Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Kaja ja tu planowałam romantice a jak doszło co do czego to maz mnie poinformował o mojej ciazy.
Ale było z zaskoczenia for youfajnie wy też widzę krejzole zozle jesteta heheh
Miriam lubi tę wiadomość
-
Ja zrobiłam rano test i leżałam od 6 z bananem na twarzy spac noe mogłam poleciakam o 7 do pracy i do lekarza na bede bo chciałam miec pewność i potem podarowalam mojemu mezowi kartkę i groszkiem ptysiowym bo zawsze rozmawiając o dziecku mówiliśmy ze bedzie mały groszek w brzuszku i mamy ten groszek do dzis w szufladzie
pamietam ze tak sie cieszył ze az Pamom w vapiano powiedział haha bo nie chcieliśmy nikomu mowić az do zobaczenia serduszka a znajomym dopiero po 3 miesiacu. To był pierwszy miesiac staram bo marzyłam o dziecku na wiosnę i cały czas mowilam do meza zeby sie nie nastawiał bo to nawet rok moze trwać.
-
doris - to miałaś podobne odczucia jak ja po teście...zanim zrobiłam test od dwóch dni plamiłam, bo w sumie myślałam, że @ przyszła...a że skąpa coś to zrobiłam sikańca i zonk...dwie krechy...taki ze mnie romantyk, że pojechałam na szybko do męża do pracy i powiedziałam mu dosłownie w bramie
A potem na szybko do lekarza, który dał mi luteinę...
doris85 lubi tę wiadomość
-
a ja robiłam test w Bieszczadach, ale wyszedł taki słabiutki że nie byłam do końca pewna, bardzo się zastanawiałam czy mogę iść dalej w góry chcieliśmy iść na Tarnicę no i stwierdziliśmy że poczekamy 2 dni bo było strasznie upalnie i pojechaliśmy na rowerek na Solinę, to był bardzo miły dzień taki jakiś spokojny. 2 dni później weszliśmy na ta Tarnicę bo się troszkę ochłodziło. Rodzicom powiedzieliśmy 27 sierpnia, zaprosiliśmy jednych i drugich na rocznicę ślubu i daliśmy im takie malutkie buciki z kryształkami ( różowe he he) ale było łez. O poprzedniej ciąży dowiedzieli się w mało sprzyjających okolicznościach jak juz leżałam w szpitalu i nic sie nie dało zrobić, więc tym razem chcieliśmy jakoś wyjątkowo.
Karina1989 lubi tę wiadomość
-
Koral poproszę o te zdjęcia [email protected] nie musi byc dzisiaj:) wyśpij się kobieto.
-
Koral, nie śpimy:)
Słuchamy piosenek
Tak na wesoło, polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=bqCljOK6tl0
A Franek padł. No nie daliśmy mu chwili wytchnienia:)
Nasz poeta zamienił się w szalonego łobuziaka!!!
Ja test zobaczyłam 28 lipca, chwilę po powrocie z Chorwacji. Już na wyjeździe przyjaciółka mówiła mi,że chyba jestem w ciąży, bo mimo opcji all inclusive jadłam surówkę z kapusty białej na śniadanie, obiad i kolację a wszystko inne mi strasznie śmierdziało. Kto by pomyślał, że tam Franeczek sobie cichutko siedział a teraz waży ponad 7 kg i łobuzujeMiriam, olala81, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyDoris wyślij maila masz
Dokładnie forum uzależnia a jaka ekscytacja była męża jak powiedziałam ze różowa strona jest fioletowa hehe on ovu nazywał na początku różowa stronateraz juz pamięta ze ovu to ovu czyli belli
czasami juz sie złości i mówi halo jestem tu zabiorę ci ten telefonik
albo ty żyć nie możesz bez telefonu i ovu
Walabia to nawet mu sie snila
Oj dziewczyny po przemyśleniu to
Ja żyć bez WAS nie moge -
Koral chyba kazdy na wieść o bliźniakach jest w szoku hehe. Ja mam koleżankę ktorej lekarz dopiero w 12 tyg powiedział podczas usg wszystko super serduszka ładnie biją a ona na to jakie serduszka a lekarz no przecież spodziewa się Pani bliźniaków haha inny lekarz jakos tego nie dojrzał wczesniej a to tez taka dziewczyna co rok w wczesniej mowila ze stara panna zostanie i nigdy dzieci nie bedzie miała no cóż los potrafi zaskoczyć
-
nick nieaktualny