X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Kozgo, zapomniałam, że piersią karmisz. A coś mi nie pasowało z tą surową marchewką :) Tymek musi mieć bardzo wrażliwe jelitka.
    Jak ja karmiłam Emilkę to jadłam surową marchewkę i nic jej nie było.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi sie wydaje ale inne rzeczy jak maliny, borówki, cukinie, avocado jem i noc sie nie dzieje nawet ogórki małosolne i jest ok wiec dziwne z ta marchewka hmm

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja potracilam kobietę na rowerze jak jechałam z Zojka do lekarza na szczepienie wyjechała mi z krzaków masakra jakaś jestem tak roztrzęsiona naszczesvie żyje mam nadzieje ze nic poważnego jej sie nie stało 16is2g2.jpg

• Lissa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ! Miriam, jak sie czujesz Ty i Zojka ? Gdzie teraz jestescie ? Wszystko z Wami ok ? I co z Ta kobieta, zabralo ja pogotowie ??

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nami wszystko ok Zoja nawet sie nie zorientowała co sie stało była z tylu w foteliku przypietą całe szczęście ze nie z przodu bo pełno szkła mi tez nic nie jest ta kobieta przytomna zabrali ja do szpitala będę dzwonić do jej męża pózniej bo mam telefon do niego mi zabrali prawojazdy na tydzień ale moge prowadzić jeżeli bedzie leżała w szpitalu niz 7 dni to sprawa idxie do prokuratury ale policjanci mówili ze to ewidentne jej wina naszczesvie wpadła na szybę a nie na maskę to trochę zamortyzowalo upadek tak twierdzili ratownicy z karetki najważniejsze ze przytomna głowa porozbijany bolał ja brak i miednica

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jestem z sąsiadem na zdjęcie gipsu bo przyjechał po mnie zeby auto zcholowav i odrazu przy okazi pojechał na zdjęcie gipsu pózniej jadę na szczepienie ale miałam na 8 wiec pewnie mnie nie przyjmą

• kozgo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę masakra:/ a jak Wy? Dobrze ze Zojka z tylu jest w foteliku jednak miejsce z przodu jest mniej bezpieczne. Ale rozumiem ze to nie z Twojej winy? Poinformują Cie co z tą babka?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam nic nie jest naszczesie mam nr męża tej kobiety będę dzwonić wieczorem
    Jechałam z Zojka a tu nagle rower wyskoczył z za krzaków z przodu przedemna uciekli na bok ale ja nie miałam gdzie bo tir jechał po drugiej stronie tyle ile mogłam uciekłam o Boże jestem cała rosyelepans niby było to przed 8 a ja nadal sie trzęsę

• Lissa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze że nikomu nic poważnego się nie stalo no i że Zojka nie jest w szoku. Gdzie to się stało ze ona nagle z krzaków wyjechała ??

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całe szczęście ze nie odbiłas na tira i ze z Wami wszystko ok no niestety nie da się wszystkiego na drodze przewidzieć nawet nie wyobrażam sobie co czujesz bo ja jak czytam to jestem zestresowana masakra, oby obeszło soe bez prokuratury po co Ci jeszzE ciągnie po sadach ehh. A Czarek po Was nie pojechał?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To stało sie koło Piaseczna na ul słonecznej zaraz za torami w sarej iwicznej
    Czarek nie przyjechał bo miał trasę do Kołobrzegu i wyjechał o 4 rano

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Zoja zadowolona bo uniknęła szczepienia ale i na basen nie pojedzie bo nie ma czym
    Czaple szczęście ze poduszki nie wybuchały bo od uderzenie w poduszkę mogli by sie jeszcze gorzej to skończyć

• kozgo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Miriam widzisz jednak chyba lepiej kak maluch jest z tylu. Mam nadzieje ze tej babce nic nie bedzie a Ty się nie denerwuj bo przez stres pokarmu jest mniej myśl o Zojce i cyckach.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo dokładnie z tylu bezpieczniej nawet niechce myślec co było by gdyby była z przodu .... Kurde tez mam ogromna nadzieje ze jej nic nie bedzie
    Pruvuhe sie nie stresowac ale to nie takie proste

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Miriam, że Wam nic sie nie stało. Mam nadzieję, że kobieta wyjdzie z tego bez wiekszego uszczerbku. Niestety rowerzyści często nie uważają.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a ja zawsze myslałam ze dzieciom podaje sie dodatkowe jedzenie dopiero ok 6 miesiąca gdy malec juz siedzi :)
    Ciekawe co mój lekarz na to dokarmianie , sama chcetnie bym spróbowala juz czegos innego ale minimum chce poczekac do 4 miesiąca . Nie powiem bo czasem podaje mu possac arbuza albo melona i widzę że bardzo mu smakuje , robi wielkie oczy i mocno zasysa :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 12:24

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam lekarka powoedziala ze karniac mm podaje się jedzenie w 4, a poersia mozna dopiero w 6 ale mi sie wydaje ze to od dziecka zalezy na po narodzinach dziewczyny czasem piszą ze nawet 8-9 miesięczne maluchy nie sa zainteresowane jedzeniem, a u Koral prosze jak się chłopaki rwą do jabłuszka:)

Miriam melisy sie napij i myśl pozytywnie kurczę po takiej akcji to ja bym miała stracha zeby znowu wsiąść ja na codIsb sie stresuje jaj mam gdzies z Tymkiem sama jechac.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral wrote:
    uwaga wklejam zdjęcie ale nie wiem czy mi się uda

chyba nie udało się :(

https://lh6.googleusercontent.com/-FtAMXmS9yQs/U8PSHU0VBiI/AAAAAAAAEGo/UmWYMisIigY/s640/DSC_0581.jpg

wstawiam linka zatem

jejku jakie sliczne chlopaki :-)

koral lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Od samolotu ręce bolą ale warto ;)
    miriam podaj prosze link do tych cwiczen :-)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Ależ Tymek się zmienia! Na tym drugim zdj do Ciebie podobny :)

Miałam to samo napisać. Coś się chyba zapowiada, że będzie ciemniutki po mamie :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ