WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, temperatuza morza wczoraj była większa niz temperatura powietrza gdyz dosc sporo wiało . Za 2 tygodnie nie bedzie szans aby sie ochlodzic w morzu w te upaly, woda ma temp cieplej zupy i wchodzac do morza czlowiek sie tylko irytuje .

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie dziewczyny jaki fanastyczny lekarz :-)

https://www.youtube.com/watch?v=MOOxpT9q2mo

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa a Rayan juz w spacerówce widac ze zadowolony:)
    Śliczne te oczka ma i taki grzeczny:)

Mój od 2 dni o 11.30 wpada w pół godzinna histerie i jak mnir widzi to jest jeszxze gorzej on normalnie nie tyle płacze co sie wydziera i to az sie zanosi nie pomaga noszenie bujanie mówienie głaskanie, najlepiej jak zostaje chwile sam to sie wycisza bo ba mój widok podkręca śrubę nie wiem czemu kurde w czwartek mamy tego pediatrę musze z nim pogadać bo juz przestaje to wszystko rozumieć ciagle szukam powodów proboje zrozumieć a to sie zamęczyć mozna taka ciągła analiza.

Walabia podziwiam Cie za spokoj ja bardzo staram sie byc cierpliwa i spokojna ale ciezko mi czasem.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochany pulpecik:) a ile Franio wazy teraz?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niach niach :-) te jego pyzate policzki uwielbiam :-*

Tusia89 lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kozgo, to prawda grzeczny jest wyjątkowo . Co do spacerówki głownie przyjmuje pozycje leżąća albo półleżąca i odwrócony jest do mnie plecami , uwielbia tak ogladac swiat .

A Ty kochana chyba jednak musisz przetrzymac ten czas z Tymusiem , moze juz taki jego urok ze lubi pokrzyczec ...

atdci09k18tcna0b.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo jak byliśmy ostatni raz na szczepieniu 8 lipca to miał...7300 g :P :D teraz idziemy 19 sierpnia więc się okaże ile ma masz sumita... :P ale muszę zrobić i wstawić Wam fotkę w pampersie, bo w gruncie rzeczy to on może i jest pulpecik ale nie jest jakiś otyły :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 12:53

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, a może do wózka już w takich krytycznych sytuacjach byś ich wzięła i przy wożeniu by się uspokoili, a nawet może zasnęli. Na rękach pewnie im tez gorąco i się wkurzają... eh biedulko...

walabia lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral, a próbujesz wsadzić ich do wózka i powozić? U nas na histerię wózek pomaga. Właśnie Franek śpi w wózku, bo każde inne miejsce go irytowało :/

Kozgo, podziwiasz mnie za cierpliwość?!? CHyba żartujesz!!! Cierpliwości to my uczymy się od CIebie!!! Pamiętam jak koral napisała kiedyś kiedys, że te płacze Tymka nie są od brzucha... może coś w tym jest,że taki jego urok?

Nasz Franek wczoraj ważył 7100 i przyuważyłam u niego celulitis na pupie. No w tym wieku?!? ;)

Lissa, ale szalony ten lekarz:) W Polsce to by nie przeszło takie wariactwo w gabinecie chyba :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 13:05

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, jesteśmy jak widzę w wielu kwestiach jednomyślne :D
    Twój Franio jest cudowny!!! Przytulałabym go całymi dniami :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 13:03

Tusia89 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana celulitis u Franka już też zauważyłam :D przynajmniej nie jestem sama :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maruda maruda i jeszcze raz marudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............

nie wytrzymam dzisiaj, nie dość ze upał to Julka nie chce nic. dosłownie..
    i to komentarz na dziś, odchodzę od zmysłów..

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral, ciekawe, czy jeden z Twoich chłopców też będzie tak obrywał po głowie :|

https://www.youtube.com/watch?v=l010P6XByS0

ot1z8e0.png

• doris85 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez celulit napupie i nózkach. Takie gładkie niemowlaki to tylko na reklamach.

U nas spanie dzisiaj tylko po cycku. Pani Hogg to by sobie o mnie wyrobiła zdanie.

walabia lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez cellulit jest.

Koral widze ze u nas dzis tak samo tylko u Ciebie x2 współczuje i łącze sie w bolu :) koral u mnie tez w koncu pomogło zostawienie małego samego nie wiem czy mój widok był dla niego bodźcem i dlatego przy mnie nie umiał.

Walabia moze i taka natura tylko czasem dni ma super bawi sie sam itd a czasami takie dzikie histerie ile mozna na brzuch czy skok zrzucać szczególnie ze wcale żadne nowe umiejetnosci za tym skokiem nie idą.

My w czerwcu 6800 ciekawa jestem ile teraz w czwartek bedziemy ważyli bo u mnie w rodzinie nikt wagi nie mam haha

Miriam daj znac jak tam droga z Zojka powrotna? I kiedy siostra sie do Was wprowadza.

Ciekawe jak tam Marcel przeżył lot na Lazurowe wybrzeże :) my chcemy lecieć wrzesień-październik o ile Tymkowi chociaz triche przejdą te histerie bo inaczej szkoda urlopu i kasy

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral raz dziennie podajesz jabłko ? I ile ci zjadają ?

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj zjadl godzine temu ziemniaczka , teraz dalam mu troche mleka i znowu słodko śpi :-) Jak na razie to uwielbia jesc z łyżeczki jak tylko zblizam sie do niego to lapie za moja reke i przyciaga do buzi .

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest z tym zasypianiem rożnie albo bierze tetre obraca sie ba bok i zasypia bez mojego udziału ale raz dziennie jest wlasnie histeria przy zasypianiu. Teraz leży od 40 minut na macie i sie bawi i ssie język i wez tu ogarnij chłopa hehe a drzemki tez dosyc dlugoe dzis bo rano 2h teraz była 1,5h. Wyszlismy na dwór bo przyjemnie w cieniu bardzo :)

Doris co do tego ze Tymek jak dziewczynka to on ma tak długie rzesy ze pewnie gdyby go ubrac w kiecke mógłby robic za dziewczynkę hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki koral :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj kiepsko ze spaniem. Mąż trochę poklepsl po pupie i śpi. Jak tylko mnie zobaczy to cycs zaraz chce. Czasami jest radosna jak skowronek cały dzień i sama zasypia byle gdzie. A są takie dni, ze trzeba się postarać żeby ja rozbawic i histeria przy zasypianiu jak dziś. Nie wiem czy to zeby czy jakie licho. Nic w buzi nie namacalam. Zauważyłam ze jak wkłada pluszaki do buzi to ok a jak gryzaki i grzechotki to mega się wkurza. Ehh nic nie rozumiem

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ