Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
koral, ja kupiłam większe butelki medeli, lubię ich design
No i jak zwykle dziękuję za komplementowanie Franciszka. On nie zawsze się uśmiecha, jak to bywa u dzieci;)
Miriam, dziękuję za pozdrowienia od babciA może ja ją znam? Jaka nazwa zboru?
Wkładkę mam szarą i nie wiem ile za nią chcęKosztowała 59 zł a z przesyłką 74 zł.
Tusia, wiesz, najczęściej boję się tego, co w ogóle się nie zdarza. Dla mnie każde wyjście z Franciszkiem w nowe miejsce jest wielkim przeżyciem aż mąż mi ciągle mówi, że niepotrzebnie chodzę zestresowana. Muszę z tym walczyć. Ani basen nie był straszny, ani kongres dzisiaj, ani zebrania Świadków Jehowy na które chodzimy 2 razy w tygodniu (trwają po 2 godziny) - to wszystko nie jest takie przerażające z dzieckiem jak myślałam wcześniej. Życie toczy się dalej i nie możemy go wywracać do góry nogami przez te małe stworzenia tylko dlatego że boimy sie je ze sobą zabierać
A co do basenu... może podpytaj wśród znajomych jakie mają opinię (jesli znasz kogos, kto chodził tam z małym dzieckiem).koral lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyWalabia kurde nie wiem jak zbór sie nazywa w ktasniku sa dwa w krasniku fabrycznym i w krasniku starym tzw południe z chęcią bym przyjechała ale samej z Zojka to nie lada wyzwanie a jeszcze jutro znajomi przyjeżdżają na ten festiwal i śpią u nas.
wrr
A wkładkę jak juz tule będę miała w rękach to odkupię od ciebie tulko muszę miec juz tule w rękach żebym z sama wkładka nie została jak Czarek mnie wbambuko zrobi ale nie ręczę za siebie jak mnie oszuka -
Miriam, jeśli coś się zmieni, to przyjeżdżaj
Walabia Cię zaprasza. A Zoją się nie przejmuj, myslisz, że wśród 10000 osób nie ma podobnego bobaska?
Tu masz program, może Cię coś zaciekawi:
file:///C:/Users/a/Downloads/CO-pgm14_P%20(3).pdf
Życzę Ci, żebyś już miała swoją wymarzoną TULĘ, a niby dlaczego Czarek miałby Cię w tym temacie oszukać?
Miriam lubi tę wiadomość
A mnie już energii chyba starczy tylko na życzenie dobrej nocy. Do muzeum dziś poszłysmy na piechote, a wieczorem jeszcze jeden długi spacer i jestem zmęczona. Ale tylko fizycznie. Cudownie mieć wsparcie psychiczne i realną pomoc przy dziecku. Choć na pewno nie chciałabym mieszkać z mamą. Ale też czas tez mi uświadomił, że jestem po prostu samotna. Teraz północ dochodzi, a męża jeszcze nie ma...
-
nick nieaktualnyA nie wiem czego miałby mnie oszukać
może cos mu odbije.
Walabia nie moge tego otworzyć
Makcza współczuje rozumiem po trochu często jestem sama od 6 do 19 albo na weekendy
Przyszły weekend znów jedzie do Anglii i jestem samaale teściowa cos baka ze przyjedzie wrrr
-
Miriam wrote:A nie wiem czego miałby mnie oszukać
może cos mu odbije.
Walabia nie moge tego otworzyć
/QUOTE]
TO wjedź tu http://www.jw.org/pl/publikacje/ i otwórz w pdfie "PROGRAM KONGRESU"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 06:10
Miriam lubi tę wiadomość
Wybaczcie ze tak z rana ,ale pierwszy raz Marczello zrobil normalna kupe typu kolory zoltego ,a nie zielone dziadostwo ,a od poniedzialku jestesmy na nowym mlekum po raz 4 masakra zalamana na maksa jestem ,ale dzis troszke sie rozpogodzilo po tej kupie ehhhh ten dzieciak nie moze normalnie cieszyc sie zabawkami bo walczymy zmlekiem bulem brzuszka ehhhhhh znikam
-
Miriam wrote:Ja to nie duzo bo Zojka co godzinę je i to z obu piersi wiec ja ściągam ok 100
Ściągam raz dziennie i zamrażamto ja az tyle pokarmu nie mam
a jak nie pilnuje sie z jedzeniem i piciem to masakra tez tak masz?
-
Makcza wrote:U mnie jest mama, siedzimy w Krakowie, nie pojechałyśmy na wieś póki co, bo pada. Jest EKSTRA!! Mam obiad i płytki w kuchni umyte i lodówkę i kwiatki z kurzu wytarte i nagadana jestem jak bąk! Super mieć pomoc do dziecka. Ale tak jestem zajęta mamą, że nie mam czasu zaglądać.
Dziś Dziobak był w muzeum i oglądał obrazy!
Miriam, Kirunia przekręciła się kilka razy na bok z miesiąc temu, bardzo dawno, a potem przestała na jakieś 2 tygodnie lub dłużej. Dziś przekręciła się 2 razy z brzuszka na plecy rano, a potem już nie chciała i przypuszczam, że znowu zatraci tę umiejętność na jakiś czas. Tak samo było z trącaniem zabawek. Za to rączki składa namiętnie i przesłodko to wygląda. Oraz je zżera i ślini, co już tak piękne nie jestA zamiast chusteczek nawilżanych ja używam wody i wacika i upa jak złoto. Pieluchy Dada wg mnie są ekstra, jeśli chodzi o materiał. Wydają mi się właśnie bardzo jałowe i aż mi się wierzyć nie chce, że Zoję uczulają. I to jest włąściwie mój jedyny wydatek na dziecko - 60 zł miesięcznie, może 80. Plus witaminki i waciki, na pewno w stówce się zamykam. W tym miesiącu mam zamiar upolować karuzelkę Tiny Love na allegro, nie dam więcej niż 80zł. Koniec.
ja kupilam w hurtowni za 115
ale polecam ta karuzele
Makcza lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, jak wy dużo piszecie że najpierw przez godzine musze nadrabiać.
my w czwartek byłyśmy na drugim szczepieniu, mała waży ponad 6800 g i ma 67-69 cm bo bardzo się wierciła i ciężkobyło zmierzyć, lekarka stwierdziła że licząc od wagi urodzeniowej mała jest bardzo duża jak na 3 miesiąc
pisałyście o poceniu u nas też przy jedzeniu poci się główka i stopy ma prawie cały czas mokre i kazała nam iść zbadać z krwi poziom żęlaza i wit. d bo może ma za mało. -
nick nieaktualny
-
koral widze że twoje chłopaki mają dzisiaj święto 4 miesiąca-dużo zdrówka dla nich.
nie wiem co się dzisiaj z moją mał dzieje płacze przez sen takim piskliwym i cichutkim głosikiem i najchętniej by od cyca nie odchodziła, czy to przez te zęby czy jakiś skok. -
Koral a o ktorej chłopcy jedzą ostatni raz wieczorem ? Chce znowu z Tymkiem poćwiczyć spanie bo ostatnio odpuściłam i złapałam sie na tym ze jak tylko zakwili to na rece i nawet nie daje mu szans zeby ponownie zasnal i sam się uspokoił w sunie przez te posiłki w nocy brzuch noe odpoczywa i trawi i moze dlatego rano go boli i jest rozdrażniony bo nie wyspany.
Koral wszystkiego dobrego dla chłopcówale to szybko minęło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 13:15