Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam ja tak samo wczoraj zrobiłam poszlam z malym , aby sobie cos kupic i co wróciłam z zabawką dla Marcela i czapka gdzie czapek ma ponad 20 szt wariatka ze mnie , a mój Łukasz mi powiedział , że teraz on jedzie z nami na zakupy i bedzie mnie pilnował heheheh.....
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLissa wrote:walabia, ja to mysle ze Franek zostanie poeta
Taki spokoj i mądrość od niego bije
kozgo, uwielbiam anglie a zwlaszcza primark, naprawde bardzo dobrej jakosci ubrania i za smieszne pieniadze
Dostałam od mojej cioci w tamtym tyg dwie siaty ubranek wlasnie z primarka wczoraj zapakowalam do pralki na 60c i co i jedna sukienka zafarbowala wszystko na granatowoa tego granatu wcale duzo na niej nie było
i nic sie nie nadaje juz do założenia na metce było 40C a ja głupia nie przeczytałam
-
nick nieaktualnyLissa wrote:Sami artysci w domu to czego sie spodziewasz
no chyba zrobi na odwrot i zostanie biznesmenem
Mam nadzieje ze kwietniowe mamusie beda tu zagladc dosc dlugo i bedziemy mogli podziwiac jak nasze maluchy dorastaja i jak sie zmieniajahehe może tak długo az z kwietniowych mam zrobią sie mamy kwietniowo ktore sa juz babciami
hehe takie staruszki po 60
walabia lubi tę wiadomość
-
Makcza, ja w dzieciństwie kochałam bawić się samochodami. Hesia cudna. Jednak jestem zdania, że o ile dziewczynka w samochody wygląda super, tak chłopiec w serduszka i kokardki - dla mnie nie do zaakceptowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 12:04
Makcza, Lissa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Tusia, zgadzam się z Tobą, zresztą już o tym pisałam kiedyś - z Franka Walabii będzie artysta. Sorry, Walabia
A i prawda to, że Franuś i Ty i mieszkanie i ciuszki - wszystko to bardzo spójne i harmonijne. Tusia młodziutka, a mądra.
Z Zojki za to będzie zbój jak mamunia
Co do podobieństwa, to Kira ani do ojca, ani tym bardziej do mnie. Po mnie jej się tylko dłonie pocą... Ludzie mówią, że niby podobna do Rafała, ale to raczej koloryt niż rysy.Miriam lubi tę wiadomość
-
walabia wrote:Makcza, ja w dzieciństwie kochałam bawić się samochodami. Hesia cudna. Jednak jestem zdania, że o ile dziewczynka w samochody wygląda super, tak chłopiec w serduszka i kokardki - dla mnie nie do zaakceptowania
No prawda to niestety... Choć prawdziwy mężczyzna i w różu wygląda męsko. Twojemu Frankowi mogłoby w bladym różu być ładnie - ma taką porcelanową karnację. A Tymusiowi chyba jednak w żywych kolorach. A Franek Tuśki? Brązy? Granaty? -
Walabia, ale to prawda! Mnie od razu uderzyło! Zanim się zorientowałam, kto w ogóle jest na zdjęciu, to od razu mignął mi przed oczami Franciszek! Kształt głowy, sposób osadzenia oczu, mówię Ci, że jest duże podobieństwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 12:14
-
Makcza, co robisz z brwiami?
A wracając do podobieństw, to ja i mąż uważamy, że Franek jest najbardziej podobny do mojego taty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:17
Miriam lubi tę wiadomość
U nas na każdym zdjęciu mowia inaczej raz ze do mnie raz ze do meza a najbardziej do dziadka meza którego nie było mi dane poznać.
Walabia mi sie wydaje ze jednak do Twojej mamy i to nie przez brak włosów mimo ze mama z profilu to od razu jakos podobieństwo jest do Franka poety
Moze to i magia 3 miesięcy a zmiana na espunisan i debridat to tylko zbieg okoliczności zobaczynyważne zeby było lepiej:)
Ja tez mam nadzieje ze triche tu pobedziemy i zorganizujemy kiedyś zjazd kwietniowek:)Miriam, Makcza lubią tę wiadomość
-
doris85 wrote:Walabia, a mi się wydaje, że Franek podobny do męża. Mają takie wspólne "coś".
No to jeśli Franeczek będzie taki cudowny jak mój mąż, to ja jestem za!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:17
Miriam, Kaja, Tusia89, Lissa, Makcza lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyU nas mówią tez rożnie
Ale ortopeda nam powiedziała ze Zoja do taty podobna a ci którzy mówią ze do mnie to chcą być poprostu mili dla mnie bo boja sie jeszcze hormonów ciążowych
Chociaż moja babcia powiedziała ze jest identyczna jak ja jak byłam mała tylko włosy ma.a ona wie najlepiej wychowywała mnie jak rodzice byli w Niemczech od 4 miesiąca do 2 lat z nia mieszkałam wiec jej wierze
mówi ze nawet miny robi takie jak ja i drze sie jak ja
tylko czekać jak zacznie "szkudzic lazic po drzewach wsadzać ręce psu do pyska wyjmując kawałek racucha twierdząc ze zaduzo ugryzł i sama zjadać to"
Walabia ale uwielbiam patrzeć na was jesteście taka oaza spokojua Franio ma cos z babci
i Ciebie bardziej niz z męż moim zdaniem
walabia, Tusia89, MoniaT, Makcza lubią tę wiadomość