Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris no sukienka sliczna bo na ślicznej dziewczynce :-)

doris85 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja ja tu planowałam romantice a jak doszło co do czego to maz mnie poinformował o mojej ciazy. ;)

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam dobre to foto mój mały podobnie spał dziś hehehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Kaja ja tu planowałam romantice a jak doszło co do czego to maz mnie poinformował o mojej ciazy. ;)

Ale było z zaskoczenia for you :-) fajnie wy też widzę krejzole zozle jesteta heheh

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam rano test i leżałam od 6 z bananem na twarzy spac noe mogłam poleciakam o 7 do pracy i do lekarza na bede bo chciałam miec pewność i potem podarowalam mojemu mezowi kartkę i groszkiem ptysiowym bo zawsze rozmawiając o dziecku mówiliśmy ze bedzie mały groszek w brzuszku i mamy ten groszek do dzis w szufladzie :) pamietam ze tak sie cieszył ze az Pamom w vapiano powiedział haha bo nie chcieliśmy nikomu mowić az do zobaczenia serduszka a znajomym dopiero po 3 miesiacu. To był pierwszy miesiac staram bo marzyłam o dziecku na wiosnę i cały czas mowilam do meza zeby sie nie nastawiał bo to nawet rok moze trwać.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My robiliśmy 20 lipca, na wyjeździe. W ogóle mnie to nie obeszło, nie było ekscytacji tylko panika bo plamiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:59

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris wygladała bosko w tej sukience :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris ja jak sie dowiedziałam to do gina i cala ciąża na Luteinie i 100000 zakazów na wszystko ,ale sie udało wytrzymac do kwietnia

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris - to miałaś podobne odczucia jak ja po teście...zanim zrobiłam test od dwóch dni plamiłam, bo w sumie myślałam, że @ przyszła...a że skąpa coś to zrobiłam sikańca i zonk...dwie krechy...taki ze mnie romantyk, że pojechałam na szybko do męża do pracy i powiedziałam mu dosłownie w bramie :P A potem na szybko do lekarza, który dał mi luteinę...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral - pamiętasz chociaż reakcję swoją i męża, jak się dowiedzieliście, że będą bliźniaki?

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja robiłam test w Bieszczadach, ale wyszedł taki słabiutki że nie byłam do końca pewna, bardzo się zastanawiałam czy mogę iść dalej w góry chcieliśmy iść na Tarnicę no i stwierdziliśmy że poczekamy 2 dni bo było strasznie upalnie i pojechaliśmy na rowerek na Solinę, to był bardzo miły dzień taki jakiś spokojny. 2 dni później weszliśmy na ta Tarnicę bo się troszkę ochłodziło. Rodzicom powiedzieliśmy 27 sierpnia, zaprosiliśmy jednych i drugich na rocznicę ślubu i daliśmy im takie malutkie buciki z kryształkami ( różowe he he) ale było łez. O poprzedniej ciąży dowiedzieli się w mało sprzyjających okolicznościach jak juz leżałam w szpitalu i nic sie nie dało zrobić, więc tym razem chcieliśmy jakoś wyjątkowo.

Karina1989 lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam to jest rozmiar 68 a z sukienek maluchy tak szybko nie wyrastają. Jak chcesz to zrobię zdjęcia i Ci wysle mailem. Chętnie bym ją przekazała, bo śliczna jest i szkoda żeby leżała.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral poproszę o te zdjęcia [email protected] nie musi byc dzisiaj:) wyśpij się kobieto.

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę to prawda ja to chora jesten jak nie wejdę na forum długo zreszta mój maz juz wszystkie Was rozróżnia z moich opowieści hehe:)

Tez lece spac do 5 mam nadzieje :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, nie śpimy:)
    Słuchamy piosenek :)
    Tak na wesoło, polecam:
    http://www.youtube.com/watch?v=bqCljOK6tl0

A Franek padł. No nie daliśmy mu chwili wytchnienia:)
    Nasz poeta zamienił się w szalonego łobuziaka!!!
    2vuiquf.jpg

Ja test zobaczyłam 28 lipca, chwilę po powrocie z Chorwacji. Już na wyjeździe przyjaciółka mówiła mi,że chyba jestem w ciąży, bo mimo opcji all inclusive jadłam surówkę z kapusty białej na śniadanie, obiad i kolację a wszystko inne mi strasznie śmierdziało. Kto by pomyślał, że tam Franeczek sobie cichutko siedział a teraz waży ponad 7 kg i łobuzuje :D

Miriam, olala81, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris wyślij maila masz ;)

Dokładnie forum uzależnia a jaka ekscytacja była męża jak powiedziałam ze różowa strona jest fioletowa hehe on ovu nazywał na początku różowa strona :D teraz juz pamięta ze ovu to ovu czyli belli ;) czasami juz sie złości i mówi halo jestem tu zabiorę ci ten telefonik :D albo ty żyć nie możesz bez telefonu i ovu :D

Walabia to nawet mu sie snila ;)

Oj dziewczyny po przemyśleniu to

Ja żyć bez WAS nie moge <3

• kozgo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral chyba kazdy na wieść o bliźniakach jest w szoku hehe. Ja mam koleżankę ktorej lekarz dopiero w 12 tyg powiedział podczas usg wszystko super serduszka ładnie biją a ona na to jakie serduszka a lekarz no przecież spodziewa się Pani bliźniaków haha inny lekarz jakos tego nie dojrzał wczesniej a to tez taka dziewczyna co rok w wczesniej mowila ze stara panna zostanie i nigdy dzieci nie bedzie miała no cóż los potrafi zaskoczyć :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja tez juz naprawdę spac ide buziaki :)

Wypiłam mleko trzymajcie kciuki zeby Tymek dobrze to zniosl :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 23:06

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    2ir2gj9.jpg

Walabia ;)

Dzięki, Miriam:) Nastawiam się dziś na najgorsze: karmienie w nocy co godzinę :)

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia mlynek kawowy uwielbiam :)

walabia lubi tę wiadomość

‹‹ 591 592 593 594 595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ