieliśmy jutro i tam chyba jakas grupa ok 15.30 jest to rano zadzwonie i zapytam czy mozna ale mysle ze jak to kurs to pewnie po kolei robi sie rożne rzeczy i moze byc ciezko. -
Kozgo świetny pomysł
też mamy flanelę w sówki, identyczną
Walabia Franciszek świetnie wygląda z tą nowa zabawką, brakuje mi takiej właśnie zabawki, którą przywiesza się na całej szerokości łóżeczka albo wózka... muszę w nią zainwestować albo wysłać Tomka na zakupyUwielbiam jak Franio śpi tak jak Twój Franek
rączki do góry
Podobno świadczy to, że dziecko jest zdrowe i czuje się bezpiecznie
Kozgo, słodki ten Twój Tymek:) mam wrażenie, że mój Franek i i Twój Tymek to forumowe kluseczkite pulaski to nawet mają podobne
z tym, że mój ma bardziej okrągłą główkę i śmieje się, że to mój mały księżyc w pełni
a Tymuś.Jak patrzę na zdjęcia Tymka to cholerka nie mogę uwierzyć, że ten słodziak czasami tak cierpi przez ten brzuszek
aż kurde jakoś mi strasznie przykro przez to
-
Super Kozgo. Żałuje, że sama na to nie wpadłam. U nas jakoś mało zdjęciowo; dziwne. Może z raz w tygodniu coś cyknę i tyle.
Kryzys chyba się skończył. Mleka nie za wiele, ale mała w nocy długo śpi. Wczoraj od 21.30 do 6. I znowu karmię z jednej piersi na raz. Skok rozwojowy trwa. Dzisiaj Zosia prawie się czołgała na brzuszku żeby sięgnąć grzechotki która leżała przed nią. Codziennie mnie czymś zaskakuje -
ostatnio była moja przyjaciółka u mnie. Bardzo lubi robić zdjęcia i chce się tym zająć trochę bardziej profesjonalnie
oczywiście Frankowi też zrobiła kilka fotek
a Tu wrzucam oryginał i trochę przerobione zdjęcie
walabia, Kaja, MoniaT, Lissa lubią tę wiadomość
-
Tusia,
my nie mamy zabawki którą można powiesić nad łóżkiem, po prostu związalismy dwie ze sobą sznurkiem, co widać na zdjęciuJak wcześniej wisiały z boku, to słabo Franek się nimi bawił. Też kocham te rączki do góry w czasie snu!
Doris, koniecznie rób zdjęcia! Potem będzie miała co Zosia oglądać
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
kozgo wrote:My używamy zielonych i tez dają rade 12h bo najcześciej od 19.30 do 7.30:) a w dzien co 3h czyli przed każdym karmieniem no chyba ze kupa ale ta i nas nie czesto. Zastanawiam sie bo mamy jeszcze jedno opakowanie 82szt 3 i czy juz na 4 czy jeszcze nie zobaczymy ile ten nasz klusek w czwartek wazy.
Ale trójki są chyba do 9 kg z tego co pamiętam, myślę, że Tymusiowi jeszcze ze 2 kg co najmniej brakuje
Tusia, Twoje pierwsze zdjęcie jak z okładki żurnalowej dla mam spodziewających się potomstwa
Niezła reklama by była z Franka zachęcająca do macierzyństwa
Kocham te nasze forumowe dzieciaczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 15:04
Tusia89 lubi tę wiadomość
Tymoteusz
mój tak w nocy spi jak ja to mowie Rączki do gory
w dzien na brzuszku albo na boczku lubi my tez rożne kombinacje do lozeczka robimy zeby było po długości
i Tymek z nimi szaleje
po wczorajszym złym humorze ani śladu dzis usmiech i zabawa:)
Doris jestem w szoku postępów Zosi bardzo szybko się rozwija
Tusia oj tak nasze chłopaki to kluseczka az dziw ze jak wychodziłem ze szpitala Tymek ważył tylko 3kg hehe robi masę na cycusiu mamusi
Ja robie tyle zdjec ze mój iPhone ciagle krzyczy brak miejsca haha:) -
Dzisiaj mamy dzień ćwiczeń przewracania na bok. Mała strasznie sfrustrowana, że jej się nie udaje
A wczoraj zaśmiała się głośno bawiąc się z tatusiem. Taki rechocik był. Teraz wiem czemu nazywaja to SKOKIEM rozwojowym.
Za to w nocy miałam koszmar, że coś mojemu maleństwu się stało i nie ma jej...Coś czuję, że takie koszmary będą mi już na stałe towarzyszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 19:21
-
dziewczyny znalazłam tanią aptekę... zamawiam tam emolium do kąpieli i Bepanthen 100g to mają dobre ceny, nawet tańsze niż w gemini. przesyłka też tania 7zł
http://www.wystrzalowa.pl/wysylka.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:20