Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakcza wrote:Mirella, a jak u Ciebie się sytuacja płci układa, wiesz już? Jak starsze dzieci mają na imię?
Trzy razy lekarz twierdził, że widzi siusiaka więc chyba już nic nie ulegnie zmianie
Starsze dzieci to: Adrian, Patrycja i Szymon. A teraz ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła ale chodzi mi po głowie Bruno. Czasu jeszcze sporo więc nie wpadam w panikę. Do starszych dzieci imiona przyszły same jak sukałam to nic mi się nie podobało a gdy przypadkiem gdzieś usłyszałam dane imię to odrazu wiedziałam, że to "To" Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie. -
nick nieaktualny
-
Uuu to kiepsko:( ale będziesz zmieniała lekarza czy przychodnie ? Ja za to pokupowalam sobie wczoraj trochę legginsów, sukienek dresowych itd z glam love fajne rzeczy bo po ciąży też będę mogła chodzić. I taki kardigan na wiosnę kupiłam nawet fajnie mozna sie zakryć przy karmieniu. Jakby ktoś był ciekawy wrzucam link na fb https://www.facebook.com/pages/Glam-Love/583189741728460
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia wrote:Lusia -racja. Ja tez jutro:) nie mogę sie doczekac.
Kozgo - a moze jakas alergia na pokarm? Jeśli będzie Ci sie pogarszalo idz do internisty albo dermatologa. Ginekolog moze nie pomoc.
Mirella-wspolczuje:( dostalas antybiotyk?
Antybiotyk na 7-10 dni+ Mucosolvan do nebulizacji, probiotyk i Cerutin. -
Ja mam wizytę we wtorek
Co do smarowideł to używam właśnie Rossmannowych z Babydream i oliwkę i balsam. Do tego Pat&Rub balsam zapobiegający rozstępom, ale jego zapach mnie odrzuca. Wszystko przechodzi tym zapachem... Bleee
Dorjana lubi tę wiadomość
-
Co do smarowideł to ja na zmiane mustella i oliwka. Częściej niż 2 razy dziennie nigdy mi sie nie udaje bo jak wrócę z,pracy i sobie przypomne to juz wieczór. Na szczęście brzuch ostatnio nie swędzi. Pewnie to cisza przed burza
Dorjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja z uporem maniaka wcieram Clarins tonic - pachnie tak pieknie, że chyba sie uzależniłam. do tego osobno krem do biustu z Tołpy i masło kakaowe z palmersa na resztę ja mam niestety skłonnośc do rozstępów - została mi cała masa po skoku w młodości, zwłaszcza na biodrach, pośladkach i piersiach