Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam, tule kupiliśmy na Allegro. Powiem Ci, że na razie nie używamy, ale moja szwagierka od nas ją pożyczyła (ma 6 miesięczną córkę którą nosiła w nosidle bez pasa biodrowego) i mówi, że tula to REWELACJA! Kalinka jest na etapie ząbkowania, ciągle chce byc na rękach, więc tula się sprawdza nawet podczas sprzątania, odkurzania itp. Podobno przy wcześniejszym nosidle wysiadał jej kręgosłup, a teraz może tak chodzić pół dnia z nosidłem i nic nie boli
więc myślę, że to był bardzo dobry zakup.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyW tuli chodzi o to ze dziecko nie wisi na kroczu jak to bywa w zwykłych nosidlach to taka imitacja chusty
i jest wlasnie od ok 6 miesiąca jak dziecko zacznie siadać
no chyba ze ma sie wkładkę dla noworodka
tula jest często polecana przez ortopedow co nie zdarza sie przy innych nosidlach "wisiadlach"
bo dziwcko siedzi w pozycji na zabke
Kurde jestem chora na nia !!!! Muszę ja miec mam jeszcze trochę czasu by przekonać Czarka może na nowa tylko on twierdzi ze moge sie owijać chusta i taniej bedziejednak tula jest praktyczniejsza np na mieście nie muszę sie motac wrzucam i juz
Wiec poluje na Allegro może cos znajdę a jak nie to kupimy nowa a powiem ze używanaCzarek przez chustawke od siostry kozgo zrobił sie taki ze jak cos chce droższego kupić to mówi a szukałas używanej ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wlasnie sprzedaj i kup wtedy bedzie po problemie:) napisz moze tez do dziewczyn po narodzinach czy nie ma któraś do sprzedania.
My wlasnie jestesmy po 30 minutowej histerii Tymka kurde powiem Wam ze dzisiejszy dzien mnie zdolowal bo poprzednie dwa dni były spoko a dzis od 4 rano zmagamy się z brzuchem heh:( biedak az przez sen zaciąga od tego płaczu -
nick nieaktualny
-
Kurde pospal 30 minut i znowu histeria nie wiem co juz mam z nim zrobic po nic nie pomaga. Juz siedzę i płacze razem z nim z tej bezsilności. Maz miał sie zając Tymkiem a ja przespac ale po 15 minutach płaczu mi go oddał mówiąc ze nie wie jak mu pomoc heh faceci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:51
-
nick nieaktualny
-
Kozgo kochana, Tymusiowi musi to w końcu przejść. Ucałuj go od forumowej ciotki. To niesprawiedliwe, że dzieciaczki muszą się tak wymęczyć i wycierpieć
Swoją drogą Kozgo muszę Ci napisać, że jesteś śliczna
Tymuś ma fajnie, że cały dzień patrzy na taką ładną mamę
Makcza, ja Was cały czas czytam, ale mało mam czasu na kompa. A z telefonu nie cierpię pisać
Miriam, TULA to też moje marzenie. Czekam do 5-go miesiąca i niech się dzieje co chce, muszę ją mieć.
A tu mój ukochany i wspaniały Franio
walabia, Miriam, Lissa, Karina1989, Tusia89, doris85, Kaja, Makcza lubią tę wiadomość
-
Przy takim humorze niestety wozek działa jak płachta na byka:( leży teraz u mnie na brzuszku moze troche pospi heh tak mysle ile to jesXze bedzie trwało wszystkim przechodzi tylko nas trzyma
Nieśmiała dziekuje
A Franek jest przecudny. Szczególnie na tym zdjęciu z misiem do schrupania. Co do pisania to ja tylko z tel laptopa nie otworzylam od wieków hehe. -
Nieśmiała, Franio jest prześliczny! Wygląda na bardzo pogodnego chłopca! Cudowny!
A w oddali zobaczyłam świetny kolor ściany w połączeniu z białymi dodatkami
Kozgo, mężczyźni czasem myślą,że my mamy jakieś cudowne sposoby na dzieci. A gdyby byli bardziej cierpliwi, to osiągnęliby te same efekty...
https://www.maluchy.pl/li-73157.png