Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajne bobasy
No moj to tylko na siedząco sam sie tak smiesznie podciaga
Jak juz Wam pisalam wczesniej maz sprezentowal mi nowa zabawke na rocznice i tak sie wlasnie bawie bawie
Przedstawiam Wam moje pierwsze dzielo
https://www.youtube.com/watch?v=jjshaLLkwyw&list=UUyRYyRO2YlRXGFYPStpB0OA&index=1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 23:44
olala81, Kaja, Bea_tina, Makcza lubią tę wiadomość
-
walabia wrote:Lissa, genialny pomysł!!!! Skąd wytrzasnęłaś taką świetną czcionkę?!?
To jest specjalna aplikacja do tworzenia filmów na Iphona iMovie, mam ją też na Macu ale w Iphonie jest 100 razy lepsza wybierasz z kilku fajnych propozycji, wszystkie rodzaju zwiastunow i filmow mozesz sobie wybrac .
To dopiero poczatek dopiero sie ucze mam zamiar zrobic nam wiecej takich filmikow ze zdjeciami i filmami
doris85 lubi tę wiadomość
-
Ale żeście sie rozpisały.
Tusia bardzo dzuekuje za skan książki kurczę wiele z tych sposobów u nas nie działa nawet jak jadę z nim z tylu chyba spróbuje tak jak radzilyscie wyciągnąć ta wkładkę dla niemowląt.
Tusia ale Franio siedzi hehe słodziakMój Tymek od 2-3 tyg rwie się do siadania a w wozku na płasko o juz wogole masakra dla niego juz widze zeby chciał oglądać wystarczy ze go triche podniose i od razu lepiej jest a na huśtawce to normalnie w kulkę sie zwija tak się głowa podciąga.
Walabia Franek cudo na baseniea to prawda maluchy po basenie odpadają od razu hehe
Kaja ale cudny strój krowki i Marcel jaki blondynekco powiedział alergologa o mleku ? Co Marcel teraz pije?
Co do kręgosłupa to po kapieli albo jak długo do lozeczka sie schylam to boli.
Olala Oliwier piekny taki chudy i długi się wydaje i na tym stole jak siedzia jak ząbki i brzuszek?
Miriam, Koral podziwiam Was ze tak dajecie radeduzo uścisków dla Was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 22:40
-
No on jest raczej chudy i długi a ząbki bez zmian ciągle wychodza i przebic się nie mogą, z brzuchem jest lepiej, chyba że te koncerty ostatnie dni to brzuch, ale nie wydaje mi się, wtedy było inaczej, nie pręży się, nie ma twardego, pruta normalnie.
-
miriam to pewnie chwilowe spotengowane przez wczorajsza sytuacje
samotnosc pewnie kazdej z nas troche diskwiera no bo jak nasi mezowie w pracy to wiadomo jest sie tylko z dzieckiem, pociesze Cie ze ja sie przeprowadzilam i ani tu znajomych ani rodziny wiec Cie rozumiem
zycze poprawy nastroju.
buziole dla Was.
-
Kozgo alergolog powiedziała ,że mlody ma łojotokowe zapalenie skóry i że nie ma skazy bialkowej ,że mam poraz 6 zmienic mleko na Nan pro 1 i jak go wyspie to wtedy zapisze nam bebilon pepti !!! I dodała ze ma bardz bardzo szorstka skórę i czaszkę ryczalam pół dnia i pojechałam na Sor do szpitala i kazalam im mi pokazać w ktorym miejscu na czystej skórze u syna jest lojotok i sucha skora i miekka czaszka mowie wam 2 dni nic nie jadlam wczoraj dopiero cos skubnelam
kozgo lubi tę wiadomość
-
Kazano mi byc na bebilon pepti jak wyniki zobaczyli na Sorze bo ta gwiazda nie raczyla zerknąć na nie !!! Tylko jak mante powtarzała ta stara rumpla że idzie na urlop i dobrze jak by go wysypalo przed jej urlopem !!!!!
-
Kaja, moja Emilka też miała szorstką skórę na kolankach jak skóra krokodyla, na policzkach krostki czerwone. Lekarze też twiedzili, że to poblemy łojotokowe. Smarowałam jej buzie kremem olilatum. Nic nie pomagało, buzia cały czas czerwona. Zaczęłam czytać na necie o kremach dla dzieci na stronie bengla i się dowiedziałam, że oilatum ma w składzie alkochol. Nie przyszło mi do głowy, żeby taki krem miał cos złego w składzie. Zmieniłam jej krem na NIVEA SOS. Jest super. Buzię ma ładną kolanka też już zmieniły się i skóra jest delikatna. Tym kremem smaruje jej też pupkę. Noszę go zawsze w torbie.
Spróbuj tego kremu, naprawdę polecam.
Miriam, przykro mi bardzo, że nie masz takiego wsparcia u męża. Może porozmawiaj z nim szczerze na spokojnie. Przedstaw swoje oczekiwania, jak sobie wyobrażasz, żeby Ci pomagał. U nas od początku było mowione, że w weekendy mąż wstaje do Emilki, a jak wraca z pracy on też zajmuje się dzieckiem. Nie raz jak zadzwoni z pracy to słyszy płacz córeczki i wtedy wie, że wcale nie jest taka grzeczniutka i rozumie, dlaczego jest syf w domu.
Sprawiliśmy Emilcę matę edukacyjną. Chciałam jej kupic, żeby chociaż przez chwilę zajęła się czymś sama. Mamy karuzelę, ale karuzela sprawdza się rano po pierwszym karmieniu i jak jestesmy w sypialni.
Powiem Wam dziewczyny, że jest super. Emilka jest zachwycona. Przed chwilą leżała sobie sama na macie, machała nóżkami, rączkami, podziwiała zabawki, aż zasnęła. Teraz sobie smacznie śpi na macie, a ja mam chwilkę, żeby spokojnei zjeść śniadanie i wypic kawkę.
Tusia89, Makcza lubią tę wiadomość
-
U nas noc ok Tymek spał do 5 jadł i coumkal z 40minut a potem o 6.30 obudziły go gazy i męczył sie az do teraz chciałam mu dac kminku to cały na mnie zwymiotowal heh teraz padł wiec szybko sniadanie jem.
Aphrodita super ze mała taka zainteresowana mata
Koral pamiętaj ze chłopcy po pierwsze urodzili sie wczesniej a po drugie dzieci w rożnym stopni sie rozwijają np mój Tymek jeszcze nigdy sam się nie przekręcił a tu na forum to juz prawie wszystkie dzieciaczki zaliczyly ale przyjdzie i na niego pora tak samo Kuba zacznie wyciągać rączki na spokojnie:) mowi sie ze dziecko ma 3 miesiące od ksiazkowego terminu na zdobycie danej umiejętności i dopiero po tym czasie jest sie czym martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:08
-
My też mamy matę ale Franek nie jest nią zainteresowany. Mam przypuszczenia, że mata jest zła
przecież moje dziecko na bank by się interesowało matą
tak tak to mata jest zła hehe
Dostaliśmy ją od znajomych i nie kupowaliśmy nowej... ale chyba to był błąd. Mata ma pastelowe kolory co chyba już na starcie ją dyskwalifikuje.... i te pałąki też mam wrażenie za wysoko... nie bardzo jest gdzie przyczepić więcej zabawek... chyba pomyślę nad nową