Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia wreszcie do nas dolaczyliscie i jakie objawy?

Nam sie hak zwykle od 18 maruder i płaczek włączył akurat na przyjście taty ostatnio nie ma szczęścia bo trafia na najgorsze humory Tymka i twierdzi ze on tak na niego reaguje bzdura

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 20:18

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od półtorej godziny zamiast spać to płakał po kąpieli. Chyba bez powodu. Już jesteśmy umęczeni...więc wbrew wszystkim mądrym książkowym radom wyciągnęliśmy go z łóżeczka i...próbujemy go tak zmęczyć, żeby sam padł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 12:20

olala81, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś Franciszek przekręcił się z brzucha na plecy :) nie był to przypadek :) zrobił tak dwa razy pod rząd :) widać, że świadomie :)

Kozgo, w takim razie nieźle przepłaciłam :D ale książeczka mi się podoba więc najważniejsze :)

Walabia druga Fotka wymiata :) uwielbiam tego małego szkraba Twojego tzn. Waszego :D koszulka męża wymiata :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 20:39

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, gratulacje dla śmieszka!!!!

Tusia89 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do bajeczek to Franek ma już swoje ulubione. Uwielbia jak mu czytam rymowanki, zawsze się tak śmieje,jakby je rozumiał :) już nawet jak bez książeczki i pokazywania obrazków mu je mówię, to po pierwszych słowach się zaczyna śmiać:)

2dhfyb8.jpg

25ksbrl.jpg

walabia, olala81, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia gratulacje dla Frania i dzięki za link. wolałabym kupić normalnie niż przez internet, ostatnio zamówiłam body takie jakby marynarka ale z krótkim rękawem podane były wymiary wieczorem zmierzyłam małego i zamówiłam takie na 0-3 miesiące przyszło ale jest dużo za duże a myślałam że będzie na przebranie na chrzest. pewnie będzie dobre że wrześniu jak juz będzie zimno.
    jak wróciłam z pracy mały tak szorowal piąstka dziąsła, i tak się żalił biedny. założyłam na palec ten silikonowy przyrząd do malowania dziąseł i tak mnie
    miętOlił pół godziny że aż miałam siny palec.
    juz nie mogę się doczekać Sophie.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a swoją droga, to FRANCISZEK W OGÓLE NIE WYGLĄDA NA ŚPIĄCEGO :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazycztlam sobie na pol roczku Zojki matę skip hop :)

Walabia miałam nadzieje ze was skok ominie :(

Zoja dzis dała popalic a nawet nadal daje a pomysł Kai podchwyciła chyba moja teściowa bo pol dnia spędzam w wc masakra :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia gratulacje :) teraz trzeba uważać na nasze maluchy

• walabia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    a swoją droga, to FRANCISZEK W OGÓLE NIE WYGLĄDA NA ŚPIĄCEGO :)
    DO tej pory go męczymy!~!!! :D
    Miriam, dlaczego skok miałby nas ominąć?!?!? Takie atrakcje miałyby nas ominąć? CO to, to nie :D

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, jakiego masz uważnego czytelnika!

ot1z8e0.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, Walabia - przepraszam, ale muszę to powiedzieć: swoimi tekstami jesteście najlepszym lekarstwem na każdego psychicznego doła!!! No nie da się czasami nie zaśmiać ;) Dziękuję :)

Tusia - Czytelnik Ci rośnie jak nic :D Rzeczywiście na śpiącego to nie wygląda ;)

Miriam lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia myślałam ze poeci to tacy spokoini mężczyźni i nie lubia takich atrakcj. ;)

walabia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od jutra jem na mieście !!!! Wykończe sie dzis :/
    Gdybym serio kupila ten olejek rycynowy to zastanawiałabym sie czy przypadkiem do swojej zupy nie dolalam :/ no ale go NIE KUPIŁAM a tu takie cyrki żołądkowe :(

• doris85 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franek przybrał i już nie wyglada na filozofa no chyba, ze wyznajacego hedonizm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:14

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny widziałyście juz pojawiły się kwietniówki 2015 ..ehh jakoś tak mi sentymentalnie się zrobiło bo dokładnie rok temu wyszły mi testy pozytywne .. ehh

Kaja lubi tę wiadomość

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franek w tej czapce to na ziomala wyglądał :)
    Walabia on ani na spiacego ani na płaczącego nie wyglada za to mój zrobił histerie bo śpiący i po kapieli zasnal w 2 minuty nie wiem czy ja tak przymuszał wieczorami ze on tak szybko zasypia czy co:p

Skok musi dosięgnąć każdego skoro nawet Kira nasz forumowy aniołek ostatnio marudził to i Framciszek troche musi a co:p

Miriam moze teściowa forum podczytuję i wykorzystała patent Ty od jutra faktycznie lepiej na miescie zacznij jesc.

Ja dzis pije szklankę mleka bo akurat jutro bede u teściowej wiec jak mały bedzie miał rewolucje to bedzie ktos do noszenia :

Martuśka ja test robiłam 26:)

Koral bo sa takie jeszcze 180 na 120 to myślisz ze lepiej? Zastanawia mnie tylko czemu tam wszędzie jest ze od 3 roku zycia :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:39

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska, kozgo- Jeej, Wam już testy pozytywne wychodziły i Mateusz jeszcze się nawet nie począł :P

koral - super, że się bez mandatu obejdzie :D

Miriam - kurcze, czyżby teściowa czytała Ci w myślach i postanowiła wykorzystać pomysł? Oby rewolucje przeszły, a jutro dla pewności może rzeczywiście szamaj na mieście ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o oficjalne przyjęcie nas do klubu maruderów, po półgodzinnym wyciu tata uspokoił Stacha włączaniem i wyłączaniem lampki, a teraz wydaje się, że zasypia. Nie poleciała mu ani jedna łezka, złośnik mały!
    A to nasz strój na chrzest, wczoraj po obejrzeniu tego, co oferują nasze sklepy odpadłam - sweterek 79 zł, spodenki 59 zł, koszula 69 zł. Oszaleli.
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4452185474
    Tusia, gratulacje! Stasiu też dziś pierwszy raz się obrócił, najpierw podniósł fajnie dupkę i nagle fajt i już. Ledwo zdążyłam zrobić zdjęcie.
    Koral, super, że udało się Tobie uniknąć mandatu.
    Fajny pomysł z tym puzzlami, myślałam o jakimś dywaniku, ale to chyba lepiej się sprawdzi.

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sie śmiejemy ze Tymek został poczęty 13 lipca na weselu u znajomych w Lublinie wymknelismy sie w trakcie na pieterko a potem mój podpity maz mowil ze dzis spłodziłem syna haha i wykrakał :)

Karina1989, Miriam, Ewelina, Kaja lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 589 590 591 592 593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ