Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze kalafiorze bułeczka albo fasolka ziemniak i kotlet albo jajko sadzone i do tego kefirek?

My zaraz do teściowej sie zbieramy było juz dobrze a teraz przy karmieniu straszny płaz przy cycu :( i baki i nie wiem czy płacz od baków czy tak po prostu bo rano ładnie prutal bez płaczu.

I oczywiście histeria jak musi leżeć heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 12:21

Kaja lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 12:23

Kaja, Lissa, walabia, Miriam, Bea_tina, Karina1989, Tusia89 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    aaaaaaaa chciałam napisać, że nie karmiłam dziś w nocy co godzinę! Karmienie mieliśmy: 19:00, 20:30, 21:30, 4:30, 6:30, 8:00 a teraz znów próbuję ujarzmić Franciszka, bo maruda straszliwa. CHyba zbierzemy się po obiedzie i pojedziemy na wieś do rodziców.

Nie chcialam polubic ale sie biedaku nakarmilas go

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wypił 120ml sukces tego Lata i spi na dworze bo deszcz przestał padać jest super można odetchnąć świeżym powietrzem

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam ogromne puzzle z pianki:

http://allegro.pl/ogromne-grube-puzzle-piankowe-alfabet-i-cyfry-i4448612571.html

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He hej , wasi robia sobie popołudniowe drzemki a my dopiero z łózka wstalismy no nie wierze :D
    Wczoraj troche poszalelismy bylam z malym u tesciow potem spacer na promenadzie i do domu dotarlismy o 00.00
    co prawda maly juz spal ale po wejsciu do mieszkania oczy jak 5 zl , no wiec kapiel , papu i lulu :-)

Pierwsza pobudka o 10 dostal cyca i spanie, pozniej o 12 cyc i spanie i tak do 13 . Wytarmosilam go jak zwykle bo po przebudzeniu ma zawsze exta nastrój , teraz bawi sie na macie ale widze ze chyba znowu utnie sobie drzemke :-D zaczynam sie zastanawiac czy to jest normalne :D

Ah wspomnienia wspomnienia , ja test zrobiłam późno bo 7 sierpnia , generalnie nie mialam być ciazy bo w tym miesiacu omijalismy dni płodne , mierzylam temperature i mowiłam do męża everything under control :D okres sie nie pojawil ale jakos sie specjalnie nie martwilam bo czasem tak bylo no i pojawily sie bole okresowe wiec bylam pewna ze to juz lada dzien . Akurat w ten dzien si epokłocilismy palilam fajke jedna za druga no i podczas kapieli wyciagelam test "dla jaj" nie zdazylam go odłozyć aby poczekac na wynik od razu II krechy :-D

alez byłam wystraszona, usiadlam na kibelku i myslalam, po chwili wstalam poszlam do salonu i fuknęłam do męża " jestem w ciąży " w najbardziej romantyczny sposób hahahha .

walabia, Bea_tina lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia tylko zastanawiam sie czemu te maty wszędzie sa powyżej 3 roku zycia?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, wydaje mi się, że od 3 roku życia dziecko umie się tymi puzzlami bawić. A jeśli traktujemy puzzle jako matę do leżenia, to ja nie widzę przeciwwskazań dla kilkumiesięczniaków.

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Tymuś ma słodkie grube paluszki :)

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wszystkie sposoby ustpiania wykorzystane a teściowa wpienia mnie do rozupuku czas uciec z domu ;) 29upwki.jpg

walabia, Kaja, Lissa, olala81 lubią tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia bo to moja pyza jest hehe uwielbiam te jego fałdki faldeczki :)

Miriam i w chuscie lepiej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 14:11

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W chuście zasnęła a ja mogłam poczytać książkę ;)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój syn nie wydziera sie w foteliku spał a teraz sie bawi cud?

Miriam dobrze ze jest na Zojke jakis sposob:) a do kiedy zostajecie u nich ? Do babci ucieknij

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam o ucieczce do babci ;) ale jestem bez samochodu bo siostrze pożyczylam i nadodatek nie mam prawka przeciez :/ nadal nie dzwonili z komendy :/ jesteśmy tu napewno do poniedziałku bo Czarek w poniedziałek wraca i mam ogromna nadzieje ze juz we wtorek pojedziemy w te góry chociaż zapowiadają burze. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo może skok juz za wami u nas chyba apogeum :/

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tynek najgorzej płacze jak jest głodny to wpada w dzika histerie nagle jak nigdy i musi w sekundę dostać cyca bo masakra jeszcze nigdy tak głośno nie płakał az z łzami a cyca dostanie i o ile noe krzyczy na niego to smieje sie gada i rozgląda na boki troche ssie troche sie obraca i ogląda i tak w koło.

Miriam a na długo jej samochód pożyczyłas moze Was jutro ona do babci zabierze. Zadzwon najlepiej na komendę bo oni tam taki burdel pewnie maja ze szok.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwonie jak wrócę bo teraz to i tak po co :/ siostra pojechała na weekend nad białe wraca w niedzie wiec lipa

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam chyba jednak skok nie za nami bo mały bo 10 minutach na cycu dostał takiej histerii ze sie w pałąk się wygina a zaraz wielkie uśmiechy nie kumam.

No to biedna sie musisz pomeczyc z teściowa oby wam te gory wypaliły.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia i kozgo świetne te wasze chłopaki :) rosną kawalerzy :) ja dzisiaj dostane do głowy julka to spi po 10minut ;/ jak cos zacznę robić to sie budzi.. musiałam moja mamę ściągać żeby mi poszła z dziećmi na dwór bo syf w domu był a żadna nie chciała ze mną współpracować..eh teraz idziemy na spacer miłego dnia :)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dzisiaj jakby lepszy dzień, byliśmy u moich rodziców i mały dyskutował z nimi śmiał się, tylko co jakiś czas się użalał i tak jeździł po tych dziąsłach niestety ciągle padało wiec nie mogliśmy iść na spacer.teraz wróciłam do domu i co? słońce wychodzi.
    Franciszek śpi jak aniołek za to Tymuś na w oczach diabełka;)

01582n0ast4hm7dp.png
‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ