WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    walabia, ja to mysle ze Franek zostanie poeta :-) Taki spokoj i mądrość od niego bije :-)

Lissa, nie załamuj mnie, kolejny bezdochodowy zawód w rodzinie będzie.

Tusia89 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sami artysci w domu to czego sie spodziewasz ;-)
    no chyba zrobi na odwrot i zostanie biznesmenem :-)

Mam nadzieje ze kwietniowe mamusie beda tu zagladc dosc dlugo i bedziemy mogli podziwiac jak nasze maluchy dorastaja i jak sie zmieniaja :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja tak samo wczoraj zrobiłam poszlam z malym , aby sobie cos kupic i co wróciłam z zabawką dla Marcela i czapka gdzie czapek ma ponad 20 szt wariatka ze mnie , a mój Łukasz mi powiedział , że teraz on jedzie z nami na zakupy i bedzie mnie pilnował heheheh.....

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    walabia, ja to mysle ze Franek zostanie poeta :-) Taki spokoj i mądrość od niego bije :-)

kozgo, uwielbiam anglie a zwlaszcza primark, naprawde bardzo dobrej jakosci ubrania i za smieszne pieniadze :-)
    Tak fajne i tanie rzeczy maja ;)
    Dostałam od mojej cioci w tamtym tyg dwie siaty ubranek wlasnie z primarka wczoraj zapakowalam do pralki na 60c i co i jedna sukienka zafarbowala wszystko na granatowo :/ a tego granatu wcale duzo na niej nie było :( i nic sie nie nadaje juz do założenia na metce było 40C a ja głupia nie przeczytałam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    Sami artysci w domu to czego sie spodziewasz ;-)
    no chyba zrobi na odwrot i zostanie biznesmenem :-)

Mam nadzieje ze kwietniowe mamusie beda tu zagladc dosc dlugo i bedziemy mogli podziwiac jak nasze maluchy dorastaja i jak sie zmieniaja :-)
    Ja tu zostaje na długo ;) hehe może tak długo az z kwietniowych mam zrobią sie mamy kwietniowo ktore sa juz babciami ;) hehe takie staruszki po 60 ;)

walabia lubi tę wiadomość

• Makcza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33y3z2o.jpg

Kozgo, ja się tam stereotypami ddotyczącymi płci nie przejmuję. Oto wcielenie gender:

walabia, Miriam, Kaja, Karina1989 lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, ja w dzieciństwie kochałam bawić się samochodami. Hesia cudna. Jednak jestem zdania, że o ile dziewczynka w samochody wygląda super, tak chłopiec w serduszka i kokardki - dla mnie nie do zaakceptowania :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 12:04

Makcza, Lissa lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, zgadzam się z Tobą, zresztą już o tym pisałam kiedyś - z Franka Walabii będzie artysta. Sorry, Walabia :) A i prawda to, że Franuś i Ty i mieszkanie i ciuszki - wszystko to bardzo spójne i harmonijne. Tusia młodziutka, a mądra.

Z Zojki za to będzie zbój jak mamunia :)

Co do podobieństwa, to Kira ani do ojca, ani tym bardziej do mnie. Po mnie jej się tylko dłonie pocą... Ludzie mówią, że niby podobna do Rafała, ale to raczej koloryt niż rysy.

Miriam lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Makcza, ja w dzieciństwie kochałam bawić się samochodami. Hesia cudna. Jednak jestem zdania, że o ile dziewczynka w samochody wygląda super, tak chłopiec w serduszka i kokardki - dla mnie nie do zaakceptowania :/

No prawda to niestety... Choć prawdziwy mężczyzna i w różu wygląda męsko. Twojemu Frankowi mogłoby w bladym różu być ładnie - ma taką porcelanową karnację. A Tymusiowi chyba jednak w żywych kolorach. A Franek Tuśki? Brązy? Granaty?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz czas na czarny humor. Mój tata twierdzi, że Franek najbardziej podobny jest do... mojej mamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:18

Makcza, doris85, Miriam lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, ale to prawda! Mnie od razu uderzyło! Zanim się zorientowałam, kto w ogóle jest na zdjęciu, to od razu mignął mi przed oczami Franciszek! Kształt głowy, sposób osadzenia oczu, mówię Ci, że jest duże podobieństwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 12:14

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopóki mamie nie odrosną włosy, to na pewno będą najbardziej do siebie podobni przez swoje "fryzurki". Tworzą fajny duet :)

Makcza, Miriam lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko mi zasnęło, co widać na załączonym obrazku, to się szykuję na to wesele. Brwi, pazury, te rzeczy.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, co robisz z brwiami?

A wracając do podobieństw, to ja i mąż uważamy, że Franek jest najbardziej podobny do mojego taty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:17

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• doris85 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, a mi się wydaje, że Franek podobny do męża. Mają takie wspólne "coś".

walabia, Miriam, Makcza lubią tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na każdym zdjęciu mowia inaczej raz ze do mnie raz ze do meza a najbardziej do dziadka meza którego nie było mi dane poznać.

Walabia mi sie wydaje ze jednak do Twojej mamy i to nie przez brak włosów mimo ze mama z profilu to od razu jakos podobieństwo jest do Franka poety :)

Moze to i magia 3 miesięcy a zmiana na espunisan i debridat to tylko zbieg okoliczności zobaczyny :) ważne zeby było lepiej:)

Ja tez mam nadzieje ze triche tu pobedziemy i zorganizujemy kiedyś zjazd kwietniowek:)

Miriam, Makcza lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas taki mix. każdy mówi co innego a mąż powiada, że Zosia jest podobna ... do siebie :)

Makcza lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Walabia, a mi się wydaje, że Franek podobny do męża. Mają takie wspólne "coś".

No to jeśli Franeczek będzie taki cudowny jak mój mąż, to ja jestem za! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:17

Miriam, Kaja, Tusia89, Lissa, Makcza lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mówią tez rożnie ;)
    Ale ortopeda nam powiedziała ze Zoja do taty podobna a ci którzy mówią ze do mnie to chcą być poprostu mili dla mnie bo boja sie jeszcze hormonów ciążowych :D

Chociaż moja babcia powiedziała ze jest identyczna jak ja jak byłam mała tylko włosy ma. ;) a ona wie najlepiej wychowywała mnie jak rodzice byli w Niemczech od 4 miesiąca do 2 lat z nia mieszkałam wiec jej wierze ;) mówi ze nawet miny robi takie jak ja i drze sie jak ja :D tylko czekać jak zacznie "szkudzic lazic po drzewach wsadzać ręce psu do pyska wyjmując kawałek racucha twierdząc ze zaduzo ugryzł i sama zjadać to"

Walabia ale uwielbiam patrzeć na was jesteście taka oaza spokoju <3 a Franio ma cos z babci ;) i Ciebie bardziej niz z męż moim zdaniem ;)

walabia, Tusia89, MoniaT, Makcza lubią tę wiadomość

• doris85 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak. Oczyyy!

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ