X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo my też po imprezie podziałaliśmy 19 lipca :D

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Mateusz się począł dopiero 5 sierpnia ;) W tym samym dniu latały nade mną dwa bociany i koleżanka się ze mnie śmiała, że za 9 miesięcy będę bujać dzidziusia :)

Ewelina, Miriam lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam jak nic tesciowa czytała mojego posta !!!Ty ona chce ciebie wykonczyc i miec Zojke dla siebie i swojego Synka wes tam sie nie daj i dodaj jej o 167 kropli rycyny wiecej heheheh

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - pomysł z tym rampersem super :D Na lato akurat, wygląda elegancko...więc nie ma co wydawać fortuny na jakiś specjalny strój do chrztu :) Bo ceny tych to mają powalające, trzeba przyznać...

Kaja lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina1989 wrote:
    Hehe, Mateusz się począł dopiero 5 sierpnia ;) W tym samym dniu latały nade mną dwa bociany i koleżanka się ze mnie śmiała, że za 9 miesięcy będę bujać dzidziusia :)

Wes nic nie mów to my kilka dni później , a też mamy za rzeka Radnunia na słupie duży domek Bocianów i tego dnia latały nad domem , a tak tego nigdy nie robiły i znów sie kręcą wrrrr na razie niech se poczekaja na nowe życie :-) , ale później czyli może , za 1,5 roku ich Zaprosze nad moja chatę :-)

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral chyba masz racje ja poprostu jestem na nia uczulona ale jeść chyba i tak zacznę na mieście bo nigdy nie wiadomo co ona tam knuje. :/

Ja test robiłam 23 :D ostatni okres miałam 28 czerwca ten miesiąc oduszczalismy zero mierzenia tem zero niczego był poświęcony na kolejne badania i skupilismy sie na badaniach nasienia ale dopiero po owulacji. ;) tak mniej wiecej niby bez starań ale serduszka codziennie. ;) nastawialam sie raczej na sierpień bo owulacjs miska być 4 sierpnia a wtedy Czarek ma urodziny wyvueralismy sie do Grecji 1 sierpnia ale nie polecieliśmy bo wyszły dwie kreski ;) a ja ze po poronieniu to nawet nie chciałam słyszeć o lataniu samolotem Czarek zreszta tez ;) i tak o to w ten sposób wycieczka przepadła przez Zojante ;) a juz poważnie zaczynaliśmy myślec o inseminaci a nawet in vitro

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral ekstra ;) wzięłas ich na litość. ;) :? ?

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no i mówią, że bociany wcale dzieci nie przynoszą :P Kaja, to teraz uważaj, bo a nóż Ci kogoś podrzucą ;)

Kaja lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha co do bocianow to jeździłam z Czarkiem w trasy zeby przywołać ciąże w maju na jednej trasie naliczyłam 113 i nic nie pomogło wiecie jaka byłam załamana ja serio liczyłam wtedy na te bociany

Kaja, Karina1989 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do prac polowo-lozkowych to my dostaliśmy zielone na barabara w Niedzielę i normalnie z ręką na sercu męz został Wykorzystany bo oczywiscie praca nocna miał i tzreba było wykorzystać chwilke , a załamana wracalam z wizyty , ze nic z tego w sierpniowym cyklu i na otarcie łez mąż może powiedzieć , że go wykorzystalam hehehe

Ps. A jak go poinformowalam jak nam sie udało ......lezelismy w łóżku i wyslalam mu mmsa ze zdjęciem testu ciazowego , a ten oczywiście nie skumal i sie pyta dlaczego chcę mieć biały płot z dwiem kreskami czerwonymi w środku dodał , że odwalilo mi do końca !!!!i ps. Napisalam że Baranie Ojcem zostaniesz jeszcze kłótnia była o ten biały płot heheheh

Miriam, Tusia89 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzis mu przypomniałam ,że mój biały płot ma na imie Marcel ,ale sie na śmiał hehehe

Miriam bociany nam nie pomogły tylko Clo hehehe i gwałt na mężu hehehe

Miriam, Bea_tina lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Haha co do bocianow to jeździłam z Czarkiem w trasy zeby przywołać ciąże w maju na jednej trasie naliczyłam 113 i nic nie pomogło wiecie jaka byłam załamana ja serio liczyłam wtedy na te bociany

Nie było po prostu wśród tych 113 bocianów wystarczająco odważnego, by podrzucić Ci Zojkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 22:22

Kaja, Miriam, Makcza lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie straszcie z tymi bocianami bo przedwczoraj nad moim domem latał... a ja nie znam dokładnej daty poczęcia :) bo jak się staraliśmy o Frania to codziennie szło :D a ja test zrobiłam 3sierpnia :D

Karina1989 lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:58

Kaja, Tusia89, Miriam, Karina1989, olala81, olala81, Lissa lubią tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja to myślałam jak czarkowi powiedzieć co miesiąc haha rożne opcje miałam a to ze butelkę mu dam dziecięca a to jakieś inne pierdoły a skończyło sie tak ze wstalam rano zrobiłam bez przekonania bo 2 dzień plamien miałam i wyszła jedna pokazałam mu rzucilam na pralkę i jak co rano poszłam zapalić smutna bo smutna z nadzieja na sierpień a ten wrzeszczy z łazienki dwie dwie a ja co dwie dwie fajki mam odpalić czy co przeciez nie palisz krzyjnelam a ten biegnie z testem dwie kreski ja ze nie mam ochoty na żarty ten pokazuje byłam przekonana ze jaja sobie robi i ze to stary test z tamtej ciazy i zaczęłam wrzeszczec ze jest nienormalny i nie zycze sobie takich żartów ten zaczął wyciągać stare testy zeby mi udowodnić jak zobaczyłam ze w sumie jest 5 testów to rzucilam fajkę zaczęłam latać po domu i krzyczeć beta beta jedziemy na bete bez śniadania bez prysznica pojechałam na bete. ;) i tak to sie zaczęło ahhh sentymenty mnie wzięły. ;)

Kaja, Karina1989, Tusia89, Bea_tina, Bea_tina, Makcza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina1989 wrote:
    Nie było po prostu wśród tych 113 bocianów wystarczająco odważnego, by podrzucić Ci Zojkę ;)
    Wszystkie wiedziały jaki aparat z niej bedzie ;)

Kaja, Karina1989 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    nie straszcie z tymi bocianami bo przedwczoraj nad moim domem latał... a ja nie znam dokładnej daty poczęcia :) bo jak się staraliśmy o Frania to codziennie szło :D a ja test zrobiłam 3sierpnia :D

No my broilismy po 20 sierpnia Marczello miał byc na 5 Maja , rocznica Slubu i urodziny męża , ale tak mu sie spieszył i wyladowalam na patologii 23 kwiecień , a ur 24 kwietnia :-) , a bociany latały jak szalone nad domem hehehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris cudna :) jaki rozmiar może dobra bedzie na Zojke 28 września. To odkupię. ;)

doris85 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam no to też wesoło mieliscie z testem unas wczoraj wspominali mój biały płot hehehehehe ciotka powiedziała ,że takich krejzolow jak my nie spotkała :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2ir2gj9.jpg

Walabia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 22:31

Kaja, Karina1989, doris85, walabia, Bea_tina lubią tę wiadomość

‹‹ 590 591 592 593 594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ