X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2jry45.jpg

natalinka, doris85, Kaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na chwile bo co by było gdyby guziki puściły :(

• natalinka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam - jakie Ty masz funkcjonalne ciuchy... ;)

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie jak tula

Miriam wyslij mi prosze adres na maila. Strasznie powoli sie zbieram z wysyłką, ale kupiłam już koperte babelkową :)

Miriam lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do KORAL
    emilki natretstwa to np. głaskanie butów, poprawianie paska po kilka razyy, kiedy się załatwi to jak ubiera majtki to stoi trzyma zA gumke i krzyczy 2 razy. głównie to opiera się na poprawianiu wszystkiego, np włosów, głaskanie buzi i wiele jeszcze innych sytuacji... nie ma terminów do psychologa i mnie to bardzo nurtuje, jeszcze jest szansa ze w przedszkolu ją obejrzy psycholog. na CO Dzień te sytuacje mnie bardzo nurtują a ona nie potrafi sobie tym poradzić.

JUlka nie miała dzisiaj zabiegu bo miała być na czczo a nikt mi o tym nie powiedział w rejestracji i mamy za tydzień w piątek na 8 .. jestem zła i tyle ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 14:22

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Prawie jak tula

Miriam wyslij mi prosze adres na maila. Strasznie powoli sie zbieram z wysyłką, ale kupiłam już koperte babelkową :)
    Doris prawie robi wielka różnice. ;)

Adres podam ci tu
    Miriam Szymczyk
    Ul. Słoneczna 105B m8
    05-515 stara iwiczna :D

Może nie bede dostawać listów z pogróżkami od kogoś z belly :D

doris85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę samochodem i nie mam jak wejść na maila bo cos mi sie w tel poprzestawialo :/

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam czy to oznacza ze odebrałas prawko ?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie odebrałam Czarek prowadzi jedziemy do teściow :/

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia w sprawie chrzcin. Wnisek o paszport zrobiony Tynek na zdjęciu jak kakiś bandyta haha ale pierwsze wybraliśmy zeby go flashem itd nie meczyc. Dzis dziwnie jest Tymek super humor od rana zasnal pru zabawie o 13.30 o 14 obudził sie ze strasznym płaczem wiec smoczek i do siebie na brzuszek o 15 znów sie obudził i płacz smoczka nie chciał dwa razy pociągnął cyca i zasnal i spi dalej hmm

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasze dzieci tez tak krzyczą? Normalnie mi pękną bębenki.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej
    U ns wczoraj po szczepieniu wszystko było ok jak zwykle, pospał 2,5 godziny a póxniej normalny humor itd. W nocy miał podwyższoną temperaturę, 38.3 więc podałam krople Pedicetamol. od rana był ciepły ale bez gorączki i marudzący, a bardziej tak skarżący się, nie mógł zasnąć tylko na rekach a przy odkładaniu płacz, popłakiwał przez sen i zauważyłam że miejsce po sczepieniu jest czerwone i gorące a nigdy nie było nawet śladu. więc zadzwoniłam do przychodni a oni kazali przyjechać. no ale okazało się że jeśli nie ma ropki żadnej to obrzęk moze się zdarzać muszę robić okłady z altacet żel, ale may cierpi, widać po nim że źle się czuje, jest taki biedny, w końcu o 16 udało mi się go położyć i nadal śpi, ale mi go żal, mam nadzieję, że do jutra przejdzie.
    Miriam powodzenia, oby chociaż trochę po twojej mysli udało się załatwić.
    koral dziewczyny maja rację ktoś powinien Cie trochę odciązyć, a może teraz w długi weekend mąż dałby Ci się wyspać?
    kozgo współczuje znowu problemów z brzuszkiem, kurcze kiedy to się skończy?

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wlasnie z koleżankami w knajpie i powiem Wam ze Tymek zachowywał sie super uśmiechał sie, gadał, bawił grzechotka :) kochany maluch teraz w nosidle do domu na cyca kapiel i spac a jak tam u Was?

Koral jak blizniaki po ciezkiej nocy?

Olala jak Oliwier lepiek troche?

Doris a Zosia krzyczy z niewyspania ? Mój dzis krzyczał po przebudzeniu jak widac było ze cos go obudziło a on chce dalej spac.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral a u ciebie ktos miał natrętstwa ? Ze tyle wiesz o tym? A to fakt masz rację i ona się meczy i my też przy okazji. Do psychiatry to muszę mieć skierowanie od psychologa bądź neurologa i tu jestem w kropce .

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• doris85 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, mam na myśli pokrzykiwanie jak jej sie nudzi albo jest rozdrazniona. Fajnie masz, ze Tymek grzeczny w knajpie. Zośka gdziekolwiek idę szybko traci cierpliwość i jest histeria.

Odkryłem dziś super zabawę. Wydaje taki gardlowy dźwięk i strasze Zosie a ona szaleje ze śmiechu :)

Dajecie maluchom sinlac?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwier nadal śpi od 16, nie wiem co będzie w nocy ale nie mam sumienia go budzić on miał aż czerwone oczka ze zmęczenia. pewnie jak sie przebudzi to zje ubiorę piżamkę i dalej spać. mam tylko nadzieję że np o 3 nie będzie juz całkiem wyspany.
    ale mnie przez te nerwy, że nic nie mogę dla niego zrobić tak boli głowa, ze aż mi niedobrze, eh czy tak będzie przy każdej chorobie.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala biedulko, no i Oli biedaczek. Ale to zaraz minie, musi przeboleć to szczepienie... ale jak spi to przynajmniej się regeneruje. A nawet jakby się obudził o 3 w nocy to jakoś dasz radę. Franko do tej pory bardzo dobrze znosił szczepienia.

Brawo Tymek :) ładny popis dałeś przed koleżankami mamy :) tak trzymać :)

Franuś już śpi ale dziś jakoś ciężej było mu zasnąć nawet zakwilił troszeczkę, chyba przez prutki, tym bardziej, że dziś nie było kupy :( ale już śpi.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ale jesteście ubrane z Zojką równo, celowy zabieg? :) ona spodenki, Ty bluzka :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i u mnie skok , no bo raczej nie strach prze dlotem yyyyyy
    Odkad si eprzekrecil czyli 2 dni temu w ciagu dnia jest bardzo marudny i piskliwy, myslalam ze to moze jednodniowy gorszy dzien ale po dzisiejszym dniu stwierdzam ze maly ma skok !
    Co gorsza budzi mi sie teraz co godzine z krzykiem i tylko przytulasy go uspokajają .

Jutro lot, dlaczego akurat teraz ehhhh no i tak jak makczy moj juz nie lubi spac na plecach tylko na boczku i niestety czesto w nocy mi sie przekreca na brzuch i po chwili jest wrzask i znow przewrotka i znow wrzask .

No nic przyszla kryska na matyska zebym nie miała zbyt idealnie ;-)

atdci09k18tcna0b.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz to miaŁAM przestarzałe informacje.. myslałam ze trzeba mieć.. dzięki koral za info myślę że skonsultuję to. W końcu wszystko dla dobra dziecka

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ