Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze kalafiorze bułeczka albo fasolka ziemniak i kotlet albo jajko sadzone i do tego kefirek?
My zaraz do teściowej sie zbieramy było juz dobrze a teraz przy karmieniu straszny płaz przy cycui baki i nie wiem czy płacz od baków czy tak po prostu bo rano ładnie prutal bez płaczu.
I oczywiście histeria jak musi leżeć hehWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 12:21
Kaja lubi tę wiadomość
-
walabia wrote:aaaaaaaa chciałam napisać, że nie karmiłam dziś w nocy co godzinę! Karmienie mieliśmy: 19:00, 20:30, 21:30, 4:30, 6:30, 8:00 a teraz znów próbuję ujarzmić Franciszka, bo maruda straszliwa. CHyba zbierzemy się po obiedzie i pojedziemy na wieś do rodziców.
Nie chcialam polubic ale sie biedaku nakarmilas go -
He hej , wasi robia sobie popołudniowe drzemki a my dopiero z łózka wstalismy no nie wierze
Wczoraj troche poszalelismy bylam z malym u tesciow potem spacer na promenadzie i do domu dotarlismy o 00.00
co prawda maly juz spal ale po wejsciu do mieszkania oczy jak 5 zl , no wiec kapiel , papu i lulu
Pierwsza pobudka o 10 dostal cyca i spanie, pozniej o 12 cyc i spanie i tak do 13 . Wytarmosilam go jak zwykle bo po przebudzeniu ma zawsze exta nastrój , teraz bawi sie na macie ale widze ze chyba znowu utnie sobie drzemkezaczynam sie zastanawiac czy to jest normalne
Ah wspomnienia wspomnienia , ja test zrobiłam późno bo 7 sierpnia , generalnie nie mialam być ciazy bo w tym miesiacu omijalismy dni płodne , mierzylam temperature i mowiłam do męża everything under controlokres sie nie pojawil ale jakos sie specjalnie nie martwilam bo czasem tak bylo no i pojawily sie bole okresowe wiec bylam pewna ze to juz lada dzien . Akurat w ten dzien si epokłocilismy palilam fajke jedna za druga no i podczas kapieli wyciagelam test "dla jaj" nie zdazylam go odłozyć aby poczekac na wynik od razu II krechy
alez byłam wystraszona, usiadlam na kibelku i myslalam, po chwili wstalam poszlam do salonu i fuknęłam do męża " jestem w ciąży " w najbardziej romantyczny sposób hahahha .walabia, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślałam o ucieczce do babci
ale jestem bez samochodu bo siostrze pożyczylam i nadodatek nie mam prawka przeciez
nadal nie dzwonili z komendy
jesteśmy tu napewno do poniedziałku bo Czarek w poniedziałek wraca i mam ogromna nadzieje ze juz we wtorek pojedziemy w te góry chociaż zapowiadają burze.
-
nick nieaktualny
-
U nas Tynek najgorzej płacze jak jest głodny to wpada w dzika histerie nagle jak nigdy i musi w sekundę dostać cyca bo masakra jeszcze nigdy tak głośno nie płakał az z łzami a cyca dostanie i o ile noe krzyczy na niego to smieje sie gada i rozgląda na boki troche ssie troche sie obraca i ogląda i tak w koło.
Miriam a na długo jej samochód pożyczyłas moze Was jutro ona do babci zabierze. Zadzwon najlepiej na komendę bo oni tam taki burdel pewnie maja ze szok. -
nick nieaktualny
-
walabia i kozgo świetne te wasze chłopaki
rosną kawalerzy
ja dzisiaj dostane do głowy julka to spi po 10minut ;/ jak cos zacznę robić to sie budzi.. musiałam moja mamę ściągać żeby mi poszła z dziećmi na dwór bo syf w domu był a żadna nie chciała ze mną współpracować..eh teraz idziemy na spacer miłego dnia
-
u nas dzisiaj jakby lepszy dzień, byliśmy u moich rodziców i mały dyskutował z nimi śmiał się, tylko co jakiś czas się użalał i tak jeździł po tych dziąsłach niestety ciągle padało wiec nie mogliśmy iść na spacer.teraz wróciłam do domu i co? słońce wychodzi.
Franciszek śpi jak aniołek za to Tymuś na w oczach diabełka;)