Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo jak Tymek reaguje na Debridat? Pomaga? My odstawilismy, bo nie było poprawy. Kupy nadal zielone. Od dziś podajemy Bebilon Pepti na receptę, ale po pierwszej dawce mam już dość. Kubuś płakał, dlawil się i krztusil. Masakra. Wg pediatry ma najprawdopodobniej nietolerancję laktozy
-
nick nieaktualnyOdblokowało mi sie forum
jupi
my całe i zdrowe nie uropilysmy sie hehe
Czytałam na bierzeco chciałam tyle napisać ze juz sie pogubiłam
Dzis byłam z Zojka u lekarza z wynikami mamy powtórzyć posiew bo niby cos tam jest ale to nie infekcja a może jednak infekcjawrr wykańcza mnie ci lekarze
wiec w poniedziałek Lapiemy siuski
A dzis poszłam przy okazi na lumpki i w jednym ulolowalam dwie sukienki rapersa i spodenki pajaca na większa już Zojke z takiego miłego misia za 10,40hehe spodobało mi sie
Ale w drugim spodobała mi sie koszulka dla Zojki ale kosztowała 18zlwiec uznałam ze to przesada za używana wiec nie kupiłam pochodziła bym danej ale nie wiem gdzie sa jeszcze w okolicy i Zoja zaczynała dawać koncert
A o to moje łupy
Walabia muszę sie do was wybrać na polowanie z tobąspodobało mi sie
natalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalinka wlasnie miałam pytać jak u Monalisy trzymam kciuki zeby się ubudzila.
My dajemy od piątku zeszłego i dzis jest nawet niezłe ale co do działania Doktor nam mowila ze minimum tydzien wiec zobaczymy. Jezeli chodzi o kupy ta sa codziennie lub co dwa dni nigdy nie były u nas zielone wiec tu nie pomogę bo my głownie walczymy z gazami ale chyba sa jakies mleka mm bez laktozy?natalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam, super zdjęcia z basenu!!! Widzę, że nie nosisz pianki do nurkowania już
Zazdroszczę! Tula jest jeszcze jedna używana na allegro, za dwa dni koniec aukcji, ale moja szwagierka na nią poluje
Chętnie pokażę Ci fajne lumpeksy, mam taki jeden, co ciągle fajne rzeczy znajduję, ale.. dla dziewczynek
Franio jest bidulkiem. I wiem, który ząb będzie pierwszy! jedynka na dole z lewej strony. Czytałam o tych żelach na ząbkowanie, chyba żaden się nie nadaje do podania przed skończeniem 4 miesiącaCierpi straszliwie, ale teraz zmęczony płaczem i gryzieniem ucha Sophie - padł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 22:21
Miriam, Kaja lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Walabia jaki bidulek tez Tynek ma takiego smoka z dinozaurem ale narazie używa i love mama:)
Co do ząblów to wiem ze dziewczyny polecają vibrucol jak maluszka bardzo bola. 3? To dziwne myslalam ze zawsze pierwsze wychodza dolne jedynki i w sumie u wszystkich dzieci jakie znam zaczynało się od dolnych jedynek. Mam nadzieje ze ząbek szybko się przebije i sa spokój Frankowi.
Mojego triche baki rozbudziły wiec go wzielam do niebie na brzuszek zeby jeszzE dospal troszke. -
Kozgo, oczywiście, że jedynka,ja bredzę już przez ten płacz Frania i temperaturę
Kozgo, przyjedź dziś z Tymkiem na lody do Powszechnego! przekażę CI książkęI zjemy przeeeepyszne lody!
I love mama wyrzuciliśmy już, czekamy na dostawę z allegro też smoczków LOVI, ale rozmiar 3-6, teraz posiłkiujemy się tym AVENT, ale Lovi są moim zdaniem lepiej wyprofilowane i dobrze dopasowują się do buźki (ma to znaczenie przy leżeniu na boku). I takie fajne zamówiłam, z wąsami, adrugi I love daddy, żeby było sprawiedliwieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 15:37
Kurczę nie mam dzis wózka:/ bo maz ma koła napompowac:/ no chyba ze w nosidle ale to zobaczę w jakim humorze obudzi sie mój mały rozbójnik. Walabia co do zębów pomaga wsadzanie smoczka albo żyrafy do zamrażarki bo zimne przynosi ząbkom ulgę.
szczessciara lubi tę wiadomość
-
no to daj znac bo ja juz mam dosyć domu a maz idzie wieczorem na mecz. Franus znów sie obudzil, nie chce jesc,, tylko marudzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 16:04
szczessciara lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny