Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
No umawiamy się od miesiąca chyba, weźcie dziewczyny, przyjedźcie w końcu na Pragę please! Kiedy Wam pasuje? Mi w przyszłym tygodniu najbardziej po 14:00 w poniedziałek i wtorek albo w czwartek o dowolnej porze.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie na ulotce tego debridatu jest prEchowywac w chłodnym miejscu czy to znaczy ze trzymac mam w lodowce czy wystarczy miejsce w domu bez dostępu słońca ?
Jak Zojka się wykuruję to trzeca sie wreszcie spotkać.
Ja duzo na Allegro kupuje ubranek next bo one nawet po wielu praniach jak nowe wyglądają a da rade kupic od 1zl ostatnio na 9-12 miesięcy pokupowalam dresów i bluz i koszulek i co do ubran do spokoj mamy narazieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 08:55
-
walabia wrote:No umawiamy się od miesiąca chyba, weźcie dziewczyny, przyjedźcie w końcu na Pragę please! Kiedy Wam pasuje? Mi w przyszłym tygodniu najbardziej po 14:00 w poniedziałek i wtorek albo w czwartek o dowolnej porze.
-
Makcza, szkoda, że tak późno nauczyłaś się dodawać zdjęcia na forum. Coś czuję, że wiele pięknych zdjęć nas ominęło
Koral, ja kupiłam Frankowi tylko 2 razy nowe rzeczy. Jak kiedyś weszłam do sklepu i popatrzyłam na ceny, to złapałam się za głowę i szybko uciekłam. Ponieważ mam blisko ciucholandy to zawsze przechodząc wejdę na chwilę i czasem coś znajdę. Nie lubię spędzać w nich za dużo czasu, bo to męczące tak grzebać w tych ciuchach i grzebać... Ale z tego co wiem będziesz w sierpniu w Warszawie:) Może umówimy się na polowanie?
Franek przespał dziś ciągiem 7 godzinWraca do siebie. A teraz nie jadł już od 2,5 godzin i wcale się nie domaga (z reguły chce jeść co 2 h). No wydoroślał Franciszek chyba.
Kozgo, jeśli nie ma napisane, że trzeba trzymać w lodówce, to znaczy, że do 25 stopni może stać raczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 10:02
Lissa, Miriam lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
walabia no i oby tak Franusiowi zostalo
ja pwiem wam szczerze ze kupilam moze 2 pajacyki na poczatku od tamtej pory wszystko dostalam, paczka z Polski moj bratanek ma teraz 2 lata i bratowka wszystko trzyma . mam cudowne 2 siostry ktore zasypuja malego prezentamijak to dobrze miec ciotki , teraz lece do Polski w sierpniu wiec pozabieram ciuszkow na najblizsza przyszlosc od bratowki . Ceny nowych ubranek sa przerazajace !
Jak na razie to ja wydaje kase na pampersy i mleko tak wiec nie jest tragicznie, chociaz mala puszka mleka kosztuje 9 EUR . -
Dziękuję Wam, dziewczęta
Też teraz żałuję, że się wcześniej z tymi zdjęciami nie przełamałam, bo tyle się komplementów nasłucham, że aż miło!
Ciuchów też większość dostałam, nowych kupiłam dosłownie kilka sztuk i też sporo na szmatach. Dla siebie też dużo tak kupuiję, bo można upolować coś ekstra oryginalnego, podczas gdy w sklepach wszędzie to samo. Jak modne pastele, to np. czerwieni nie kupisz. Tzn kupisz, w jakimś Solarze czy innym, za 500zł. Nawet gdybym miała taką kwotę do przepuszczenie, to by mi ręka uschła, gdybym miała na ciuch wydać. Co innego buty - zdarzyło mi się kupić szpilki za 300 czy kozaki za 400, bo będą na lata - klasyczny fason i wysokiej jakości wykonanie. Jestem oszczędna, wręcz skąpa. W nocy nigdy nie zapalam światła w łazience, nigdy nie piorę, dopóki się cały bęben nie nazbiera, obsesyjnie zakręcam wodę itd. Najbardziej na świecie nienawidzę marnotrawstwa. Natomiast nigdy nie było mi szkoda kasy na książki. -
walabia wrote:A zostawiasz go tak na noc?
Nie, na noc nie odważyłabym się zostawić go na brzuchu. Nawet do łóżeczka nie kładę go na brzuch. Śpi sobie w sypialni a ja siedzę w drugim pokoju, mam otwarte drzwi i Franka na widoku. Tak myślałam, że to znów moja panikarska natura mnie dopadła z tymi rączkami w dół... eh męczy mnie to... mama z mężem mają mnie już czasem dosyć... jak zauważę jakąś zmianę "dziwną" to zaczynam się zastanawiać czy to jakaś nieprawidłowość, może już za dużo czytam i sprawdzam...
-
nick nieaktualnyJa tez mam sporo używanych ubranek cześć od teściowej z ciuchów (i znów ta teściowa
) cześć kupiłam od koleżanki mega pakę za 100zl po jej córeczce wszystkie markowe
no ale mam tez sporo nowych nie potrafię sie powstrzymać jak jestem w hm czy przechodzę koło smyka zeby czegoś nie kupić chociaż Czarek mnie trochę hamuje bo ja nie panuje nad tym.
ostatnio dał mi kasę na okulary bo zgubiłam juz ponad rok temu pojechałam do Janek po okulary i wróciłam bez okularów za to z siatka ciuchów dla Zojki bo była przecena w smyku.
mina Czarka bez cenna.
Wlasnie jestem po egzamine i 4 dostałam a wogole sie nie uczyłam ja to jestem jednak genialna.hehe i skromna
Kaja, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę Cudna Hesia jest i grzecznie pilnuje spiacego taty hehe:)
Ja niestety nie miałam nikogo id kogo mogłam wziąć ciuszki siostra ma dwie córki w bardzo dziewczęcych ubraniach ale zaoszczedzilam na foteliku, zabawach i rożnych takich gratach wiec i tak nie moge narzekać. Koleżanka mnie do Londynu zaprasza i tak mysle czy nie polecieć w styczniu na wyprzedaże bo mozna kupic naprawdę cuda nawet za 1 czy 2funty zreszta w większości wyprawkę wlasnie tam kupiłam bo niby te same sklepy a ceny nawet czasem o polowe tańsze były.
Tymek od rana w dobrym humorze duzo się smieje duzo idzie małych baczkow przy których nie płacze i powiem Wam ze ten espunisan 100 jest naprawdę niezły daje go 4razy po 10 kropelek i wydaje mi się ze nawet lepiej niz sab simplex działa no ale niby w nim jest 100mg tego składnika a w sab 69. Zobaczymy jak bedzie dalej ale puki co odpukać jest lepiej:)
Ja tez boje się Tymka na brzuszku zostawiać i dlatego rano jak go zaczyna męczyć brzuch biorę go do nas do lozka na brzuszek i tam odsypia do swojej 7.40:)Makcza lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:
Tymek od rana w dobrym humorze duzo się smieje duzo idzie małych baczkow przy których nie płacze i powiem Wam ze ten espunisan 100 jest naprawdę niezły daje go 4razy po 10 kropelek i wydaje mi się ze nawet lepiej niz sab simplex działa no ale niby w nim jest 100mg tego składnika a w sab 69. Zobaczymy jak bedzie dalej ale puki co odpukać jest lepiej:)Miriam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png