Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo - coś mi się jeszcze przypomniało - ból brzuszka Tymka może być spowodowany właśnie tym, że kał zbyt długa "zalega" w jelitach i to go męczy. U nas tak właśnie jest i pediatra powiedziała, że w tym wypadku musimy uregulować częstotliwość wypróżnień, by go nie bolało
-
o jaaaaaaa Walabia ale boska antresola... pewnie nigdy takiej nie będę mieć ale marzyć sobie zawsze mogę
no i ja dalej trzymam kciuki kochana, jak widać wszystko w swoim czasie :-* Franio w jasnych kolorkach takich pastelowych wygląda mega
Mój Franio dziś pierwszy raz odmówił dwa razy cyca, i dużo spał, teraz bardziej aktywny się zrobił, mam nadzieję, że nocka będzie ok.
Czy Wasze maluchy też tak się ślinią??? Franek strasznie mocno... i nawet mi sie krztusi ta śliną ;/ -
natalinka wrote:Walabia - nigdy nie mów nigdy. Kiedyś wygracie w totka i marzenie się spełni. O ile gracie oczywiście...
Oczywiście,że nie gramy. Trzeba być bogatym, żeby grać, bo to po prostu sponsoring nagród dla innych ludzi
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Walabia, co nie da rady pewnie ze da, jesli utrzymuje glowke jak go kladziesz na brzuszku to i tu sobie poradzi
maly sie rechocze strasznie jak go tak podnosze
Do wrzesnia jeszcze duzo czasu wiele moze sie wydarzyc
Moj sie slini co prawda jeszcze nie krztusi ale slini mocna i paluchy z piastka strasznie wklada do buzi .Tusia89 lubi tę wiadomość
-
Natalinka nam lekarz kazał 3 razy po 2ml i zobaczyny jak bedzie biegunka to zmniejsze. Dziekuje za rady
pani doktor powiedział ze na efekty najcześciej czeka sie ok tygodnia a co do zalegania kału to do tej pory mówili ze jak robi rzadko tzn ze pokarm sie dobrze wchłania co lekarz to inna opinia.
Lissa super latacie my tez ostatnio tak się bawimy czasem Tymek ładnie trzyma glowe:)
Walabia super ze takie mieszkanie od pokoleń widac ze mieszkanie z duszaoby mezowi udało sie znaleźć prace teraz Rubik otwiera przedszkole muzyczne moze by Twój naz się załapał
Tusia Tymek slini sie masakrycznie szczególnie jak pcha rece do buzi albo jak na brzuchu je rękawek od koszulki.
Olala jak tam szczepienie ? Tymek padł i spi zobaczyny jak dalej bedzie. Dzis mu kupiliśmy zabawki do kapieli zeby polubił nowy leżaczek zobaczymy jak z kapiela bedzieTusia89 lubi tę wiadomość
-
Beatina no kurcze masz takie cudo i sie nie chwalisz, nie ładnie !!!!
kurcze chyba tylko moj ignoruje mate edukacyjnawidze ze Lukaszek tez jak w hipnozie
Mojemu nie pasuje co go połoze to po minucie juz sie rozglada za mna a mata go nie interesuje wcaleBea_tina lubi tę wiadomość
-
Doris i chyba Ci tej miesiączki nie brakuje hehe:) ja ostatnia miałam 29 czerwca
Walabia bylismy na Potoku woda ozonowana 32stopnie tylko brak rodzinnej przebieralni wiec troche ciezko było nam sie z Tymkiem ogarnąć. Reakcja była taka ze zdziwienie i ciekawość, uśmiechów nie było ale Tymek nie jest dzieckiem które chrapie i sie cieszy w wodzie no ale moze z czasem to sie zmieni. Za to po basenie zjadł cyca i padł ale to tak ze dał sie przebrać na śpiocha i przenieść z samochodu do domu co nigdy soe nie zdarzyło jeszxze i spał 3,5h hehe
-
doris, widze ze Twoja tez ma pod szyjka zaczerwieniona line, moja mama jak to u Ryana zobaczyla to myslalam ze mi wpierniczy hahaha i kazala bepamptenem smarowac i zeby bylo smiesznie to po kazdej kapieli pilnowala czy to robie i faktycznie maly juz niema tej czerwonej lini