Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny mam do was prosbe jak wam sie objawialo skracanie szyjki?? bo ja od wczoraj mam parcie na szyjkie i skurcze i krzyz mnie boli nie wiem co mam robic czy dzwonic do lekarza czy sie faszerowac tabletkami dalej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haha wiecie co, żaliłam się dziś mamie, że nam balon uciekł
a ona dziś na chemii leży w szpitalu. I wiecie co? Wysłała specjalnie mojego tatę pod ZOO żeby kupił balon! Pani zapytała czy dla chłopca czy dziewczynki, a mój tata powiedział "a jaka to różnica, proszę o najbardziej kolorowy" i takim oto sposobem Franciszek otrzymał różowy balon w serduszka z Diasy w środku
I jest zahipnotyzowany nową zabawką!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:14
szczessciara, Kaja, Karina1989, magdalena, Miriam, Lissa, Tusia89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walabia, jaki extra marynarski rampers. Tata widzę genderowo podszedł do sprawy balona
Kozgo, Tymus i tak cierpliwy. Franek jak nie dostanie cycka na czas to jest nieludzki płacz.
Mamy problem z kp. Prawie zawsze przy karmieniu gdzieś w połowie, Franky zaczyna się prezyc i płakać. Nerwowo chce ssać cycusia ale dalej płacze no i za chwilę idzie kupa. W nocy to sie nie zdarza. Miała któraś z Was podobnie?? -
U nas jedna na 2-3 dni wiec nie pomogę ale Wam powiem ze fajny dzis dzien Tynek wydaje sie radzić sobie z gazami tzn puszcza je ale bez płaczu i ogólnie dzis bawimy sie jemy i spimy tylko mnie głowa bardzo boli nie wiem czy to na znane ciśnienia czy co.
-
Makcza wrote:U nas tez dziś długa przerwa - 6 godzin, chyba pierwszy raz. No i pierwszy cudowny koncert okrzyków radości do karuzeli po przebudzeniu. Coś wspaniałego!
ale my z m zakupilismy nowa karuzele tiny love i zainteresowanie jest wiec moze bedzie i przy lozeczku bo teraz przymocowana byla do fotelika.
Makcza lubi tę wiadomość