X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybudzaja Monalise właśnie !!!! Oby sie udało i wróciła do corki i męża :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Mona lise.
    my dzisiaj musieliśmy jechać do Bydgoszczy, mały trochę marudny bo upał niemożliwy. teraz śpi ale nie mógl zasnąć po południu znów brzuch się odezwał, padł w końcu jak go nosiłam ale nie mogłm odłożyć bo się budził, dopiero po godzinie mi się udało a sąsiad włąsnie zaczyna znowu wiercić super. ten jego remont już ponad rok ja nie wiem ile można???

01582n0ast4hm7dp.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A walabia i kozgo się poznały:) i okazało się, że każda z nich ma normalne imię:) I zgadnijcie kto płakał i marudził- Tymuś czy Franio filozof?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 19:09

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I chłopaki na swój widok sie usmiechali:) lody bez laktozy zjedzone ale podejrzenie było ci do wafla wiec poszedł do kosza:/
    Walabia dziekujemy za spotkanie moze uda nam sie czesciej:) Tymek juz po syropie i wytrwale czekamy 20 minut na jedzonko :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam fajnie!

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, my też dziękujemy! Po kąpieli (okazało się, że mój mąż wyszedł z meczu! bo chciał wykąpać Franka) i nakarmieni, może będzie trochę snu...

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo kochany :) a Tynek taki dzis grzeczny caly dzien:) normalnie tak się ciesze oby to tylko noe było jednodniowe :)

olala81, szczessciara, Makcza lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Też Wam zazdroszczę tych spotkań Warszawianki :) Miłego wieczorka życzę i spokojnej nocy :)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za to Franuś leży i płacze. Marudzi. Awanturuje się. Wpycha piąstki do buzi i drze się :(

kozgo lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny Franio:( oby szybko udało mu się zasnąć :*

A jak tam wyburzanie Monalisy?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny :( Ząbkowanie jest straszne bo nie ma jak pomóc temu dzieciaczkowi za bardzo. Jak długo może się wyrzynać taki jeden ząbek???

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wątpię, żeby ten ząb szybko wyszedł. Myślę, że to może trwać i trwać... Własnie mąż wyciągnął Frania z łóżeczka i puścił mu jakieś nagranie... no i Franio słucha akordeonu :) ale kiedy zaśnie? Ech. Nie może być za spokojnie, zanudzilibyśmy się :)

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie musi sie cos dziać i bedzie juz do konca naszego zycia hehe:) my po kapieli o nawet Tymek po wyciagnięcie nie płakał normalnie chyba mi dziecko ppdmienili mogłoby tak pobyć chociaz troche zanim wyjdą zeby hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    Matko ale tutaj życie tętni, trochę Was podczytałam, ale nie dałabym rady nadrobić wszystkiego. Wszystkie macie przepiękne Dzieciaczki, które rosną jak na drożdżach. Widzę że ile dzieciaczków tyle problemów.
    U nas jak na razie wszystko w porządku, Córcia zupełnie inna niż Syn. Brak kolek, śpi ładnie, w nocy wstajemy raz i potem nad ranem koło godziny 5 kolejne karmienie. Od jakiegoś tygodnia może dwóch zaczął się u nas temat mega ślinienia i obgryzania piąstek.
    Nie odzywałam się tak długo gdyż nie sądziłam że po naszych porodach będziecie jeszcze takie aktywne kobietki, ale fajnie, poruszacie sporo ciekawych tematów.
    Mam nadzieję że przyjmiecie mnie ponownie w grono marcowo-kwietniowych Mamusiek :-)

walabia, Makcza lubią tę wiadomość

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• doris85 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj sporwotem Koala :)

Kozgo, może to ten kminek pomógł?

A co do ząbków to u nas tez coś się dzieje, ale na razie powoli.

Dzisiaj Kizia była bardzo grzeczna i dała mamie spokojnie zjeść obiad w restauracji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 20:43

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koala, pewnie, dobrze Cię pamiętam :) Witaj znów!

Kozgo, to co zauważyłaś dziś u Frania:
    http://mojniemowlak.pl/choroby/wiotkosc-krtani-u-noworodka.html

mam nadzieję, że mu to kiedyś minie....

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, jeśli ktoś zamienił Ci dziecko, to chyba na moje, bo u nas płacz ;)

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zazdroszczę tych spotkań Warszawianek :) ale to taka pozytywna zazdrość bo mimo, że pewnie nie będzie mi dane się poznać z Wami, to cieszę się, że są dziewczyny,które z wirtualnego świata spotkały się w realu :)

Dziś Franus miał jakby lekkiego pietra jak mąż wkładał go do wanienki ale wszytsko poszło ok, ale się denerwowałam. Teraz mały zasypia w łóżeczku ale co chwilę się wierci i wybudza.

Walabia, czyli ząbkowanie na forum możemy uznać za rozpoczęte??? Franio-filozof postanowił sobie przypisać otwarcie ząbkowania. Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie, żeby bidulek się nie namęczył.

Kozgo, cieszę się, że Tymek ma dobry dzień, oby tak dalej.

Nic... ja muszę poprasować i spakować Franka na weekend u pradziadków i kuzynostwa :) tak mi się nie chce...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia obawiam się ze ząbkowanie zapoczątkowała Olala:)

Koala witamy spowrotem i cieszymy się ze malutkiej nic nie dolega:)

Mój po kapieli puszcza baki i gada z rybami z karuzeli haha moze to i ten kminek a moze debridat bo tydzien stosujemy a moze dieta cokolwiek to jest niech trwa:)

Tusia moze kiedyś uda nam się zorganizować zjazd kwietniowek(niektórych marcowek hehe

Walabia zeby jeszcze przed nami ciesz sie ze was kolka ominęła bo biedna Olala ma wszystko naraz.

Biedne te nasze szkraba tyle sie musza namęczyć.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koala hello hello !!!!!! I oczywiście córeczkę też witamy !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ