Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
cholera, cały długi post mi się skasował. Było o tym, że dziecko mam dziwne, raz piękne, raz brzydactwo, a teraz np zapuszcza rzęsyPojawiają się nowe - dużo dłuższe i skierowane w dół, a po kilku dniach się podwijają. Dobrze to widać na tym zdjęciu - różne długości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 10:33
Lissa, Kaja, walabia lubią tę wiadomość
-
Makcza mój tez ma mega długie rzesy po mężu bo ja moje mam gęste ale krotkie uwielbiałem je sobie przedłużać od razu czułam sie bardziej kobieco
ale teraz jakos czasu mi brak zeby sie położyć na 2h na zakładanie moze jak Tymkowi troche brzuch odpuści.
-
hej dziewczyny ,
moral, dzieciaczki cudne i razem jak sie fajnie ciesza
Miriam ciesze sie ze wszystko wraca do normy , a ta salmonella , hmmm no nie mam zdania
Makcza wrzucaj fotki na przemian z dobrymikawalkami i pokaz kiecke jaka zakupilas
moral no to tez czekamy na zdjecie domu zwlaszcza jak masz balagani ogrodu koniecznie
kozgo , moj dzisiaj baki puszczal straszne ale na szczescie przez sen , mam nadzieje ze ten lek Wam pomoze
U nas swiat sie konczy , dziewczyny wstalismy z Ryanem o 11 !!! co prawda w nocy , nie mam pojecia o ktorej przebudzalam sie i dalam malemu 2 razy cyca ale to byly krotkie przerwy .
Moze to dlatego ze zaczelam zaluzje opuszczac do konca i w pokoju jest tak jakby caly czas noc, dopiero jak wstaje to zaciagam do gory , nie wiem ale smiesznie jest . telefon mi sie rozladowal nie wiem czy szef dzwonil czy nie a jest na waznym spotkaniu w niemczech , nie wiedzialam w co przez te 30 minut od wstania rece wlozyc
Ha powiedzialam szefowi ze dopiero zauwazylam ze telefon rozladowany a ten ze dobra dobra nie spimy nie spimy
a teraz maly sobie lezy i sie cieszy jak mysz do sera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 10:37
Makcza lubi tę wiadomość
-
Śliczna Helenka i takie mądre ma spojrzenie. Zośka tez ma mega długie rzęsy po mężu (bo ja mam krótkie) i ciemne po mnie
Poza tym zauważyłam, że rosną jej włoski blond więc może jeszcze będzie blondyneczka
Makcza lubi tę wiadomość
-
A co do wyjazdu to ja lece do Polski do dziadkow 15 sierpnia i zstane tam do 29 wrzesnia ! To jest najpiekniejsze miejsce pod sloncem. Domek pod lasem, zero sasiadow, wlasny staw altaneczka, zielono, sarenki wieczorami wychodza , zaby pieknie rechocza ehhhh sielankowo , juz nie moge sie doczekac. No ja a oczywiscie bede pracowac bo okazalo sie ze kolezanka zrezygnowala z pracy wiec jestem sama .
Dziewczyny czy to normalne, maly znowu ucina sobie drzemke ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 11:07
-
nick nieaktualnyMakcza Hesia jest piękna co ty wymyślasz ze raz brzydactwo.
Zojka tez ma nawet długie rzęsy ale nie wiem po kim.
Kozgo masz racje muszę i ja sie przebadać bo może to moja wina a nie teściowejmoże sie wstrzymam z powiedzeniem jej co myśle do wyników moich badań
No ale fakt taki ze byliśmy u nich 2 razy i dwa razy Zoja wracała chora
Lisa juz zazdroszczę sielanki w plLubie takie klimatu cisza spokój natura.
-
Koral chłopaki przecudne
pamiętam jak mówiłaś, że się tak o nich martwisz, że wcześniaki i w ogóle a tu proszę rozmiar 68 tak jak mój pucolek, czasem wejdzie w 74 ale to zależy od ciuszka bo te niektóre 74 to jak przyłożę, to takie same jak 68
chłopaki super
I życzę Ci udanego wypoczynku na wczasach. Należy się Tobie jak nikomu innemu.
MAkcza a Helenka takie długie, piękne rzęsy ma za Tobą chyba co??? pamiętam Twoje zdjęcie ze szpitala z małą to oprócz Helsi przykuły moją uwagę, Twoje długie rzęsyHelena wygląda na bardzo bystrą dziewczynkę
i ta bluza z uszkami
lubię takie ubranka
Tak piszecie, że wasze szkraby takie rozgadane... Franek czasem coś tak sobie pogada ale nie trwa to długo. Najczęściej to odpowiada jakimś krótkim głużeniem jak się do niego mówi ale żeby dłużej sam sobie głużył to nie.
Kozgo, Franek chyba wraca do dłuższego spania w nocy. Po karmieniu, po kąpieli wytrzymał 4 godziny, potem już pobudki co 3. Ale coś chyba go na brzuszku męczy bo ma problemy z zaśnięciem. Zanim zaśnie na dobre to się wierci i stęka. W ogóle ostatnio zanim zaśnie to chce na ręce, muszę go ululać trochę na rękach i jak już odpływa, to go odkładam i zasypia ładnie na łóżku. Mam nadzieję, że to chwilowe bo nie wyobrażam sobie usypiania na rękach...
Miriam, to jest tylko podejrzenie salmonelli tak???myślę, że będzie ok i to jest fałszywy alarm. -
Tusia89 wrote:Lissa mój Franek to jest aktywny góra 2 godziny i idzie na drzemkę
też się zastanawiałam czy to normalne ale widocznie tak potrzebuje.
kochana tylko ze my wstalismy o 11 , pogaworzyl godzinke i znowu spiw sumie to dobrze niech rosnie
Razem z mezem jestesmy strasznymi spiochami, wczesnie moglismy spac po kilkanascie godzin ciagiem
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
miriam oby ta salmonella jednak się nie potwierdziła, ale nawet gdyby to chyba zrozumiałam z Twojego wpisu, że te leki które już podajesz powinny zadzialać, tak?
Oli tez ma długie rzęsy i tez niektóre takie proste jeszcze nie podwinięte, śmiesznie to wygląda.
On nadal śpi juz 2 godziny, chyba znowu prześpi mi 2 dni po szczepieniu, a na 12 jestem w mieście umówiona z konsultantem na przedłużenie umowy na telefon, n cóż niestety się spóźnię nie będę go budzić a konsultant nie odbiera , to nie moja wina.....Nigdy nigdzie się nie spóźniałam, nienawidziłam tego a teraz niestety coraz częściej mi się zdarza.
zbliżamy się do tych 3 miesięcy i mam pytanko, czy wypadają Wam juz wlosy? mi chyba ostatnio zaczęły a dodam że ma włosy do pasa a nawet ciut dalej, mam nadzieję że nie będę musiała obciąć. -
oliwier jeszcze niektóre ciuszki ma na 56 dopiero powoli je chowam, ale on się w tym najmniejszym rozmiarze topił na początku. Teraz mamy większość 62 i w niektórych też jeszcze dużo luzu, chociaż ma juz 64cm, te rozmiary sa nierówne tak jak u dorosłych.
-
olala ja sie wlasnie tego wypadania najbardziej obawiam
Mi poki co jeszcze nie ( wlosy mi sie pieknie wzmocnily w crazy, mam teraz jak w szkole sredniej ) mam nadzieje ze jednak ominie nas to wypadanie .
Wow wlosy do pasa, zawsze podziwialam kobietki z takimi wlosami, duzo przy nich pracy przy pielegnacji prawda?
jami masz kolor ? -
Lissa nie jest dużo pracy tak sie tylko wydaje, ja to nie wyobrażam sobie mić krótkich, włąsnie wydaje mi się przy nich duzo pracy, trzeba układac, suszyć itd. ja w domu najczęściej chodzę w koku, bo tak wygodnie i mały nie ciągnie a jak wychodzę to rozczeszę i kitek albo warkocz jak np na motocykl albo rozpuszczone. jak myje rano to nawet nie muszę suszyć po prostu chodzę w rozpuszczonych po domu i schną.
a kolor ciemny brąz. -
nick nieaktualny