X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dzis mój mąż zaczyna urlop i postanowiliśmy zrobić sobie spacer zaraz po śniadaniu. Przeszliśmy 5,8km. Akurat mieszkam na obrzeżach Gniezna,blisko lasów,to szlo nam sie wyśmienicie a Franiowi dobrze sie spało ;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liss trzymam kciuki za lot :)

U nas walka trawa ale s4bext.jpg

BiB, olala81 lubią tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaa Miriam ;)naucz tak Zojke :D

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral zdjecie z netu z cyklu ja nie dam rady???

64mfx3.jpg

Kaja, Miriam lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymus tez cos usnąć nie moze chyba za duzo wrażeń za duzo cioć i wujków nowych hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj zupełnie inny dzień.rano marudził ale jak w końcu udało mu się popospać 1.5h to zupełnie inne dziecko. Fakt jak spał to musiałam leżeć obok co się budził jak tylko wychodziłam ale później pięknie się bawił na macie i w leżaczku. Teraz też zasypiał ale chyba nic z tego. Dałam mu dziś arbuza ale się przysSal aż się bałam że nie utrzymam. A jak zabrałam to wrzask;) mój mały głodoMoreek.

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa napisz jak Ryan zniósł lot? No i jak Ty go zniosłas co pamiętam że się bałaś.

01582n0ast4hm7dp.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    Kozgo my w drodze na lotnisko wylatujemy z Pafos ,, Apbrodita twoja siostra moze tez dziś leci ? Co do wina to nie wiem co ci polecić mało pijam :-) wylądujemy o 15 czasu polskiego

Moja siostra leci dopiero we wrześniu, 17 dokładnie i chyba raczej z Larnaki.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu dxiewczyny ja nie daje rady psychiczne tu no normalnie az głupi łeb wczoraj zapalilam fajkę :/ i dzis tez juz o tym myślałam :/ mowić do nich o swoich oczekiwaniach to jak do ściany nic nie dociera mowię ze jezeli im nie pasują moje warunki to chrzcin wcale nie musi być i nawet mi to na rękę a ci swoje dalej :/ ze ja wcale nie muszę zgody na to wyrażać :/ yyyy no kurwa :/ póki co stanęło na tym ze chrzciny 28 wrzesien godzina 13 i chrzesna bedzie Ania ktora chce ale jezeli nie dojedzie to bedzie miała pełnomocnika a alkoholu nie bedzie na stołach tylko na stoliku obok :/ nosz to i tak na odwrot jak chce :/ jutro pójdę do księdza i wymusze na nim takie oświadczenie ktore trzeba podpisać ze alkoholu ma nie być na chrzcinach w niektórych parafiach to funkcjonuje mam nadzieje ze mi sie uda !

• kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis dziwnie z jedzeniem Tymek je mało ale chce czesto. Ze spaniem mega problem widac ze chce ale nie noże zasnąć a ledwo przytomny juz jest ale on spac nie bedzie i rozpacz straszna juz nie mam na niego pomysłu ani bawić sie nie chce ani nic noe wiem czy to z emocji czy co:/

Miriam trzymam kciuki żebyś wytrzymała szkoda Twoich nerwów na nich :/ a z tym alkohol to nie wien jak jest ale moze sie uda zalatwic z księdzem.

Lissa jak lot?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 17:31

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam może męża spróbuj jakoś przekabacić na swoją stronę, czasem są różne sposoby :D. Z drugiej strony szkoda zdrowia na nerwy, Zojka i tak nic nie będzie z tego pamiętała, a to tylko jeden dzień. Co do alkoholu to pamiętam jak pisałaś o swoim teściu, więc dziwne, że teściowa robi taką akcję i popiera %, to naprawdę musi być wyjątkowa kobieta.
    Kozgo a może to pogoda? Ja dziś padłam na prawie 2 h przed obiadem, Stasiu spał razem ze mną i jeszcze godzinie dłużej, a teraz znowu śpi z tatą i obaj pochrapują smacznie.
    Olala, a które to było szczepienie? We wtorek mieliśmy 2 dawkę i reakcja była silniejsza jak po 1, chociaż nie aż tak jak u Oliwierka. Dobrze, że już jest lepiej.

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ale Tymek spał moze 2 razy po 15 minut i teraz płacze chyba od godziny ze zmeczenia i zasnąć nie moze juz z mężem wszystkiego probojemy a on wściekły na nas krzyczy :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno już taki padnięty jest, że buedny zasnąć nie może, Stachu też tak ma. Może na spacerku w wózku zaśnie?

• kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wozku masakra, w foteliku samochodowym tez rozpacz :( jeszxze tak mnie dzis bola stawy ze juz nie mam siły i ryczeć mi się chce:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo Probowalas okap? Suszarkę? Bialy szum?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was Miriam ksiądz ci takie pisemko da bez problemu jak poprosisz :-) ja trzymam kciuki , aby ci takowy wypisał !!!

Nie daj sie tam kochana!!

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia nic normalnie zero spania jeszcze zła jestem bo jestesmy i teściowej chcieliśmy sobie cis zamówić do jedzenia a tu nic nie dojeżdża grrr i jeszxze maz nie wziął ładowarki do kompa i nawet nie mozemy filmu obejrzeć wieczorem jestem zmęczona, głodna, zła i bola mnie stawy a Tymek to wszystko czuje i przy mnie płacze jeszcze gorzej przez co czuje sie fatalnie :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leeee kurde,jak glodna i zmeczona to kiepsko. Mam nsdzieje,ze Tymek niedlugo zaśnie. Ja wlasnie tez z Frankiem walcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 19:37

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja a jak tam urlop Wam mija?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jak zwykle wszystko naraz. Trzymaj się Kozgo, za chwilę Tymek zaśnie, to sobie wreszcie odpoczniesz. Stachowi znowu nie starcza mleka, widać, że czas już na wprowadzanie innego jedzonka. Od poniedziałku startujemy z marchewka.
    Tuska, moja walka za ok. godzinę :-) łącze się w cierp...liwości :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 19:43

‹‹ 663 664 665 666 667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ