Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ooo fajnie ze troche popisalyscie mam co czytać do karmienia a raczej czuwania Tynek zjadł o 19.30 i spi dalej myslalam ze sie obudził lecę do niego z cycem a on sie poprostu wyprukal i spi dalej haha. Uuu jak debata na temat imienia normalnie czuje się wyjątkowa znając tę tajemnice haha:p
Karina mój miał takie kilka dni ze tylko mamusia tez sie dziwilam ze taki mały jest i tak wyczuwa dzieciaczki lubią nasze zapachy dzis odpowiadałam Walabii ze mam znajomych gdzie maz zakładał ubrania zony zeby dziecko i niego nie płakała haha
Miriam wszystkieho najlepszego dla Zojki zeby polubiła wozek i troche odpuściła cycusiowiKarina1989, Miriam lubią tę wiadomość
-
Dla tych którzy nie mogą mleka na sniadanko lub podwieczorek:)
.
http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/Przysmaki/532565,1,Muffinki-bananowe--muffinki-bananowe-przepis.html
Ja nie dawałam toffi ani czekolady tylko plasterek banana na gore.
Jak tam nocki? U nas Tymek od 19.30 zrobił sobie przerwę w jedzeniu az do 2.40 a potem o 6 i wstał w dobrym humorze chociaz troche brzuch go meczy ale zauważyłam ze go nie wybudza jak to miało miejsce do tej pory zobaczymy jak dalej dzien sie potoczy. Jedziemy dzis do teściowej pod Warszawę i zabieramy mały dmuchany basenik na wypadek jak by było mega goraco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 07:52
-
nick nieaktualny
-
walabia wrote:Franio jest bidulkiem. I wiem, który ząb będzie pierwszy! jedynka na dole z lewej strony. Czytałam o tych żelach na ząbkowanie, chyba żaden się nie nadaje do podania przed skończeniem 4 miesiąca
Cierpi straszliwie, ale teraz zmęczony płaczem i gryzieniem ucha Sophie - padł.
walbia my też zmagamy się z ząbkowaniem i smarujemy dziąsełka Dentinox N i nic nie pisze od którego miesiaca stosować, tylko że dla dzieci. -
U nas poranek przecudny! Same uśmiechy i piski z radości! Czy ząbkowanie przebiega falowo? Olala, lusia, macie tak, że jeden dzień płacz a drugi radość?
Noc też super, a potem pospaliśmy sobie we trójkę do 9:00 w łóżku
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny