Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lissa a Rayan juz w spacerówce widac ze zadowolony:)
Śliczne te oczka ma i taki grzeczny:)
Mój od 2 dni o 11.30 wpada w pół godzinna histerie i jak mnir widzi to jest jeszxze gorzej on normalnie nie tyle płacze co sie wydziera i to az sie zanosi nie pomaga noszenie bujanie mówienie głaskanie, najlepiej jak zostaje chwile sam to sie wycisza bo ba mój widok podkręca śrubę nie wiem czemu kurde w czwartek mamy tego pediatrę musze z nim pogadać bo juz przestaje to wszystko rozumieć ciagle szukam powodów proboje zrozumieć a to sie zamęczyć mozna taka ciągła analiza.
Walabia podziwiam Cie za spokoj ja bardzo staram sie byc cierpliwa i spokojna ale ciezko mi czasem. -
Dziekuje kozgo, to prawda grzeczny jest wyjątkowo . Co do spacerówki głownie przyjmuje pozycje leżąća albo półleżąca i odwrócony jest do mnie plecami , uwielbia tak ogladac swiat .
A Ty kochana chyba jednak musisz przetrzymac ten czas z Tymusiem , moze juz taki jego urok ze lubi pokrzyczec ... -
Kozgo jak byliśmy ostatni raz na szczepieniu 8 lipca to miał...7300 g
teraz idziemy 19 sierpnia więc się okaże ile ma masz sumita...
ale muszę zrobić i wstawić Wam fotkę w pampersie, bo w gruncie rzeczy to on może i jest pulpecik ale nie jest jakiś otyły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 12:53
-
koral, a próbujesz wsadzić ich do wózka i powozić? U nas na histerię wózek pomaga. Właśnie Franek śpi w wózku, bo każde inne miejsce go irytowało
Kozgo, podziwiasz mnie za cierpliwość?!? CHyba żartujesz!!! Cierpliwości to my uczymy się od CIebie!!! Pamiętam jak koral napisała kiedyś kiedys, że te płacze Tymka nie są od brzucha... może coś w tym jest,że taki jego urok?
Nasz Franek wczoraj ważył 7100 i przyuważyłam u niego celulitis na pupie. No w tym wieku?!?
Lissa, ale szalony ten lekarz:) W Polsce to by nie przeszło takie wariactwo w gabinecie chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 13:05
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
U nas tez cellulit jest.
Koral widze ze u nas dzis tak samo tylko u Ciebie x2 współczuje i łącze sie w bolukoral u mnie tez w koncu pomogło zostawienie małego samego nie wiem czy mój widok był dla niego bodźcem i dlatego przy mnie nie umiał.
Walabia moze i taka natura tylko czasem dni ma super bawi sie sam itd a czasami takie dzikie histerie ile mozna na brzuch czy skok zrzucać szczególnie ze wcale żadne nowe umiejetnosci za tym skokiem nie idą.
My w czerwcu 6800 ciekawa jestem ile teraz w czwartek bedziemy ważyli bo u mnie w rodzinie nikt wagi nie mam haha
Miriam daj znac jak tam droga z Zojka powrotna? I kiedy siostra sie do Was wprowadza.
Ciekawe jak tam Marcel przeżył lot na Lazurowe wybrzeżemy chcemy lecieć wrzesień-październik o ile Tymkowi chociaz triche przejdą te histerie bo inaczej szkoda urlopu i kasy
-
U nas jest z tym zasypianiem rożnie albo bierze tetre obraca sie ba bok i zasypia bez mojego udziału ale raz dziennie jest wlasnie histeria przy zasypianiu. Teraz leży od 40 minut na macie i sie bawi i ssie język i wez tu ogarnij chłopa hehe a drzemki tez dosyc dlugoe dzis bo rano 2h teraz była 1,5h. Wyszlismy na dwór bo przyjemnie w cieniu bardzo
Doris co do tego ze Tymek jak dziewczynka to on ma tak długie rzesy ze pewnie gdyby go ubrac w kiecke mógłby robic za dziewczynkę hehe -
U nas dzisiaj kiepsko ze spaniem. Mąż trochę poklepsl po pupie i śpi. Jak tylko mnie zobaczy to cycs zaraz chce. Czasami jest radosna jak skowronek cały dzień i sama zasypia byle gdzie. A są takie dni, ze trzeba się postarać żeby ja rozbawic i histeria przy zasypianiu jak dziś. Nie wiem czy to zeby czy jakie licho. Nic w buzi nie namacalam. Zauważyłam ze jak wkłada pluszaki do buzi to ok a jak gryzaki i grzechotki to mega się wkurza. Ehh nic nie rozumiem