Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie Miriam gratulacje
Walabia masz racje najgorsze to miec jakies sprecyzowane oczekiwania wobec dziecka niech bedzie sobą i przeżyje życie po swojemu wiadomo ze czesto bedzie robił cos co nam nie odpowiada ale takie prawo młodości
ja tylko nam nadzieje ze wychowam na tyle mądrego faceta ze uniknie jakis używek mocniejszych itd bo całe zycie mieszkałam na woli i jak widze ile osób z mojej klasy sie stoczylo przez narkotyki to az strach a wcale sie na to nie zapowiadało.
-
Walabia Nieśmiała na racje my tez mimo ze byłam po cc kilka razy podchodzilismy do tematu zanim było dobrze duzo nam pomogl żel bo niestety tak jak mowil ginekolog przez pierwsze pół roku moze byc sucho. Spróbujcie jak sie nie uda to spróbujcie za kilka dni.
-
nick nieaktualnyWalabia gdyby nie wielkie oczy Czarka jak kota ze sheka to nie zgodziła bym sie nigdy ! Ale juz mi go szkoda było nie powiem bolało juz myślałam ze powiem ze koniec nie dam rady ale sie przemoglam i jakoś poszło ale żlebem bez żelu nawet nie chce myślec co to byłby za ból
-
Witam my po szczepieniu 6w1 plus pnelmokoki z nfz udało sie załatwić mlodemu i jak na razie spi ciekaw jak później
A na takie nie jedzenie u Marczello waży 6100kg chyba dobrze nic babki nie gadaly , ale nie miły pediatra go badał maskra jakis dziwak moj na urlopie ehhh co za osrodek same buraki u nas -
eh macie rację, trzeba po prostu próbować próbować i jeszcze raz próbować.
A z innej beczki: Franek jak rozmawia z zabawkami to jakoś tak.. na smutno. Wasze dzieciaczki piszczą z radości do zabawek czy tez jakoś tak smętnie gaworzą?
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyZojka to raczej sie tak żali do zabawek
Ale dzis ma humor oszaleje zaraz wrrr mam jej juz dzis dość ! A to dopiero 12nic jej nie pasi cycek nie ręce nie chusta nie mata nie huśtawka nie łóżko nasze nie nawet przewijak nie o wózku juz nawet nie wspomnę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny