Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doris on jest wiecznie ulany bo wiecznie nogi w gorze:) haha ale Pani doktor mowi ze to zdrowe ulewanie boprzybiwra na wadze wiec wylatuje tylko nadmiar z brzucha łakomczucha:)
Dzis na dobry humor tak od 15 i to jak baki idą ale go jakby nie bola bo nie płacze tylko pruta gada i się smieje non stop
Makcza mina mistrzWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 19:30
szczessciara lubi tę wiadomość
-
ja pierdziele Helsia jest śliczna, Tymek do schrupania, udały się nam te dzieciaczki dziewczyny
Kozgo, ma rację, w nosidełku Helenka wygląda na kruszynkę
Walabia, zdjęcie zjawisko. Zawsze jak patrzę na Twoje zdjęcia z Frankiem to widać taki spokój i harmonię miedzy WamiTe zdjęcia są takie, że jak je oglądam to mogłabym patrzeć i patrzeć
Makcza, kolejna ładna dziewczyna na forum...Mam przy Was kompleksy dziewczyny... normalnie zapisuję się do fryzjera i kosmetyczkijakoś tam mi ciężko trafić ostatnio
Franka chyba gazy meczą, zasypia i zaraz się wybudza bo się wierci, położyłam go na brzuchu i śpi ładnieMakcza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanko, jak Wasze maluchu śpią na brzuchu to rączki maja w górę?? mój Franek od jakiegoś czasu jak śpi na brzuchu(mimo, że układam mu rączki zgięte w górę) to i tak sam opuszcza je wzdłuż tułowia... ;/ wcześniej tak nie robił. Natomiast jak śpi na plecach to zdarza mu się mieć ręce w górze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 21:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia89 wrote:Dziewczyny mam pytanko, jak Wasze maluchu śpią na brzuchu to rączki maja w górę?? mój Franek od jakiegoś czasu jak śpi na brzuchu(mimo, że układam mu rączki zgięte w górę) to i tak sam opuszcza je wzdłuż tułowia... ;/ wcześniej tak nie robił. Natomiast jak śpi na plecach to zdarza mu się mieć ręce w górze..
Miriam wrote:
Walabia kurde ja nie moge sie zebrać na ciuchy juz tyle razy planuje i zawsze cos wypadajak Zojka juz bedzie zdrowa muszę wkoncu wybrać sie z wami na spacer
Zapraszam na Pragę, pokaże Ci super ciucholandy:)
kozgo wrote:Walabia markerem? Mega czad
Doris, widzę, że Ty muzyczna!
U nas już drugi dzień bez kupy. Gdyby nie forum, to pewnie wpadłabym w panikę, a tak wiem, że to nie dramat.
Miriam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Tusia89 wrote:Makcza, kolejna ładna dziewczyna na forum...Mam przy Was kompleksy dziewczyny... normalnie zapisuję się do fryzjera i kosmetyczki
jakoś tam mi ciężko trafić ostatnio
Tusia, Twoje kompleksy są bezpodstawne, bo wyglądasz na nastolatkę, a nastolatki nie muszą chodzić do kosmetyczekMakcza, Tusia89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
walabia wrote:
U nas już drugi dzień bez kupy. Gdyby nie forum, to pewnie wpadłabym w panikę, a tak wiem, że to nie dramat.
nooo, ja tak miałam z kryzysem laktacyjnym - możliwe, że bez forum moje dziecko już by było na mm.walabia lubi tę wiadomość
-
jejkuś dziewczyny pędzicie z tymi postami jak pośpieszny do krakowa ;] nie nadążam Was czytać.. Wy chyba macie za dużo czasu
i takie cudownie nie marudzące dzieci heh
my dzisiaj zalatani, ale rehabilitacja daje już pozytywne rezultaty i się baardzo z tego cieszę i jestem dumna że tak dzielnie to znosi
walabia lubi tę wiadomość
-
Martusska wrote:jejkuś dziewczyny pędzicie z tymi postami jak pośpieszny do krakowa ;] nie nadążam Was czytać.. Wy chyba macie za dużo czasu
i takie cudownie nie marudzące dzieci heh
my dzisiaj zalatani, ale rehabilitacja daje już pozytywne rezultaty i się baardzo z tego cieszę i jestem dumna że tak dzielnie to znosi
No czasu dużo, macierzyński jet super
https://www.maluchy.pl/li-73157.png