X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia hehe przypadek z tym ubraniem ;)

Lissa trzymam kciuki za lot

Koral oby wiecej takich dni :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral to super:) ciesze się, że miałaś udany dzień:)

Lissa może akurat na lot będzie dobrze będziesz go przytulać i głaskać i będzie dobrze:)

Olala mam nadzieje, że Oli prześpi najgorsze chwile i jutro będzie super, a w nocy nie będzie żadnych pobudek:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie umiem napisać. To chyba trzeba spać. Dobranoc.

Miriam lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza dobranoc :)

Ja zbieram siły na jutrzejsza wojnę

Tusia89, Kaja lubią tę wiadomość

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Miriam

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina nie dziękuje bo po dzisiejszej wstępnej rozmowie zapowiada sie III wojna światowa albo jakis armagedon juz mi sie dostało od bezboznikow nietolerancyjnych imbecyli

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello nocą

Miriam nie kumam ludzi ,a zwłaszcza twojej tesciowki toć to twój biznes jak i co robisz ze swoją Super Zojka mogą ci na skoczyć i za toczyć i wara im do twoich decyzji to Ty nosilas pod serduchem małą w spadku jej nie dostalas ..... nie no Babcia Zojki wymiata ,ale kochana ja bym wysłuchała co ona ma do powiedzenia ,a i tak zrobisz poswojemy .....

Jak mi tak kazania prawia i jak skończą to mówię "pierdu, pierdu, srały muchy , bedzie wiesna "

Pozdrawiam Lalki i Miriam nie daj sie :-) walcz jak Lwica ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 02:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Marczello podrywa francuzeczki i mały Ptys bo tak na niego mówią od tygodnia robi salta na jego mało ulubioną pozycję czyli Brzuszek i jest ryk jak sie sam przekreci heheh smiesznie to wygląda bo najpierw jest uniego smiech i krzyk a za sekundę płacz bo leży na brzuchu hehehehe

Dobrej nocy

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj syn stwierdzil,ze to doskonala pora na pogaduszki i kupe. A co tam. U nas zaczyna sie wlasnie dzien:D idziemy przebrać kupe.:)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ładne spanie było do 3.30 i znowu był mocny płacz ale tym razem ewidentnie było widac ze to z głodu wiec dostał cyca poszedł spac ale mnie tak bolały stawy ze zasnąć nie mogłam :( maz był na imprezie prasowej i bez kluczy wiec o 4.30 musiałam mu drzwi otworzyć i teraz obudził sie mały na cyca. Wyglada na to ze Tymek potrzebuje 7 poksilku ze 6 cycków w ciagu dnia mu nie wystarcza juz ale dobrze niech je i rośnie ładnie :)
    Do tego od jakiegos czasu ulubiona pozycja w lozku to w poprzek lozeczka haha i stopy w szczebelki za łóżko wystają haha no i od wczoraj z fascynacja ciągnie kulkę ktora uruchamia wiatrak :)

Lissa o ktorej lot?

Tusia Franek niezły dowcipnis ale juz spi spowrotem ?
    Niriam powodzenia jako główny argument nasz zawsze to ze na wszystko co związane z gościmi czy chrzcinani soe zgodzilas mino ze jestes niewierząca wiec oni musza sie dopasować pod względem godziny i chrzesnej i koniec dyskusji. Postaw sprawę jasno albo beda o 17 albo Was nie bedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 07:19

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)

udalo sie poskromić malucha ale dopiero u nas w lozku. Jestem połamana;) ;)
    Miriam podziwiam,ze Zojka spi z Wami w lozku. Franek przychodzi do mnie do lozka jak maz wstaje do pracy albo na godzinę przed jego budzikiem. Dzis jestem mega polamana, mimo,ze i tak calej nocki z nami nie spal.
    milego dnia mamuski

dqprj44jypq2k6s8.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamom i dzieciom.
    Wczoraj wypróbowaliśmy nosidełko i poszliśmy na szybkie zakupy do galerii handlowej po prezent dla cioci Emilki. Była grzeczna, a pod koniec to nawet zasnęła. W hipermarkecie była już w foteliku na zakupach i była mniej grzeczna. Musieliśmy się szybko ewakuować do domu.
    Noc ładnie przespała, bo pobudka o 7 30. Za to maruda straszna z niej.
    No ale nie dziwię się bo właśnie zauważyliśmy, że próbuje przebić się dolna jedynka. Już widać ząbek. Także teraz czeka nas ciężki okres.
    Dzisiaj idziemy pierwszy raz na imprezę sami odkąd jest, a w domu zostanie na noc moja mama.

Miriam nie daj się teściowej!!! U mnie też czas zająć się organizacją chrzcin.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, Tusia chlopakom cos się śniło i koniecznie chcieli Wam o tym opowiedzieć poprostu :)
    Koral udanego dnia z gośćmi.

Aphrodita no to nie zazdroszczę ząbkowego wychodzenia ale moze nie bedzie tak zle, trzymam kciuki zeby przebił sie szybko w miarę bezboleśnie :) a no i udanej imprezki :)

Ja zaraz biorę Tymka i na spacer niech mąż troche odespi pojdziemy sobie na belgijskie gofry i herbatke albo koktail a co:) a potem na plenerowa imprezę urodzinowa jedziemy do znajomych a jutro grill wiec zapowiada się udany weekend oby humor dopisał Tymkowi:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwier obudził się przed 23 a ostatnie karmienie było o 15 wiec było błyskawicznie przebieranie i karmienie. No i do łóżeczka trochę się pośmiał, pogadał w końcu smoczek i zasnął. W nocy pobudki co 2 godziny ale przede przynajmniej nie było gorączki. Dzisiaj nadal marudzi przed chwila nawet zrobił awanturę przy piersi co u nas się nie zdarza
    Miłego dnia. Mam nadzieje ze do jutra mu przejdzie bo chcieliśmy jechać do Gdańska na jarmark.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nocka też lepsza, wstał o 00:20, potem dopiero o 4:20 ( przerwna na jedzonko i kupkę pierwszy raz w nocy od dawna) i spaliśmy do 7:30, więc tragedii nie ma...No i wczorajszy dzień już dużo lepszy, bez płaczu i marudzenia, dziś też jak do tej pory ok...

Zła jestem, bo dziś miał być u nas odpust jak co roku, a tu lipa, nic nie ma :/ a chcieliśmy małemu balona sprawić :(

Miriam - Nie daj się!! Mogę oficjalnie stwierdzić, że twoja teściówka jest gorsza od mojej, a to o czymś świadczy...

aphrodita - współczuję ząbkowania...

olala - oby małemu przeszło już to marudzenie...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo my w drodze na lotnisko wylatujemy z Pafos ,, Apbrodita twoja siostra moze tez dziś leci ? Co do wina to nie wiem co ci polecić mało pijam :-) wylądujemy o 15 czasu polskiego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 11:57

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa powodzenia:)

A nam dzis udało sie wlasnie balon kupic bo spod moje donu zaczyna sie parada a Tymek dzis rożnie raz usmiech raz płacz, nie mogl zasnąć na spacerze i była rozpacz chce cyca a potem je tylko 5-6 min wiec chyba pic mu sie chce bo goraco.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wylatujemy o 15 czasu polskiego :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo,wlasnie mialam pisać ze zabieraj swoich facetow i na defiladę marsz hehe ;)

Lissa będzie dobrze. Spokojnego lotu. Czekamy na Ciebie w Polsce ;);)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki , niepotrzebnie napisałam jeszcze jeszcze raz o wylocie myślałam ze napisałam wylądujemy a nie wylatujemy ehhh ;-)
    My cały czas w drodze mały spokojny ale jakoś usnąć nie moze ale moze to i lepiej w samolocie zaśnie :-)

atdci09k18tcna0b.png
‹‹ 662 663 664 665 666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ