Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoris rownież dziękujemy
Dlaczego sądzisz ze byście sie ugotowały? Nam nie jest gorącociało matki pochłania ciepło dziecka i tak je chodzi
co prawda nie wychodzę z nia na dwór w taki upał ale po domu chodzimy
Ona w samej pieluszce ja w koszulce
W Warszawie straszny upał jestw górach było słońce ale duzo chłodniej było eh ja chce tam wracać
-
Miriam powiedz mi ty sobie sama radzisz z wkładaniem Zojki do tej chusty ?? czy musi ci ktoś pomagać ?? bo zastanawiam się czy nie kupić takiej chusty, bo moja maruda to tylko by chciała by ją nosić.. i jeśli mogę wiedzieć jaką kupiłaś tą chustę ?? bo na allegro tyle ich jest. -
Sto lat dla Zojki kurczę na leżąco na cpn jestescie mistrzami
ja teraz bym sie nie zdecydowała na podroz z Tymkiem samochodem chyba ze na noc bo on tez juz go nie lubi czekamy na fotelik ustawiony przodem wlasnie kiedy zmienia się fotelik?
Olala dzieci jakos szybciej sie regenerują i wysypiaja niz my
Co do diety to powoli tez staram sie jesc wszystko i obserwować chociaz u Tymka czesto widac ze meczy sie mocno z gazami. -
nick nieaktualnySama ja wkładam póki co mam dwa wiązania obcykane kieszonke i 2x na youtubie masz instrukcji multum próbowałam zawiazac plecak ale jednak bez asekuracji nie dam rady póki co prawie sie udało ale zaczęła sie gibac i zrezygnowałam bo bałam sie ze mi wypadnie
ja mam dwie jedna mam Bebelulu tkana wiązaną nie kolkowa druga mam lenylamb tez tkanka teraz jestem chora na pelicano baby ale kurde kosztuje 120€ póki co mnie nie stać Czarek powiedział albo tula albo chusta nowa
i sie jeszcze wacham
Na fb na grupie chustowej dziewczyny pisały ze mozna w zwykłej przescieradlowej nosić tzn w zwykłej takiej z przesvieradla zrobionego ale maja nośności mniejsza tzn im dzuecko cięższe tym gorzej trzyma na początek możesz zobaczyć tak czy bedzie ci to pasilo -
kozgo te foteliki ustawione przodem to są już siedzące, więc póki Tymek nie siedzi to nie trzeba zmianiać. Tymbardziej jeśli się mieści w nim. MOja starsza jezdziła w tym pierwszym foteliku tyłem do jazdy póki z niego nie wyrosła. NO i też bezpieczniej jak dziecko tyłem jeżdzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde jak teraz tak poparzylam na Zojke to naprawde Mala Mi pasuje
Ja wiem ze fotelik przodem to jak siedzieć zaczyna ale zastanawiałam sie czy faktycznie ju wtedy sie zmienia czy kiedy. Oj ja czekam z utęsknieniem az Tymek siadać zacznie moze bedzie troche łatwiej z nim. -
nick nieaktualny
-
Kurde szacun z tymi chustami, ja mam dwie lewe ręce i niby kumam jak oglądam ten filmik, ale jak co do czego przyjdzie to nie dam rady z wierzgającym Stachem. Chrzestna chce kupić Tulę i chyba się zdecydujemy.
Stachu też lubi siedzieć i lubi być noszony przodem do świata, chyba to taki etap, że już im się znudziło leżenie. A najbardziej się cieszę, że polubił leżenie na brzuszku, super mu się wtedy odbija i widzę, że jest zadowolony i się rozgląda z taką radochą. Po tym ostatnio tygodniowym skoku naprawdę jest różnica w jego rozwoju, też tak macie? Taki bardziej ogarnięty się wydaje.
Jeszcze ten tydzień i mój mąż ma wreszcie urlop, już nie mogę się doczekać! Pojedziemy pewnie tylko na parę dni nad jezioro, ale sam fakt, że nie będę siedziała sama z miśkiem bardzo mnie cieszy.
Świeże powietrze ma coś w sobie, wczoraj misiek padł o 21 i spał do 8.
Aż żal, że nie mamy ogrodu. Kozgo a Ty jeszcze u teściowej rezydujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 12:00
https://www.maluchy.pl/li-68384.png