X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey hey co do Lotu Marczello był super Gdańsk-Warszawa-Nice i ciocie Stewardesy boskie plus Pan młody miał spać , ale ciotki mu nie dały :-) pogadal , aż piszczal co nigdy tego nie robił, a takich małych jak on było 5 tylko nasz w gadułe poszedł !

Fotki jakieś wyślę jak kupimy nowy aparat bo w Nice nam go zniszczyli :-/ , ale czekamy na info z Lotniska i kasę

Pogoda słyszałam w gdańsku bosko ciepło i u nas tez ciepło !!!

Ja mogę polecić Loty z małymi bomblami aahaha wdepne 16 sierpnia tutaj bo będziemy w Malborku na Weselu i spowrotem lecimy , ale Marcel zostaje z ciotka na dobę!!!! Trosze nam to nie pasuje , ale jesteśmy świadkami więc trzeba dobrze ze wesele tylko do 24 bez szalenstw.....buzaki z Lazur :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo a jak tam z kapaniem i jazdą w foteliku??? już ok?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja to super:) bawcie sie dobrze i oby Marcel cały czas był taki grzeczny:)

U nas szok bylismy w kościele Tymek oglądał sie za dziecmi i machal nogami jakby chciał z nimi gdzues isc w wozku grzeczny wracając wsadził do buzi palec wskazujący i zasnal haha.

Doris mój tez tylko rece zjada a gryzaki fuj zabierz to.

Tusia a to zalezy jak w dobrym momencie wsiadzuemy kiedy ma porę spania to jest spokoj ale tak to drze sie w foteliku cały czas:/

W wozku rożnie raz super raz masakra hehe zalezy od humoru kawalera dzis noe spał tylko ogladal swiat i nie płakał :)

Kapiel była super juz w domu podobało mu sie zrobiliśmy troche chłodniejsza wode bo chyba w te upały standardowa była za gorąca i chlapal się i śmiał sie a tu u teściowej znowu był płacz dwa razy zobaczymy dzis.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 19:40

Kaja lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza nie baliśmy sie ;) w górach nie było takiego upału jak jest w Warszawie tu jest masakra :/ szliśmy po cieniu praktycznie cały czas bo ja mam uczulenie na słońce do tego filtr 50 hippa do tego miała apaszke :) na głowie :)

Kozgo droga masakra ! Jechaliśmy długo co chwila postuj jechaliśmy jednak przez Kraków bo niby szybciej ale okazało sie ze kluczy od domu nie mamy. :/ zostały u teściow musieliśmy czekać az znajomi ej nam dowiozą ...

Siostra jakoś w połowie tyg albo w przyszłym ;)

Co do zyrafiki mamy i Zoja zero nic kompletnie nic sie nia interesuje może zacznie jak zeby zaczną iść ;)

A Zoja jak wróciliśmy położyłam ja na macie i istyne cud tak sie cieszyła zajęła sie sama sobą na 30 min :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo aaaa byłam u pediatry mojego i kazał znów wejść na mleko nutramigen nie wiem co robić!?!Hellp

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Zojak twoja super laska widzialam na fociach :-)

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :-)
    Kaja, udanego plażowania, wrzuć koniecznie kilka fotek małego wczasowicza.
    Kozgo, ja też myślę, że te nasze maluchy mają fochy,jeden dzień super, a drugi masakra. Z zasypianiem jest zazwyczaj dramat, mimo że oczy mu się same zamykają, to walczy do upadłego.
    Tusia, Twój Franio to słodziak, waga faktycznie imponująca, ale jak karmisz piersią to widać tak ma być.
    U nas popadało i jest wreszcie chłodniej, bo już ciężko było wytrzymać. Byliśmy nad jeziorem, jest tam też mała rzeczka, za rok będziemy się już pluskać ze Stachem :-) .

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Miriam Zojak twoja super laska widzialam na fociach :-)
    Kaja dziękuje :) i zycze wam miłego wypoczynku ;)

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, dużo osób właśnie mówi, że to niewiarygodne, że taki pulpecik i tylko na cycu... Jakoś się tym nie martwię na dzień dzisiejszy, z cyca dzieciaki szybko podobno zrzucają nadmiar kilogramów jak zaczynają raczkować, chodzić itp:) teraz ciesze się jego fałdziorkami i całuję codziennie :)

Ewelina, walabia lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja - udanego wypoczynku :)

Miriam - Jaką miłą niespodziankę ci Zoja zrobiła na macie :D Oby więcej takich :)

Dzień u nas zaliczony do tych marudnych, ciężko dziś było go czymkolwiek zabawić, spokój był tylko na rękach...u mnie...bo u mojej siostry dosłownie kilka minut wytrzymał, u tatusia też po paru minutach ryk, o dziadku nawet słyszeć nie chciał...jak już udało się, że leżał sobie na podłodze i bawiłam się z nim, chciałam na chwilę odejść do ubikacji...znowu ryk :/ I to totalna rozpacz...mam nadzieję, że jutro będzie mieć lepszy humor, no kurcze rano rehabilitacja ( nie wiem jak ja zniosę ją jak będzie wył przez godzinę), potem do Rzeszowa...przydałoby się, by miał przyzwoity humorek...

Miriam, Kaja lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ale taki pulpicik to slodziak jest :) mi sie bardzo podobają pulpeciki szkoda ze Zoja nie chce zostać pulpetem

Tusia89 lubi tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :)

Miriam, no są słodziaki takie małe pulpeciki ale wiesz co za dużo to nie zdrowo hehe :D

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas cały dzień marudny. Każde zasypianie po cycu. Właśnie wróciliśmy z zakupów. W markecie Zośka nie to dziecko, śmiała się cały czas, głośno gadala. Nawet jak przez megafon mówili to najpierw wielkie oczy a potem śmiech. Nie kumam zupełnie, raz śmiech a za chwile płacz. Mąż mówi, ze trzeba się z nią bawić, ale to działa chwile. Poza tym musiałabym się z nią bawić 24h. Przed chwila padła, ale ledwo. Już sama nie wiem czy to zeby. Zosia się nie slini. Na poprawę humoru kupiłam kilka bodziakow w Auchan. Bardzo fajne teraz maja.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris, spróbuj posmarować maścią na dziąsła. Jak pomoże- znaczy, że zęby :D

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Np próbowałam i nie pomaga. Używam bobodent. Czy efekt powinien byc natychmiastowy? U nas jakby lepiej po ok pól h.

Poza tym trudno mi posmarowac, bo ona natomiast mi spisuje z palca. Chyba jej smakuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 22:11

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i to bez żelu ;)

Makcza, Lissa, Karina1989, doris85, Niesmiala, Tusia89 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia!!!!! Cudownie!!!!

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I trochę żenada, że od razu piszesz o tym na forum, hahaha :D

A ja jakoś nie miałam weny, żeby coś napisać, a Twoje wyznanie od razu mnie zmotywowało :) Ale nie będę chyba się dziś udzielać, bo właśnie se normalnie wzięłam i ściągłam serial :}

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 22:53

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co oglądasz?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Walabia, ciesze sie bardzo :-) No to kto wie kto die, moze wkrótce dowiemy się o nowej ciązy :-)

Miriam , to jeszcze TY zostałas ??

atdci09k18tcna0b.png
‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ