Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karina1989 wrote:Hehe, Mateusz się począł dopiero 5 sierpnia
W tym samym dniu latały nade mną dwa bociany i koleżanka się ze mnie śmiała, że za 9 miesięcy będę bujać dzidziusia
Wes nic nie mów to my kilka dni później , a też mamy za rzeka Radnunia na słupie duży domek Bocianów i tego dnia latały nad domem , a tak tego nigdy nie robiły i znów sie kręcą wrrrr na razie niech se poczekaja na nowe życie, ale później czyli może , za 1,5 roku ich Zaprosze nad moja chatę
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoral chyba masz racje ja poprostu jestem na nia uczulona ale jeść chyba i tak zacznę na mieście bo nigdy nie wiadomo co ona tam knuje.
Ja test robiłam 23ostatni okres miałam 28 czerwca ten miesiąc oduszczalismy zero mierzenia tem zero niczego był poświęcony na kolejne badania i skupilismy sie na badaniach nasienia ale dopiero po owulacji.
tak mniej wiecej niby bez starań ale serduszka codziennie.
nastawialam sie raczej na sierpień bo owulacjs miska być 4 sierpnia a wtedy Czarek ma urodziny wyvueralismy sie do Grecji 1 sierpnia ale nie polecieliśmy bo wyszły dwie kreski
a ja ze po poronieniu to nawet nie chciałam słyszeć o lataniu samolotem Czarek zreszta tez
i tak o to w ten sposób wycieczka przepadła przez Zojante
a juz poważnie zaczynaliśmy myślec o inseminaci a nawet in vitro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do prac polowo-lozkowych to my dostaliśmy zielone na barabara w Niedzielę i normalnie z ręką na sercu męz został Wykorzystany bo oczywiscie praca nocna miał i tzreba było wykorzystać chwilke , a załamana wracalam z wizyty , ze nic z tego w sierpniowym cyklu i na otarcie łez mąż może powiedzieć , że go wykorzystalam hehehe
Ps. A jak go poinformowalam jak nam sie udało ......lezelismy w łóżku i wyslalam mu mmsa ze zdjęciem testu ciazowego , a ten oczywiście nie skumal i sie pyta dlaczego chcę mieć biały płot z dwiem kreskami czerwonymi w środku dodał , że odwalilo mi do końca !!!!i ps. Napisalam że Baranie Ojcem zostaniesz jeszcze kłótnia była o ten biały płot hehehehMiriam, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Haha co do bocianow to jeździłam z Czarkiem w trasy zeby przywołać ciąże w maju na jednej trasie naliczyłam 113 i nic nie pomogło wiecie jaka byłam załamana ja serio liczyłam wtedy na te bociany
Nie było po prostu wśród tych 113 bocianów wystarczająco odważnego, by podrzucić Ci ZojkęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 22:22
Kaja, Miriam, Makcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe ja to myślałam jak czarkowi powiedzieć co miesiąc haha rożne opcje miałam a to ze butelkę mu dam dziecięca a to jakieś inne pierdoły a skończyło sie tak ze wstalam rano zrobiłam bez przekonania bo 2 dzień plamien miałam i wyszła jedna pokazałam mu rzucilam na pralkę i jak co rano poszłam zapalić smutna bo smutna z nadzieja na sierpień a ten wrzeszczy z łazienki dwie dwie a ja co dwie dwie fajki mam odpalić czy co przeciez nie palisz krzyjnelam a ten biegnie z testem dwie kreski ja ze nie mam ochoty na żarty ten pokazuje byłam przekonana ze jaja sobie robi i ze to stary test z tamtej ciazy i zaczęłam wrzeszczec ze jest nienormalny i nie zycze sobie takich żartów ten zaczął wyciągać stare testy zeby mi udowodnić jak zobaczyłam ze w sumie jest 5 testów to rzucilam fajkę zaczęłam latać po domu i krzyczeć beta beta jedziemy na bete bez śniadania bez prysznica pojechałam na bete.
i tak to sie zaczęło ahhh sentymenty mnie wzięły.
Kaja, Karina1989, Tusia89, Bea_tina, Bea_tina, Makcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia89 wrote:nie straszcie z tymi bocianami bo przedwczoraj nad moim domem latał... a ja nie znam dokładnej daty poczęcia
bo jak się staraliśmy o Frania to codziennie szło
a ja test zrobiłam 3sierpnia
No my broilismy po 20 sierpnia Marczello miał byc na 5 Maja , rocznica Slubu i urodziny męża , ale tak mu sie spieszył i wyladowalam na patologii 23 kwiecień , a ur 24 kwietnia, a bociany latały jak szalone nad domem hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny