Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ nami wszystko ok Zoja nawet sie nie zorientowała co sie stało była z tylu w foteliku przypietą całe szczęście ze nie z przodu bo pełno szkła mi tez nic nie jest ta kobieta przytomna zabrali ja do szpitala będę dzwonić do jej męża pózniej bo mam telefon do niego mi zabrali prawojazdy na tydzień ale moge prowadzić jeżeli bedzie leżała w szpitalu niz 7 dni to sprawa idxie do prokuratury ale policjanci mówili ze to ewidentne jej wina naszczesvie wpadła na szybę a nie na maskę to trochę zamortyzowalo upadek tak twierdzili ratownicy z karetki najważniejsze ze przytomna głowa porozbijany bolał ja brak i miednica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNam nic nie jest naszczesie mam nr męża tej kobiety będę dzwonić wieczorem
Jechałam z Zojka a tu nagle rower wyskoczył z za krzaków z przodu przedemna uciekli na bok ale ja nie miałam gdzie bo tir jechał po drugiej stronie tyle ile mogłam uciekłam o Boże jestem cała rosyelepans niby było to przed 8 a ja nadal sie trzęsę -
Całe szczęście ze nie odbiłas na tira i ze z Wami wszystko ok no niestety nie da się wszystkiego na drodze przewidzieć nawet nie wyobrażam sobie co czujesz bo ja jak czytam to jestem zestresowana masakra, oby obeszło soe bez prokuratury po co Ci jeszzE ciągnie po sadach ehh. A Czarek po Was nie pojechał?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze a ja zawsze myslałam ze dzieciom podaje sie dodatkowe jedzenie dopiero ok 6 miesiąca gdy malec juz siedzi
Ciekawe co mój lekarz na to dokarmianie , sama chcetnie bym spróbowala juz czegos innego ale minimum chce poczekac do 4 miesiąca . Nie powiem bo czasem podaje mu possac arbuza albo melona i widzę że bardzo mu smakuje , robi wielkie oczy i mocno zasysaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 12:24
-
Nam lekarka powoedziala ze karniac mm podaje się jedzenie w 4, a poersia mozna dopiero w 6 ale mi sie wydaje ze to od dziecka zalezy na po narodzinach dziewczyny czasem piszą ze nawet 8-9 miesięczne maluchy nie sa zainteresowane jedzeniem, a u Koral prosze jak się chłopaki rwą do jabłuszka:)
Miriam melisy sie napij i myśl pozytywnie kurczę po takiej akcji to ja bym miała stracha zeby znowu wsiąść ja na codIsb sie stresuje jaj mam gdzies z Tymkiem sama jechac. -
koral wrote:uwaga wklejam zdjęcie ale nie wiem czy mi się uda
chyba nie udało się
https://lh6.googleusercontent.com/-FtAMXmS9yQs/U8PSHU0VBiI/AAAAAAAAEGo/UmWYMisIigY/s640/DSC_0581.jpg
wstawiam linka zatem
jejku jakie sliczne chlopakikoral lubi tę wiadomość