Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwier jest tak padnięty po tej podróży w upale, że nadal śpi. Nie wiem o której będzie kąpiel i cy zaśnie wtedy na noc?
U nas ząbek próbuje sie przebić od kilku tygodni i też myślę, że to potrwa jeszcze trochę. Z jednej strony to dobrze bo bardzo się boję tego zęba przy karmieniu.
walabia ja używam żelu dentinox ale tylko jak jest naprawdę źle, nie codziennie.
ciekawe co Monalisą?
Jutro muszę wstać o świcie, zeby lecieć na zakupy zanim mąż wyjdzie do pracy i czeka mnie pieczenie bo ma urodziny w niedzielę. mam nadzieję, że mały mi da coś porobić. -
walabia wrote:Pytałam o to pediatrę i neurologa, jednoznacznie powiedzieli, że przy napięciu mięśniowym dopiero od 6 miesiąca można.
dzięki walabia bo ja zapomniałam zapytać lekarki jak byłam. Czyli nosidełko odpada. No nic wszystko zrobię dla myszki żeby tylko było dobrze -
nick nieaktualny
-
U małego jak jeszcze był na cycu, to też się co jakiś czas pojawiała jednorazowo zielona kupka...póki nie robi takich cały czas to myślę, że jest w porządku
walabia- współczuję ząbkowania...mam nadzieję, że Franuś się nie nacierpi...
kaja - powiem ci, że Mateusz dziś też kiepsko z jedzeniem...jak zwykle wcinał po 120 - 140ml...tak dziś po 60 - 80 na jedno karmienie i to wymęczone jak nie wiem...na wieczór tyle co zjadł 120...mam wrażenie, że to też od upałów tak apetytu nie miał...
Niby to me dziecię ma dopiero 2,5 miesiąca, ale już wyczuł, że mamuśka wychodzi i go zostawia...musiałam iść na 19 do kancelarii parafialnej w związku z jutrzejszym chrztem, więc zaczęłam się szykować, małżowi instrukcje zostawiłam, już chcę wychodzić, a mały w ryk...jak nigdy, bo on teraz jest nader spokojnym dzieckiem i płacze jedynie, gdy jest głodny, lub śpiący...a dziś histeriaNo, ale wyszłam...dzwoniłam parę razy, to dalej płakał, jeść nie, pić nie, przytulać się do taty nie...uspokoił się dosłownie parę minut przed moim powrotem ( normalnie jakby wyczuł, że wracam
) a jak mnie zobaczył, taki szeroki uśmiech na twarzy, wzięłam go na rączki, przytuliłam, to normalnie tak się we mnie wtulił i wdychał mój zapach, jakby mnie tydzień nie widział
Miriam - super zdjęcia z basenuA rozstępami się nie przejmuj
Ja po pierwszej ciąży to jak zebra w paski byłam, teraz tamtejsze wyblakły, trzeba się dobrze przyjrzeć, by je zobaczyć, a z tej ciąży mam po cztery po każdej stronie pępka...i to wyszły 4 tygodnie po porodzie
koala - fajnie, że wróciłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 22:02
-
nick nieaktualnyO matko dopiero sie obudziłam eh ciekawe jaka noc bedzie jak tyle spaliśmy ...
Walabia znam imie kozgo a Twoje tl zagadka
Kiedy powtarzacie spotkanie może i ja sie doturlam
Szczerze współczuje ząbkowania ja sie tego strasznie boje ...
Dobre na zeby jest zwykle tantum verde
Ciekawe jak mobalisa cis ktoś wie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny