Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Koral to super:) ciesze się, że miałaś udany dzień
Lissa może akurat na lot będzie dobrze będziesz go przytulać i głaskać i będzie dobrze:)
Olala mam nadzieje, że Oli prześpi najgorsze chwile i jutro będzie super, a w nocy nie będzie żadnych pobudek:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello nocą
Miriam nie kumam ludzi ,a zwłaszcza twojej tesciowki toć to twój biznes jak i co robisz ze swoją Super Zojka mogą ci na skoczyć i za toczyć i wara im do twoich decyzji to Ty nosilas pod serduchem małą w spadku jej nie dostalas ..... nie no Babcia Zojki wymiata ,ale kochana ja bym wysłuchała co ona ma do powiedzenia ,a i tak zrobisz poswojemy .....
Jak mi tak kazania prawia i jak skończą to mówię "pierdu, pierdu, srały muchy , bedzie wiesna "
Pozdrawiam Lalki i Miriam nie daj sie walcz jak Lwica -
A Marczello podrywa francuzeczki i mały Ptys bo tak na niego mówią od tygodnia robi salta na jego mało ulubioną pozycję czyli Brzuszek i jest ryk jak sie sam przekreci heheh smiesznie to wygląda bo najpierw jest uniego smiech i krzyk a za sekundę płacz bo leży na brzuchu hehehehe
Dobrej nocy -
U nas ładne spanie było do 3.30 i znowu był mocny płacz ale tym razem ewidentnie było widac ze to z głodu wiec dostał cyca poszedł spac ale mnie tak bolały stawy ze zasnąć nie mogłam maz był na imprezie prasowej i bez kluczy wiec o 4.30 musiałam mu drzwi otworzyć i teraz obudził sie mały na cyca. Wyglada na to ze Tymek potrzebuje 7 poksilku ze 6 cycków w ciagu dnia mu nie wystarcza juz ale dobrze niech je i rośnie ładnie
Do tego od jakiegos czasu ulubiona pozycja w lozku to w poprzek lozeczka haha i stopy w szczebelki za łóżko wystają haha no i od wczoraj z fascynacja ciągnie kulkę ktora uruchamia wiatrak
Lissa o ktorej lot?
Tusia Franek niezły dowcipnis ale juz spi spowrotem ?
Niriam powodzenia jako główny argument nasz zawsze to ze na wszystko co związane z gościmi czy chrzcinani soe zgodzilas mino ze jestes niewierząca wiec oni musza sie dopasować pod względem godziny i chrzesnej i koniec dyskusji. Postaw sprawę jasno albo beda o 17 albo Was nie bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 07:19
-
Dzien dobry
udalo sie poskromić malucha ale dopiero u nas w lozku. Jestem połamana;)
Miriam podziwiam,ze Zojka spi z Wami w lozku. Franek przychodzi do mnie do lozka jak maz wstaje do pracy albo na godzinę przed jego budzikiem. Dzis jestem mega polamana, mimo,ze i tak calej nocki z nami nie spal.
milego dnia mamuski -
Dzień dobry mamom i dzieciom.
Wczoraj wypróbowaliśmy nosidełko i poszliśmy na szybkie zakupy do galerii handlowej po prezent dla cioci Emilki. Była grzeczna, a pod koniec to nawet zasnęła. W hipermarkecie była już w foteliku na zakupach i była mniej grzeczna. Musieliśmy się szybko ewakuować do domu.
Noc ładnie przespała, bo pobudka o 7 30. Za to maruda straszna z niej.
No ale nie dziwię się bo właśnie zauważyliśmy, że próbuje przebić się dolna jedynka. Już widać ząbek. Także teraz czeka nas ciężki okres.
Dzisiaj idziemy pierwszy raz na imprezę sami odkąd jest, a w domu zostanie na noc moja mama.
Miriam nie daj się teściowej!!! U mnie też czas zająć się organizacją chrzcin. -
Koral, Tusia chlopakom cos się śniło i koniecznie chcieli Wam o tym opowiedzieć poprostu
Koral udanego dnia z gośćmi.
Aphrodita no to nie zazdroszczę ząbkowego wychodzenia ale moze nie bedzie tak zle, trzymam kciuki zeby przebił sie szybko w miarę bezboleśnie a no i udanej imprezki
Ja zaraz biorę Tymka i na spacer niech mąż troche odespi pojdziemy sobie na belgijskie gofry i herbatke albo koktail a co:) a potem na plenerowa imprezę urodzinowa jedziemy do znajomych a jutro grill wiec zapowiada się udany weekend oby humor dopisał Tymkowi:) -
Oliwier obudził się przed 23 a ostatnie karmienie było o 15 wiec było błyskawicznie przebieranie i karmienie. No i do łóżeczka trochę się pośmiał, pogadał w końcu smoczek i zasnął. W nocy pobudki co 2 godziny ale przede przynajmniej nie było gorączki. Dzisiaj nadal marudzi przed chwila nawet zrobił awanturę przy piersi co u nas się nie zdarza
Miłego dnia. Mam nadzieje ze do jutra mu przejdzie bo chcieliśmy jechać do Gdańska na jarmark. -
U nas nocka też lepsza, wstał o 00:20, potem dopiero o 4:20 ( przerwna na jedzonko i kupkę pierwszy raz w nocy od dawna) i spaliśmy do 7:30, więc tragedii nie ma...No i wczorajszy dzień już dużo lepszy, bez płaczu i marudzenia, dziś też jak do tej pory ok...
Zła jestem, bo dziś miał być u nas odpust jak co roku, a tu lipa, nic nie ma a chcieliśmy małemu balona sprawić
Miriam - Nie daj się!! Mogę oficjalnie stwierdzić, że twoja teściówka jest gorsza od mojej, a to o czymś świadczy...
aphrodita - współczuję ząbkowania...
olala - oby małemu przeszło już to marudzenie... -
Lissa powodzenia:)
A nam dzis udało sie wlasnie balon kupic bo spod moje donu zaczyna sie parada a Tymek dzis rożnie raz usmiech raz płacz, nie mogl zasnąć na spacerze i była rozpacz chce cyca a potem je tylko 5-6 min wiec chyba pic mu sie chce bo goraco.