Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
jej Kozgo i jak tam z jedzeniem? na ząbki to raczej chce być przy piersi, przynajmniej mój bo robi sobie gryzak z niej szarpie i ciągnie we wszystkie strony.biedny Tymek ciągle te problemy. no i Ty ciągle w nerwach. ale to się musi kiedyś skończyć.
Oliwier też się obraca wokół własnej osi w nocy, przeważnie jak go biorę do karmienia to leży w poprzek łóżeczka. -
Hello nie wiem czy wam pisałam , ale Marcel znów ma nowe mleko i jazda jest od nowa wyspany swadzi go skora masakra śpi 8kropnie nogi w górze baki ida ladnie , a bylismy na nutramigenie i było super az do 6 puszki nie jadł nic prawie po 40 ml wypijal zadzwonilam do lekarza a ten kazał wejść na Bebilon Ha , a ja mu na to że pił Nan Ha i go uczulilo i pediatra str ze może organizm juz nie potrzebuje nutramigenu i kazał zminic ja byłam przeciwna na zmiane Ha i mialam racje , a alergologa mamy na wtorek nie wiem co robić bo on sie drapie po twarzy bo go swędzi !!!! Już nie mam sily to 4 zmiana mleko i znów źle płakać mi sie chce z tej niemocy !!!
-
Kaja masakra jakas z tym mlekiem bieni jestescie nawet noe wiem co Ci doradzić.
O 12 Tymek zjadł juz ładnie cyca i była kupa a teraz od. 12.30 spi na spacerku nie wiem co to było rano jakby głodny nie byl ale zazwyczaj je co 3h w dzien a tu 4 przerwy i dalej nie głodny moze faktycznie przez tą kupe.
W sobote kończymy 4 miesiące i najchętniej odstawiłabym juz te wszystkie krople ale troche się boje
Pociągnęli jeszzE bo do 21 mam dietę bezmleczna i mamy zrobic test czy to pomaga brak mleka czy debridat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 14:11
-
Kaja tak myślałam, że będzie jazda u Was, bo tak pochopnie lekarz zdecydował o zmianie mleka. Alergolog zawsze powtarza że organizm takiego malucha jest strasznie wrażliwy i czasem jednym złym ruchem można zepsuć efekty kilkumiesięcznego leczenia. I co teraz planujesz?https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
Jeeej, Kaja, ale przeboje macie
Ale w sumie to było do przewidzenia...i dziwię się, że lekarz kazał wam przejść z Nutramigenu na mleko HA...nawet na Bebiku HA pisze, że nie podaje się go, jeśli dziecko ma JUŻ stwierdzoną alergię, a jak rozumiem Marcel tą alergię ma...Kurcze, tylko co teraz będziesz mu dawać? Coś jeść musi przecież...tylko skoro tego Nutramigenu nie chce jeść, to jest jeszcze jakieś inne, co by mógł?
Kozgo - No to oby Tymuś już jadł ładnie jak należy -
KozGo ja juz nawet nie podaje probiotyku, czasami się zdarzy, że podam eESPumisam jak widzę, ze cos innego męczy . mam nadzieje, ze tez będziesz mogła wszystko odstawić. jej 4 miesiące już kończą dzieciaczki jak to szybko leci, za chwilę będzie pół roku, roczek i juz z górki,18 się posypią; )
-
Kozgo,to w takim razie juz niedlugo sie wszystko wyjaśni. A Tymek widocznie nie byl nad ranem glodny.
kaja ale sie z malym musicie nameczyc z tym mlekiem ale oby teraz juz sie udali.
mój maluch ale sie rozgadal ostatnio, cos pieknego, no i zaczyna juz powoli smiac sie w glos;) -
Jej, dzieciaczki tu niektóre już cztery miechy skończą...wow
Matteo dziś pierwszy raz tak faktycznie sam chwycił ode mnie grzechotkę i bawił się nią dobre 5 minut non stopGrzechotało, aż miło
Tusia - to teraz będziesz miała wesołoMatiemu jeszcze do głośnego śmiechu brakuje, choć wydaje z siebie radosne piski
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
Karina super ze juz tak pięknie chwyta
dzis Tynek tez pierwszy raz złapał cos na dluzej i wymachiwał we wszystkie strony
Kurde chyba musze ich zrobic jakies badania bo ciagle czuje sie mega zmęczona nawet jak śpie w ciagu dnia to ciagle jestem spiaca a to chyba nie jest normalne.
Dzis chodziłam z wózkiem jednocześnie czytając ksiazke bo Tymek nie chciał zeby wozek stał wiec ćwiczyłam jednocześnie umysł i ciałoa moja teściowa dzis mnie zaskoczyła bo napisała ze jestem dobra zona i matka normalnie pierwszy raz w życiu komplement z jej strony
Tusia wszystkiego najlepszego dla Frania cudnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 20:37
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina wrote:Kaja podobno miesza się Nutramigen z Bebilonem Pepti który też jest dla alergików a ma lepszy smak. Może pójść w tę stronę. Kurcze niewesoło z tym mlekiem masz, a Marcel dobrze przybierał na Nutramigenie?
Kochana nie wiem bo jak bylam u pediatry miesiac temu miał 5500kg ,a na domowej wadze amai wychodzi 6kg ,ale nie wiem czy to dobrze dzis zjadł 145ml ,a tak po 70,80 ,a nutramigenu o połowęa nutramigen kazał dawać juz po wizycie ide za tydz do niego bo szczepienie mamy i az się boje tego ważenia ze spadł z wagi !!!!
-
Miriam wrote:Tusia sto lat dla Frania
Kaja a może beblilon pepti tylko on jest na recepte
Wiesz kochana nie wiem pewnie alergolog go nam bedzie kazała kupoc !!!!!! ! Ale juz poczekam do wtorku może ta kobieta bedzis normalna , a i juz podjęłam decyzje wypisuje mego syna z naszego osrodka trudno przejedziemy sie do Gdańska jak cos bo i tak tam jezdziemy jak sie z malym cos dzieje bo ten pediatra widze po omacku jedzie a niby taki wychwalaony jego mac!!!