Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dziś paradowałyśmy po mieście. Oczywiście przez jakieś pół godziny, chyba nie powinna być dłużej w nosidle. Ale wystarczyło żebym poczuła się cudownie wolna! Inne życie bez wózka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:49
walabia, Kaja, Lissa, Tusia89, magdalena lubią tę wiadomość
-
...a bo ja nie lubię kolorowych ubrań. Dziwne, wiem, ale jakieś takie dziwactwo mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:19
Miriam, Makcza, NataliaK, Kaja, doris85, Lissa, Tusia89, magdalena lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyMakcza cudnie
Kozgo Zojka wróciła prawie do formyjest zadowolona i prawie tak absorbująca jak wcześniej.
juz je prawie normalnie dzis tylko jedna kupa była ale walczę z ta strzykawka i lekami bo pluje jak zbliżam strzykawkę do ust to zaciska jak zabieram to sie śmieje jest niemożliwa
Teściowa juz jest powiedziałam co myśle i sie przymknela ale powiedziałam to spokojnie i wreczalam zel antybakteryjny carexa w torebce prezentowej wzięła sie za prasowanie tyle z niej pożytku.Czarek wczoraj przejeżdżał przez Kraśnik i został tam na noc tez jej podobno powiedział co myśli wiec mam nadzieje ze dotarły do niej nasze uwagi.
Walabia kurde ja nie moge sie zebrać na ciuchy juz tyle razy planuje i zawsze cos wypadajak Zojka juz bedzie zdrowa muszę wkoncu wybrać sie z wami na spacer
Co do naszych badań dzwoniłam do szpitala jeszcze raz i mamy sami badania zrobic na własna rękę sanepid przyjdzie po kuracji Zojki tylko na sprawdzenie Zoi nie nas wiec w poniedziałek jak Czarek wróci robimy nam badania teściowa z tesciem obiecali ze zrobią w krasniku -
nick nieaktualny
-
Walabia markerem? Mega czad
Frani śliczny:) ja za to nienawidzę bezy i brązów i mój syn nic nie ma w tych kolorach głownie granat, zielony, szary, niebieski, czerwonymi biały
Makcza podobno do 1,5h mozna w nosidle nosić tak nam ortopeda powoedzial.
Tymek z temperatura śmiał sie ibszalal jak nigdy potem padł na moich kolanach, syrop łyżeczka zjadł i nie pluł na szczęście:)
Miriam nie chce wpasc do mnie Twoja teściowa poprasowac? -
To baby bjorn jest od urodzenia a u ortopedy bylismy jak Tymek miał 7tyg i wtedy powoedzial ze do 1,5h my mamy takie cos co przytrzymuje glowe i on nie musi jej trzymac.
Ale Helenka w tym nosidle wcale nie taka duża jak na poprzednich zdjęciach jak perspektywa z mama zmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 19:05
-
nick nieaktualnyMakcza to juz ostatni jej przyjazd
wiec mam nadzieje ze juz nie będę sie irytować i poruszać tego tematu
Co do nosidelka to chyba od 3 miesięcy ale zależy chyba od modelu np ergonomiczne tula to od 6 miesiąca jak dziecko zacznie samodzielnie siadaćchusta napewno od urodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walabia, a co to za utwór na tej rolecie. Na moje niewprawne oko cos trudnego. Tyle bemoli, błeeeeee
A Tymkowi się ulałoNie mogę uwierzyć, że tyle płacze. Wygląda jak wcielona radość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 19:24