X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też spróbuje popcornu. Bo nie które dziewczyny mówią, że po czekoladzie ale mój maluszek nie jest chyba smakoszem czekolady bo ani drgnie.

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haybeauti ja tez slyszalam, ze coca-cola tak dziala. Słodka i z bąbelkami. U mnie nie zadzialalo pobudzająco na malucha, ale dziewczyny pisaly ze dziala.

relgh371zv6v421k.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia na mojego malucha też nie działa. Popcornu jeszcze nie próbowałam więc może.... Mam wrażenie, że mój maluch nie lubi słodkości.Ja jak byłam mała też nie lubiłam słodkości więc może to pierwsza rzecz którą odziedziczył po mamusi :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:
    Mirella, a jak u Ciebie się sytuacja płci układa, wiesz już? Jak starsze dzieci mają na imię?

Trzy razy lekarz twierdził, że widzi siusiaka więc chyba już nic nie ulegnie zmianie ;)
    Starsze dzieci to: Adrian, Patrycja i Szymon. A teraz ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła ale chodzi mi po głowie Bruno. Czasu jeszcze sporo więc nie wpadam w panikę. Do starszych dzieci imiona przyszły same :-) jak sukałam to nic mi się nie podobało a gdy przypadkiem gdzieś usłyszałam dane imię to odrazu wiedziałam, że to "To" ;) Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12l. 4l. 2l.
    Planowaliśmy dziewczynkę ;) ale plany planami a życie życiem, więc Pati będzie rodzynką wśród braci :-) ( bo więcej już nie mamy w planach)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super mieć taką gromadkę:) Ja się dziś trochę martwię bo swędzi mnie skóra i mam wysypkę na udzie:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, moze to jakiś nowy kosmetyk, proszek do prania uczula?

relgh371zv6v421k.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nic nie zmueniałam a wieczorem całe ciało mnie swedzialo. Będę to obserwowała, planowa wizytę mam 4 grudnia. A jak Wam weekend mija dziewczyny? Kto w tym tygodniu ma polowkowe ?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam połówkowe 4 grudnia. szkoda że nie w tym tygodniu. już doczekać się nie mogę.

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jutro prenatalne (połówkowe) i z tego co pamiętam to chyba natalia też ma jutro.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu to kiepsko:( ale będziesz zmieniała lekarza czy przychodnie ? Ja za to pokupowalam sobie wczoraj trochę legginsów, sukienek dresowych itd z glam love fajne rzeczy bo po ciąży też będę mogła chodzić. I taki kardigan na wiosnę kupiłam nawet fajnie mozna sie zakryć przy karmieniu. Jakby ktoś był ciekawy wrzucam link na fb https://www.facebook.com/pages/Glam-Love/583189741728460

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z pomocy doraźnej- Ostre zapalenie oskrzeli :(
    Tak się kończy zbyt długie leczenie herbatką z cytrynką, imbirem lub goździkami :(

• Natalia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia -racja. Ja tez jutro:) nie mogę sie doczekac.

Kozgo - a moze jakas alergia na pokarm? Jeśli będzie Ci sie pogarszalo idz do internisty albo dermatologa. Ginekolog moze nie pomoc.

Mirella-wspolczuje:( dostalas antybiotyk?

relgh371zv6v421k.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje mustelle staram sie 2 razy dziennie jak zalecają ale czasem niestety zapominam tak jak o witaminach:/

Dorjana lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia wrote:
    Lusia -racja. Ja tez jutro:) nie mogę sie doczekac.

Kozgo - a moze jakas alergia na pokarm? Jeśli będzie Ci sie pogarszalo idz do internisty albo dermatologa. Ginekolog moze nie pomoc.

Mirella-wspolczuje:( dostalas antybiotyk?

Antybiotyk na 7-10 dni+ Mucosolvan do nebulizacji, probiotyk i Cerutin.

• Martyna Sz. Koleżanka

Wysłany: 24 listopada 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę we wtorek :)

Co do smarowideł to używam właśnie Rossmannowych z Babydream i oliwkę i balsam. Do tego Pat&Rub balsam zapobiegający rozstępom, ale jego zapach mnie odrzuca. Wszystko przechodzi tym zapachem... Bleee

f2w3rjjgbh5yex6a.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirella wrote:
    Antybiotyk na 7-10 dni+ Mucosolvan do nebulizacji, probiotyk i Cerutin.
    ojej:( trzymaj si cieplo i żeby choróbsko szybko sobie poszlo.

kozgo lubi tę wiadomość

relgh371zv6v421k.png
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do smarowideł to ja na zmiane mustella i oliwka. Częściej niż 2 razy dziennie nigdy mi sie nie udaje bo jak wrócę z,pracy i sobie przypomne to juz wieczór. Na szczęście brzuch ostatnio nie swędzi. Pewnie to cisza przed burza

relgh371zv6v421k.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przeszkadza zapach tego rossmanowego, ja z mydlarni tez taki cudny na wagę mam ten balsam z masłem shea ale tez zapach który kochałam teraz mnie męczy:/

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja z uporem maniaka wcieram Clarins tonic - pachnie tak pieknie, że chyba sie uzależniłam. do tego osobno krem do biustu z Tołpy i masło kakaowe z palmersa na resztę ;) ja mam niestety skłonnośc do rozstępów - została mi cała masa po skoku w młodości, zwłaszcza na biodrach, pośladkach i piersiach =(

‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ