X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, nikt oprócz Koral nie weźmie udziału w mojej dyskusji? Jakieś kontrowersyjne tematy zapodaje ;)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris u nas nawet po cichu nie ma jak:D

• kozgo Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris my mamy kawalerkę i co mam Ci powiedziec jak raz bylismy głośni to Tymek od razu na równe nogi ale im dziecko starsze tym trudniej ostatnio 4 latka przyłapała moich znajomych pod prysznicem i na pytanie co robicie tatus odpowiedział myje mamie glowe na co po krótkiej chwili dziecko odpowiedziało po co przecież sama umie widziałam haha

Walabia bardzo mądre słowa :)

Kurde Tymek mi sie rozstroil przez to pakowanie i juz taki zmęczony ze spav nie moze i płacze i marudzi:(

Miriam mega uśmiechnięta i jak te stopy super łapie a Ty mowisz ze łobuz a na filmie istny anioł :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo bo sie nie rozkręciła i rano jest w miarę ok musimy sie wybrać na spacer to Zoja może pokaże swoje prawdziwe oblicze :D

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My możemy być głośno. Oczywiście bez przesady. Emilka ma takie spanie, że jej odkurzanie nie budzi. Jak mamy gości i ma problemy z zaśnięciem w łóżeczku to spokojnie zasypia przy gościach. Możemy normalnie rozmawiać, słuchać muzyki.
    To jedyny plus pobytu w szpitalu. Tam cały czas coś pikało, ktoś przychodził, dzieci płakały, a Emilka sobie spała.

Polecam skecz:
    https://www.youtube.com/watch?v=wRjCQQVxe4s

Często z mężem sobie żartujemy nawiązując do tego skeczu :)

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aphrodita Tymja tez ani wiertarka ani samochody nawet śpiewający kibice a jak na złość nasze odgłosy go budza hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, miałam dziś dokładnie taką samą refleksję na temat "pomagania", zresztą napisałam do Koral, że wychowanie dzieci jest dokładnie takim samym obowiązkiem ojca jak i matki, darowałam sobie już komentowanie samego słowa pomaganie. Ale myślałam o tym :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris, Kira się nie budzi, więc korzystamy póki się da. Mnie powoli wraca libido :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris, Kira się nie budzi, więc korzystamy póki się da. Mnie powoli wraca libido :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Kozgo, niezła mała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:41

Makcza lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:41

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sex wrocił od normy . Co do odglosow to nic sie nie zmienilo , maly sie nie wybudza a jak zapowiada sie wieksze szalenstwo to czekam az maly zasnie glebokim snem zreszt asypialnia to nie jedyne miejsce igraszek wiec no problem ;-)

Walabia pieknie napisane , ja niestety nie mam co liczyc na partnerstwo w opiece , ale to chyba siedzi w mojej glowie bo jak widze ze maz zajmuje sie dzieckiem to sie bardzo ciesze zamiast przyjmowac to za naturalna kolej rzeczy .

atdci09k18tcna0b.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No różne sie slyszy historie, jak to dzieci są niespodziewanymi gośćmi w sypialni rodziców hehe ;)

u nas jakoś nigdy nie bylo głośnych efektow dźwiękowych wiec nie ma problemu;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, u nas jeśli teraz jest już cokolwiek, to zamykamy się w łazience i...odkręcamy wodę, ( mam już później gotową kąpiel, albo w trakcie :P ) lub jak jeszcze pralka chodzi ;) O ile Mateusz miałby to gdzieś, tak na naszą 7 - latkę trzeba uważać ;)

A u nas wróciły problemy z brzuchem :/ Cholera, dwa miesiące był spokój!! Płacz jest czwarty dzień, ale przez pierwsze dwa dni w ogóle to nie wyglądało na problemy brzuszkowe, był marudny, nie mógł zasnąć, ale nie płakał jakby go coś bolało, nie wywijał nogami...dopiero wczoraj na wieczór było wyraźnie widać, że brzuszek mu dokucza...dziś do 13 było w porządku...a potem znów zaczął się płacz i kopanie nóżkami, bolesne bączki...dałam mu espumisan, zjadł i poszedł spać...Nie wiem co robić, nie wiem z czego to wszystko, jest tylko na mm, a je to samo mleko już od 2 miesięcy całkowicie, przedtem był dokarmiany nim i nie było problemu...mogłaby alergia pokazać się dopiero teraz?

Tusia - Wszystkiego Najlepszego dla Frania :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 15:46

Tusia89 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny

koral pierwszy raz wczoraj widziałam twoich chłopaków-są cudni ;-)
    pozostałe dzieciaki też super ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 13:31

Miriam, Lissa, Tusia89, Karina1989, Niesmiala, Makcza lubią tę wiadomość

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwariuje! Czemu ona nie chce spać?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina u nas tez jakby wróciło nagle szczególnie wieczorem.

Mój synek dzis sprawdza moja cierpliwość heh i leży i awantura bo chce na rece ale trudno musze obiad zjesc bo ledwo zyje jeszcze sprzątania full a ten marudzi i płacze normalnie zero wsparcia od syna hehe

Doris jak zwariujemy razem moze dostaniemy wspólny pokoj w tworkach:)

Lenka super:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 15:48

doris85 lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris dzis koleżanka napisała do mnie co im sie dzieje ze sa takie upierdliwe ?! Ja jej odp a w dupie im sie poprzewracało ! No ja ju nie mam siły do niej ! Spała 5 min! Dzis odkąd wstała a wstała po 9

doris85, Makcza lubią tę wiadomość

• olala81 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z pracy, poczytam wieczorkiem.strasznie dziś źle mi abyło zostawiać małego po tym szczepieniu no ale nie było wyjścia. Od 2.5 godz śpi. Oliwier ma 67 cm i waży 6650:) jest już co dźwigać.
    Wszystkiego najlepszego dla Franka, naszego pucusia kochanego.

Tusia89 lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny .. ja nie daje rady Was nadrobić latam po lekarzach to psycholog ze straszą to laryngolog z Julką to chirurg..

Julka ma jutro zabieg podcinania wędzidełka.. ;((( ma tak krótkie że jak jej ząbki zaczną rosnąc to będą jej ranić to wędzidełko.. już po lekarzach godzina ustalona.. Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało... Tak się boję a stresuje się niesamowicie.. nie wiem jak ona to zniesie czy będzie potrafiła jeść normalnie .. tysiąc myśli mam w głowie.. no ale trzeba bo może mieć później wadę wymowy.. :( Jeszcze szczepienie dzisiaj miała i tak marudzi mi malutka że szok..

Julcia waży 7 kg i ma 70cm :D sporaaa ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 16:03

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ