Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Walabia wreszcie do nas dolaczyliscie i jakie objawy?
Nam sie hak zwykle od 18 maruder i płaczek włączył akurat na przyjście taty ostatnio nie ma szczęścia bo trafia na najgorsze humory Tymka i twierdzi ze on tak na niego reaguje bzduraWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 20:18
-
Od półtorej godziny zamiast spać to płakał po kąpieli. Chyba bez powodu. Już jesteśmy umęczeni...więc wbrew wszystkim mądrym książkowym radom wyciągnęliśmy go z łóżeczka i...próbujemy go tak zmęczyć, żeby sam padł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 12:20
olala81, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
dziś Franciszek przekręcił się z brzucha na plecy
nie był to przypadek
zrobił tak dwa razy pod rząd
widać, że świadomie
Kozgo, w takim razie nieźle przepłaciłamale książeczka mi się podoba więc najważniejsze
Walabia druga Fotka wymiatauwielbiam tego małego szkraba Twojego tzn. Waszego
koszulka męża wymiata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 20:39
Miriam lubi tę wiadomość
-
co do bajeczek to Franek ma już swoje ulubione. Uwielbia jak mu czytam rymowanki, zawsze się tak śmieje,jakby je rozumiał
już nawet jak bez książeczki i pokazywania obrazków mu je mówię, to po pierwszych słowach się zaczyna śmiać
walabia, olala81, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość
-
Tusia gratulacje dla Frania i dzięki za link. wolałabym kupić normalnie niż przez internet, ostatnio zamówiłam body takie jakby marynarka ale z krótkim rękawem podane były wymiary wieczorem zmierzyłam małego i zamówiłam takie na 0-3 miesiące przyszło ale jest dużo za duże a myślałam że będzie na przebranie na chrzest. pewnie będzie dobre że wrześniu jak juz będzie zimno.
jak wróciłam z pracy mały tak szorowal piąstka dziąsła, i tak się żalił biedny. założyłam na palec ten silikonowy przyrząd do malowania dziąseł i tak mnie
miętOlił pół godziny że aż miałam siny palec.
juz nie mogę się doczekać Sophie.
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam, Walabia - przepraszam, ale muszę to powiedzieć: swoimi tekstami jesteście najlepszym lekarstwem na każdego psychicznego doła!!! No nie da się czasami nie zaśmiać
Dziękuję
Tusia - Czytelnik Ci rośnie jak nicRzeczywiście na śpiącego to nie wygląda
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Franek w tej czapce to na ziomala wyglądał
Walabia on ani na spiacego ani na płaczącego nie wyglada za to mój zrobił histerie bo śpiący i po kapieli zasnal w 2 minuty nie wiem czy ja tak przymuszał wieczorami ze on tak szybko zasypia czy co:p
Skok musi dosięgnąć każdego skoro nawet Kira nasz forumowy aniołek ostatnio marudził to i Framciszek troche musi a co:p
Miriam moze teściowa forum podczytuję i wykorzystała patent Ty od jutra faktycznie lepiej na miescie zacznij jesc.
Ja dzis pije szklankę mleka bo akurat jutro bede u teściowej wiec jak mały bedzie miał rewolucje to bedzie ktos do noszenia :
Martuśka ja test robiłam 26:)
Koral bo sa takie jeszcze 180 na 120 to myślisz ze lepiej? Zastanawia mnie tylko czemu tam wszędzie jest ze od 3 roku zyciaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:39
-
Martusska, kozgo- Jeej, Wam już testy pozytywne wychodziły i Mateusz jeszcze się nawet nie począł
koral - super, że się bez mandatu obejdzie
Miriam - kurcze, czyżby teściowa czytała Ci w myślach i postanowiła wykorzystać pomysł? Oby rewolucje przeszły, a jutro dla pewności może rzeczywiście szamaj na mieście
-
Proszę o oficjalne przyjęcie nas do klubu maruderów, po półgodzinnym wyciu tata uspokoił Stacha włączaniem i wyłączaniem lampki, a teraz wydaje się, że zasypia. Nie poleciała mu ani jedna łezka, złośnik mały!
A to nasz strój na chrzest, wczoraj po obejrzeniu tego, co oferują nasze sklepy odpadłam - sweterek 79 zł, spodenki 59 zł, koszula 69 zł. Oszaleli.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4452185474
Tusia, gratulacje! Stasiu też dziś pierwszy raz się obrócił, najpierw podniósł fajnie dupkę i nagle fajt i już. Ledwo zdążyłam zrobić zdjęcie.
Koral, super, że udało się Tobie uniknąć mandatu.
Fajny pomysł z tym puzzlami, myślałam o jakimś dywaniku, ale to chyba lepiej się sprawdzi.https://www.maluchy.pl/li-68384.png