Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koral, weź bliźniaki na komendę!!!
U nas noc pod znakiem karmienia co dwie godziny!!! Ja nie wiem czy w ogóle potrafię ogarnąc karmienie na żądanie. Nie wiem kiedy jest żądanie a kiedy marudzenieLissa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Walabia u nas działa tak jak w nocy marudzi dostaje smoczek jak zassie i usnie znaczy ze tylko potrzebę miał ponownego uspokojenia sie i zaśnięcia jak wypłynęła i dalej marudzi to go karmie zanim to wprowadziłam Tynek budził się o 24 potem o 3 a teraz potrafi wogole do 5 sie nie budzic albo cAsem o 3 na smoczek.
-
nick nieaktualnydoris85 wrote:Miriam, my to chyba takie stereotypowe mamuski zazdrosne jesteśmy. Jak mi ciśnienie skakalo jak teściowa się zachwycala, ze dziecko ja uwielbia, brrrrrrrrr
Ale Zoja dzis juz pokazała co potrafiu babci na rękach hahaha
Karina1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoris85 wrote:Oo taak. Jakby chciały sobie zawlaszczyc twoje macierzyństwo. Ja to nie wyobrażam sobie rządzić się cudzym dzieckiem. Póki się mnie o wszystko pyta to ok, ale jak zaczyna się samowola to wkurw na maksa. Czuje się wtedy jakby mnie chciano odsunąć od dziecka, przerwać wież nas łącząca. To chyba takie pierwotne.
Może jestem nie normalna ale czekam na lek separacyjny i juz rączki zacieram by do teściowej przyjechać HahahahHhahahHhHahahHdoris85, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy jeszcze przed chrzcinami maja być chyba 28 września ale cieżko mi sobie to wyobrazic bo Zoja nawet pod kościołem wyje w tamta niedziele teściowa chciała ja zabrac bo "bo to tak nie może być zeby dziecko było bezboznikoem jak mama" ale jej sie nie udało bo co ja wsadzila do wózka zeby wyjść to była histeria
jestem okropna bo śmiałam sie pod nosem ze dziecko jednak ma uczulenie na wozek i kościół tak jak mówiłam
szczessciara lubi tę wiadomość
-
Tusia89 wrote:
Lissa co tam u Was?
A ja was dziewczynki podczytuje cały czas .
Franio cudowny na tym basenie az chce sie patrzec,
kozgo, fajnie ze rankda udana, takie wyjscia sa potrzebne , ja na swoja rocznice jednak zdecydowalam sie tylko na kolacje w restauracji. zreszta za kazdym razem jak zostawialam malego na godzinke u tesciow to sie smiali ze witam go jakbym conajmniej miesiac go nie widziala
matko jak tak czytam ze ju zwam stopki dzieciaki lapia to matko boska moj moze sie z Tymkiem zakumplowac bo to drugi ksiazęmysli ze na wszystko ma czas albo samo przyjdzie heheheh
generalnie nie moge sie nadziwic jaki z niego spioch , i w ogole jaki on jest grzeczny noooo ja nie wiem po kim to mam nadzieje ze ta sielanka nie minie . Zostawilam teraz chlopakow w domu maz spal i ten tez jeszcze drzemal jak wyszlam , wracam maz spi a ten lezy kolo niego i sie bawi moja koszulka tak jakby czekal az tatus sie obudzi albo ja wroce oczywiscie jak mnie zobaczyl to wielki banan na twarzy i pisk
chwile sie z nim pobawilam a ten znowu spi
MiriamTy jestes agentka nr 1 na forum
najwazniejsze ze czarek stjae po Twojej stronie .
ale wszytskie mamy podobnie ja tez jestem zazdrosna o malego , czasami ciesze sie pod nosem jak maly zacznie ryczec u tescia albo tesciowej a u mnie sie tylko uspokaja
tusia zdjecie w avatarku przekochane :-* tylko go zacałować
no i moj maly spioch on na kazdym zdjeciu wyglada inaczej .
Kaja, Miriam, walabia, Karina1989, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Rayan słodko śpi ahhh mój zasnął na boczku ,aby główka mu sie prostowala nie mówiłam wam przez glupiego dr z braku witaminy d główka mu sie znieksztalcila az sie poryczalam ,a uwazalam aby klasc raz na jedyn raz na drugim boczku macie jakies sposoby aby szybko mu wróciła w ładny kształt ehhh traume mam przez to az snimmi sie ta główka ze zle rosnie masakra jakas !!!
-
Kaja , mam podobny problem z głowka jest tak jakby z tylu troszke bardziej wylezana jaby po prawej stronie czesciej lezal . W ciagu dnia kalde mu caly czas glowke na lewa strone staram sie to kontrolowa niestety w nocy ciezka sprawa a na boku to mi spac nie chce
-
Hej u nas dziś odrobinę lepszy dzień, jest płacz ale są dłuższe chwile ze wspaniałym głośnym śmiechem, uwielbiam to nigdy nie się nie znudzi słuchać jak się tak chichra. korzystając ze mąż ma wolne pojechałam załatwić catering na chrzciny bo my mamy za 2 tyg. kurcze ile kasy pójdzie na to szok.najgorsze że nie mogę nic do ubrania dla małego znaleźć u nas są aż 2 sklepy z ubrankami dla dzieci i jest ciężko jak juz cos jest to raczej na jesień jakieś grube wszystko babka chciała mieć dziś wcisnąć komplet ze sweterkiem grubym przecież za 2 tyg może juz być zimno mówi. i jeszcze była koszula z długim rękawem ładnie by mi się pocił biedak
Walabia ja myślę że skoro on ma teraz fazę intensywnego wzrostu może przecież widać trochę po nim to może dlatego potrzebuje więcej jeść nawet w nocy. -
Ryan ślicznie wygląda śpioszek jeden. właśnie leżę z małym i on zasnął a ja muszę się zbierać do pracy. pewnie jak wstanę to się obudzi. robię błędy bo z telefonu piszę nieraz dopiero po czasie widzę jakie głupie wyrazy mi wpisuje tel. bo ja nie widzę na nim połowy tekstu.