X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo my też po imprezie podziałaliśmy 19 lipca :D

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Mateusz się począł dopiero 5 sierpnia ;) W tym samym dniu latały nade mną dwa bociany i koleżanka się ze mnie śmiała, że za 9 miesięcy będę bujać dzidziusia :)

Ewelina, Miriam lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam jak nic tesciowa czytała mojego posta !!!Ty ona chce ciebie wykonczyc i miec Zojke dla siebie i swojego Synka wes tam sie nie daj i dodaj jej o 167 kropli rycyny wiecej heheheh

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - pomysł z tym rampersem super :D Na lato akurat, wygląda elegancko...więc nie ma co wydawać fortuny na jakiś specjalny strój do chrztu :) Bo ceny tych to mają powalające, trzeba przyznać...

Kaja lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina1989 wrote:
    Hehe, Mateusz się począł dopiero 5 sierpnia ;) W tym samym dniu latały nade mną dwa bociany i koleżanka się ze mnie śmiała, że za 9 miesięcy będę bujać dzidziusia :)

Wes nic nie mów to my kilka dni później , a też mamy za rzeka Radnunia na słupie duży domek Bocianów i tego dnia latały nad domem , a tak tego nigdy nie robiły i znów sie kręcą wrrrr na razie niech se poczekaja na nowe życie :-) , ale później czyli może , za 1,5 roku ich Zaprosze nad moja chatę :-)

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral chyba masz racje ja poprostu jestem na nia uczulona ale jeść chyba i tak zacznę na mieście bo nigdy nie wiadomo co ona tam knuje. :/

Ja test robiłam 23 :D ostatni okres miałam 28 czerwca ten miesiąc oduszczalismy zero mierzenia tem zero niczego był poświęcony na kolejne badania i skupilismy sie na badaniach nasienia ale dopiero po owulacji. ;) tak mniej wiecej niby bez starań ale serduszka codziennie. ;) nastawialam sie raczej na sierpień bo owulacjs miska być 4 sierpnia a wtedy Czarek ma urodziny wyvueralismy sie do Grecji 1 sierpnia ale nie polecieliśmy bo wyszły dwie kreski ;) a ja ze po poronieniu to nawet nie chciałam słyszeć o lataniu samolotem Czarek zreszta tez ;) i tak o to w ten sposób wycieczka przepadła przez Zojante ;) a juz poważnie zaczynaliśmy myślec o inseminaci a nawet in vitro

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral ekstra ;) wzięłas ich na litość. ;) :? ?

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no i mówią, że bociany wcale dzieci nie przynoszą :P Kaja, to teraz uważaj, bo a nóż Ci kogoś podrzucą ;)

Kaja lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha co do bocianow to jeździłam z Czarkiem w trasy zeby przywołać ciąże w maju na jednej trasie naliczyłam 113 i nic nie pomogło wiecie jaka byłam załamana ja serio liczyłam wtedy na te bociany

Kaja, Karina1989 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do prac polowo-lozkowych to my dostaliśmy zielone na barabara w Niedzielę i normalnie z ręką na sercu męz został Wykorzystany bo oczywiscie praca nocna miał i tzreba było wykorzystać chwilke , a załamana wracalam z wizyty , ze nic z tego w sierpniowym cyklu i na otarcie łez mąż może powiedzieć , że go wykorzystalam hehehe

Ps. A jak go poinformowalam jak nam sie udało ......lezelismy w łóżku i wyslalam mu mmsa ze zdjęciem testu ciazowego , a ten oczywiście nie skumal i sie pyta dlaczego chcę mieć biały płot z dwiem kreskami czerwonymi w środku dodał , że odwalilo mi do końca !!!!i ps. Napisalam że Baranie Ojcem zostaniesz jeszcze kłótnia była o ten biały płot heheheh

Miriam, Tusia89 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzis mu przypomniałam ,że mój biały płot ma na imie Marcel ,ale sie na śmiał hehehe

Miriam bociany nam nie pomogły tylko Clo hehehe i gwałt na mężu hehehe

Miriam, Bea_tina lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Haha co do bocianow to jeździłam z Czarkiem w trasy zeby przywołać ciąże w maju na jednej trasie naliczyłam 113 i nic nie pomogło wiecie jaka byłam załamana ja serio liczyłam wtedy na te bociany

Nie było po prostu wśród tych 113 bocianów wystarczająco odważnego, by podrzucić Ci Zojkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 22:22

Kaja, Miriam, Makcza lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie straszcie z tymi bocianami bo przedwczoraj nad moim domem latał... a ja nie znam dokładnej daty poczęcia :) bo jak się staraliśmy o Frania to codziennie szło :D a ja test zrobiłam 3sierpnia :D

Karina1989 lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:58

Kaja, Tusia89, Miriam, Karina1989, olala81, olala81, Lissa lubią tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja to myślałam jak czarkowi powiedzieć co miesiąc haha rożne opcje miałam a to ze butelkę mu dam dziecięca a to jakieś inne pierdoły a skończyło sie tak ze wstalam rano zrobiłam bez przekonania bo 2 dzień plamien miałam i wyszła jedna pokazałam mu rzucilam na pralkę i jak co rano poszłam zapalić smutna bo smutna z nadzieja na sierpień a ten wrzeszczy z łazienki dwie dwie a ja co dwie dwie fajki mam odpalić czy co przeciez nie palisz krzyjnelam a ten biegnie z testem dwie kreski ja ze nie mam ochoty na żarty ten pokazuje byłam przekonana ze jaja sobie robi i ze to stary test z tamtej ciazy i zaczęłam wrzeszczec ze jest nienormalny i nie zycze sobie takich żartów ten zaczął wyciągać stare testy zeby mi udowodnić jak zobaczyłam ze w sumie jest 5 testów to rzucilam fajkę zaczęłam latać po domu i krzyczeć beta beta jedziemy na bete bez śniadania bez prysznica pojechałam na bete. ;) i tak to sie zaczęło ahhh sentymenty mnie wzięły. ;)

Kaja, Karina1989, Tusia89, Bea_tina, Bea_tina, Makcza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina1989 wrote:
    Nie było po prostu wśród tych 113 bocianów wystarczająco odważnego, by podrzucić Ci Zojkę ;)
    Wszystkie wiedziały jaki aparat z niej bedzie ;)

Kaja, Karina1989 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    nie straszcie z tymi bocianami bo przedwczoraj nad moim domem latał... a ja nie znam dokładnej daty poczęcia :) bo jak się staraliśmy o Frania to codziennie szło :D a ja test zrobiłam 3sierpnia :D

No my broilismy po 20 sierpnia Marczello miał byc na 5 Maja , rocznica Slubu i urodziny męża , ale tak mu sie spieszył i wyladowalam na patologii 23 kwiecień , a ur 24 kwietnia :-) , a bociany latały jak szalone nad domem hehehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris cudna :) jaki rozmiar może dobra bedzie na Zojke 28 września. To odkupię. ;)

doris85 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam no to też wesoło mieliscie z testem unas wczoraj wspominali mój biały płot hehehehehe ciotka powiedziała ,że takich krejzolow jak my nie spotkała :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2ir2gj9.jpg

Walabia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 22:31

Kaja, Karina1989, doris85, walabia, Bea_tina lubią tę wiadomość

‹‹ 590 591 592 593 594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ