Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja ja chyba już mam okres. Bo pierwszy raz miałam krwawienie jakieś 30 dni temu i teraz znów. jest mega skąpe. Najwięcej to z rana coś poleci a potem to prawie w ogóle. Jednak to musi być okres bo zbyt regularnie dostałam po ostatnim krwawieniu...
Makcza Helenka też była na weselu??? jak to przyjęła?
Co do wypadania włosów tez powoli tego doświadczam...ale ja chyba zetnę sobie włosy, tzn podetnę do takiej długości, żebym małą kitkę mogła zrobić
Nieśmiała, mały jeszcze trochę się męczy z tymi kupkami ale nie ma tragedii.
Co do lizania piąstek, to Franek je lizał namiętnie i ostatnio przestał, w ogóle nie liże... dziwne... ale ślini się masakrycznie -
Makcza śliczna ta Twoja córcia:)
ja włąsnie piłam ten familitiker i rzeczywiście było dobrze, od 2 piję karmi chociaż nie smakuje mi wcale ale na mnie chyba nie działa, jutro pójdę do apteki znów zamówić te saszetki, bo u mnie nigdzie nie ma tylko w 1 aptece można zamówić.
Mi też KOzgo sie kojarzy z taką np piekną brazylijkąMakcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o okres, to mój trwa już 4 dzień i mam normalnie krwotok. Masakra. Zastanawiam się ile będzie trwać, bo zwykle to 10 dni, a czasem w porywach do 15 lub 21
I włosy również baaaardzo mi wypadają od kilku dni. Fryzjerka zaleciła brać witaminy, bo odżywki na to nie pomogą. Tu w grę wchodzą hormony.
-
Tusia89 wrote:
Makcza Helenka też była na weselu??? jak to przyjęła?
Bylismy od 17 do 21. Krótka ceremonia w kościele bez mszy (ślub wierzącego z niewierzącą), potem cały czas na świeżym powietrzu. Karmiłam ją 2 razy, nie spala w ogóle, nie chciała leżeć w wózku - cały czas na rękach naszych i gości. Oczywiście nie zaplakała ani razu, wszyscy pytali, co za narkotyki jej dajemy, że taka spokojna. Bardzo była zainteresowana ludźmi, wpatrywala się w twarze. Ok. 21 zaczęła marudzić, wiec uznaliśmy, że już dość wrażeń, dziecko zmęczone i poszliśmy do domu. Nie zasnęła w wózku i bałam się, że w nocy będzie ciężko, bo czasem dzieciom trudno zasnąć, jak są bardzo zmęczone, ale padła przy karmieniu jak zabita.wiec juz darował sobie kąpiel i o 22 juz spala w łóżeczku.
-
Helenka wymiata
To drugie zdjęcie jest cudowne
Makcza, mój Franio nie jest płaczliwy. Ostatnie dwa tygodnie były wspaniałe do wczoraj - dzisiaj go wymęczyło, płacze przy pyrtkach i kupce.
Martusska, ja myślałam że te pożeranie piąstek to taki etap rozwojowy a nie ząbki.Makcza lubi tę wiadomość
-
Makcza - Helenka cudo
Śliczna panienka:)
walabia - wow, nawet nie wiedziałam, że takie cudo istnieje
Co do @, wiecie może, ile się czeka na cholerę po odstawieniu od piersi? U mnie nadal cisza...nie żebym tęskniła, bo i tak dłuuugo krwawiłam po porodzie, praktycznie przez miesiąc krew, potem jeszcze brudzenia...chętnie odpoczęłabym sobie od noszenia czegokolwiek w majtkach
Apropo femaltikera, mam do oddania 9 saszetek, jeżeli któraś by chciała, to mogę wysłać pocztą...Makcza lubi tę wiadomość
-
Karia ja bym była chętna podam Ci maila żebys wysłała mi cenę i nr konta [email protected]