X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris on jest wiecznie ulany bo wiecznie nogi w gorze:) haha ale Pani doktor mowi ze to zdrowe ulewanie boprzybiwra na wadze wiec wylatuje tylko nadmiar z brzucha łakomczucha:)
    Dzis na dobry humor tak od 15 i to jak baki idą ale go jakby nie bola bo nie płacze tylko pruta gada i się smieje non stop :)

Makcza mina mistrz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 19:30

szczessciara lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele Helsia jest śliczna, Tymek do schrupania, udały się nam te dzieciaczki dziewczyny :) Kozgo, ma rację, w nosidełku Helenka wygląda na kruszynkę :)

Walabia, zdjęcie zjawisko. Zawsze jak patrzę na Twoje zdjęcia z Frankiem to widać taki spokój i harmonię miedzy Wami :) Te zdjęcia są takie, że jak je oglądam to mogłabym patrzeć i patrzeć :)

Makcza, kolejna ładna dziewczyna na forum...Mam przy Was kompleksy dziewczyny... normalnie zapisuję się do fryzjera i kosmetyczki :D jakoś tam mi ciężko trafić ostatnio :D

Franka chyba gazy meczą, zasypia i zaraz się wybudza bo się wierci, położyłam go na brzuchu i śpi ładnie :)

Makcza lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podrzucam wam mojego bombla z errprem wygralam
    2q064jb.jpg

Makcza lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooomatko co to takie wielkie ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2q064jb.jpg

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra znikam bo padam na twarz cały dzien na spacerkach z moim mlekomanem ehhhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko, jak Wasze maluchu śpią na brzuchu to rączki maja w górę?? mój Franek od jakiegoś czasu jak śpi na brzuchu(mimo, że układam mu rączki zgięte w górę) to i tak sam opuszcza je wzdłuż tułowia... ;/ wcześniej tak nie robił. Natomiast jak śpi na plecach to zdarza mu się mieć ręce w górze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 21:34

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    ooomatko co to takie wielkie ???
    Musisz tam zmniejszyć na 600 na ileś tam rozmiar obrazka. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Zojka za nic nie usnie na brzuchu :/ ogólnie na brzuchu nie lubi chyba ze sie ja nosi w powietrzu tak na samolot to wtedy uśmiech na pol twarzy. ;) jak śpi na plecach to racxki w górze ma

• walabia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    Dziewczyny mam pytanko, jak Wasze maluchu śpią na brzuchu to rączki maja w górę?? mój Franek od jakiegoś czasu jak śpi na brzuchu(mimo, że układam mu rączki zgięte w górę) to i tak sam opuszcza je wzdłuż tułowia... ;/ wcześniej tak nie robił. Natomiast jak śpi na plecach to zdarza mu się mieć ręce w górze..
    Może mu nie wygodnie w górze? Ja jak śpię na brzuchu to też mam ręce w dół:)
    Miriam wrote:

Walabia kurde ja nie moge sie zebrać na ciuchy juz tyle razy planuje i zawsze cos wypada :/ jak Zojka juz bedzie zdrowa muszę wkoncu wybrać sie z wami na spacer ;)

Zapraszam na Pragę, pokaże Ci super ciucholandy:)
    kozgo wrote:
    Walabia markerem? Mega czad :)
    Dziękuję Kozgo, zajęło mi to 9 godzin i 3 markery zużyłam:) ale pamiętam jak denerwowała mnie ta pusta biała roleta i kiedyś się zawzięłam i przerysowałam pierwszą stronę jednej z etiud Chopina - tak, tak Doris, baaaaaardzo trudne, nie przez bemole wcale, ale przez kosmicznie szybkie tempo :)
    Doris, widzę, że Ty muzyczna! :)

U nas już drugi dzień bez kupy. Gdyby nie forum, to pewnie wpadłabym w panikę, a tak wiem, że to nie dramat.

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    Makcza, kolejna ładna dziewczyna na forum...Mam przy Was kompleksy dziewczyny... normalnie zapisuję się do fryzjera i kosmetyczki :D jakoś tam mi ciężko trafić ostatnio :D

Tusia, Twoje kompleksy są bezpodstawne, bo wyglądasz na nastolatkę, a nastolatki nie muszą chodzić do kosmetyczek :)

Makcza, Tusia89 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Tusia, Twoje kompleksy są bezpodstawne, bo wyglądasz na nastolatkę, a nastolatki nie muszą chodzić do kosmetyczek :)

pełna zgoda.

walabia lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:

U nas już drugi dzień bez kupy. Gdyby nie forum, to pewnie wpadłabym w panikę, a tak wiem, że to nie dramat.

nooo, ja tak miałam z kryzysem laktacyjnym - możliwe, że bez forum moje dziecko już by było na mm.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, moja też łapki lubo w górze, ale Walabia ma rację - nie widzę tu problemu - Franuś urósł i zmieniła mu się "wygoda" :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:

Franka chyba gazy meczą, zasypia i zaraz się wybudza bo się wierci, położyłam go na brzuchu i śpi ładnie :)

A zostawiasz go tak na noc?

patulla lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Martusska Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejkuś dziewczyny pędzicie z tymi postami jak pośpieszny do krakowa ;] nie nadążam Was czytać.. Wy chyba macie za dużo czasu :P i takie cudownie nie marudzące dzieci heh ;) my dzisiaj zalatani, ale rehabilitacja daje już pozytywne rezultaty i się baardzo z tego cieszę i jestem dumna że tak dzielnie to znosi :)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska wrote:
    jejkuś dziewczyny pędzicie z tymi postami jak pośpieszny do krakowa ;] nie nadążam Was czytać.. Wy chyba macie za dużo czasu :P i takie cudownie nie marudzące dzieci heh ;) my dzisiaj zalatani, ale rehabilitacja daje już pozytywne rezultaty i się baardzo z tego cieszę i jestem dumna że tak dzielnie to znosi :)

No czasu dużo, macierzyński jet super :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Tymek tez czesto spi na brzuchu z raczkami w dol a jesXze czesciej jedna jest w dol a druga zgięta tam gdzie twarz odwrócona wiec luzik :)

A ja mam dzis dola nienawidzę diet i ta bezmleczna mnie dobija bo nawet koziego sera nie moge :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, to koniecznie musimy się wybrać na lody bezlaktozowe przy Powszechnym!!!!

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia nie widzę innej opcji:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 482 483 484 485 486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ