Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze kalafiorze bułeczka albo fasolka ziemniak i kotlet albo jajko sadzone i do tego kefirek?

My zaraz do teściowej sie zbieramy było juz dobrze a teraz przy karmieniu straszny płaz przy cycu :( i baki i nie wiem czy płacz od baków czy tak po prostu bo rano ładnie prutal bez płaczu.

I oczywiście histeria jak musi leżeć heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 12:21

Kaja lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 12:23

Kaja, Lissa, walabia, nick nieaktualny, Bea_tina, Karina1989, Tusia89 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    aaaaaaaa chciałam napisać, że nie karmiłam dziś w nocy co godzinę! Karmienie mieliśmy: 19:00, 20:30, 21:30, 4:30, 6:30, 8:00 a teraz znów próbuję ujarzmić Franciszka, bo maruda straszliwa. CHyba zbierzemy się po obiedzie i pojedziemy na wieś do rodziców.

Nie chcialam polubic ale sie biedaku nakarmilas go

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wypił 120ml sukces tego Lata i spi na dworze bo deszcz przestał padać jest super można odetchnąć świeżym powietrzem

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam ogromne puzzle z pianki:

http://allegro.pl/ogromne-grube-puzzle-piankowe-alfabet-i-cyfry-i4448612571.html

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He hej , wasi robia sobie popołudniowe drzemki a my dopiero z łózka wstalismy no nie wierze :D
    Wczoraj troche poszalelismy bylam z malym u tesciow potem spacer na promenadzie i do domu dotarlismy o 00.00
    co prawda maly juz spal ale po wejsciu do mieszkania oczy jak 5 zl , no wiec kapiel , papu i lulu :-)

Pierwsza pobudka o 10 dostal cyca i spanie, pozniej o 12 cyc i spanie i tak do 13 . Wytarmosilam go jak zwykle bo po przebudzeniu ma zawsze exta nastrój , teraz bawi sie na macie ale widze ze chyba znowu utnie sobie drzemke :-D zaczynam sie zastanawiac czy to jest normalne :D

Ah wspomnienia wspomnienia , ja test zrobiłam późno bo 7 sierpnia , generalnie nie mialam być ciazy bo w tym miesiacu omijalismy dni płodne , mierzylam temperature i mowiłam do męża everything under control :D okres sie nie pojawil ale jakos sie specjalnie nie martwilam bo czasem tak bylo no i pojawily sie bole okresowe wiec bylam pewna ze to juz lada dzien . Akurat w ten dzien si epokłocilismy palilam fajke jedna za druga no i podczas kapieli wyciagelam test "dla jaj" nie zdazylam go odłozyć aby poczekac na wynik od razu II krechy :-D

alez byłam wystraszona, usiadlam na kibelku i myslalam, po chwili wstalam poszlam do salonu i fuknęłam do męża " jestem w ciąży " w najbardziej romantyczny sposób hahahha .

walabia, Bea_tina lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia tylko zastanawiam sie czemu te maty wszędzie sa powyżej 3 roku zycia?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, wydaje mi się, że od 3 roku życia dziecko umie się tymi puzzlami bawić. A jeśli traktujemy puzzle jako matę do leżenia, to ja nie widzę przeciwwskazań dla kilkumiesięczniaków.

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Tymuś ma słodkie grube paluszki :)

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wszystkie sposoby ustpiania wykorzystane a teściowa wpienia mnie do rozupuku czas uciec z domu ;) 29upwki.jpg

walabia, Kaja, Lissa, olala81 lubią tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia bo to moja pyza jest hehe uwielbiam te jego fałdki faldeczki :)

Miriam i w chuscie lepiej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 14:11

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W chuście zasnęła a ja mogłam poczytać książkę ;)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój syn nie wydziera sie w foteliku spał a teraz sie bawi cud?

Miriam dobrze ze jest na Zojke jakis sposob:) a do kiedy zostajecie u nich ? Do babci ucieknij

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam o ucieczce do babci ;) ale jestem bez samochodu bo siostrze pożyczylam i nadodatek nie mam prawka przeciez :/ nadal nie dzwonili z komendy :/ jesteśmy tu napewno do poniedziałku bo Czarek w poniedziałek wraca i mam ogromna nadzieje ze juz we wtorek pojedziemy w te góry chociaż zapowiadają burze. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo może skok juz za wami u nas chyba apogeum :/

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tynek najgorzej płacze jak jest głodny to wpada w dzika histerie nagle jak nigdy i musi w sekundę dostać cyca bo masakra jeszcze nigdy tak głośno nie płakał az z łzami a cyca dostanie i o ile noe krzyczy na niego to smieje sie gada i rozgląda na boki troche ssie troche sie obraca i ogląda i tak w koło.

Miriam a na długo jej samochód pożyczyłas moze Was jutro ona do babci zabierze. Zadzwon najlepiej na komendę bo oni tam taki burdel pewnie maja ze szok.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwonie jak wrócę bo teraz to i tak po co :/ siostra pojechała na weekend nad białe wraca w niedzie wiec lipa

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam chyba jednak skok nie za nami bo mały bo 10 minutach na cycu dostał takiej histerii ze sie w pałąk się wygina a zaraz wielkie uśmiechy nie kumam.

No to biedna sie musisz pomeczyc z teściowa oby wam te gory wypaliły.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia i kozgo świetne te wasze chłopaki :) rosną kawalerzy :) ja dzisiaj dostane do głowy julka to spi po 10minut ;/ jak cos zacznę robić to sie budzi.. musiałam moja mamę ściągać żeby mi poszła z dziećmi na dwór bo syf w domu był a żadna nie chciała ze mną współpracować..eh teraz idziemy na spacer miłego dnia :)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dzisiaj jakby lepszy dzień, byliśmy u moich rodziców i mały dyskutował z nimi śmiał się, tylko co jakiś czas się użalał i tak jeździł po tych dziąsłach niestety ciągle padało wiec nie mogliśmy iść na spacer.teraz wróciłam do domu i co? słońce wychodzi.
    Franciszek śpi jak aniołek za to Tymuś na w oczach diabełka;)

01582n0ast4hm7dp.png
‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ