Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj zupełnie inny dzień.rano marudził ale jak w końcu udało mu się popospać 1.5h to zupełnie inne dziecko. Fakt jak spał to musiałam leżeć obok co się budził jak tylko wychodziłam ale później pięknie się bawił na macie i w leżaczku. Teraz też zasypiał ale chyba nic z tego. Dałam mu dziś arbuza ale się przysSal aż się bałam że nie utrzymam. A jak zabrałam to wrzask;) mój mały głodoMoreek.
-
Lissa wrote:Kozgo my w drodze na lotnisko wylatujemy z Pafos ,, Apbrodita twoja siostra moze tez dziś leci ? Co do wina to nie wiem co ci polecić mało pijam wylądujemy o 15 czasu polskiego
Moja siostra leci dopiero we wrześniu, 17 dokładnie i chyba raczej z Larnaki. -
nick nieaktualnyJezu dxiewczyny ja nie daje rady psychiczne tu no normalnie az głupi łeb wczoraj zapalilam fajkę i dzis tez juz o tym myślałam mowić do nich o swoich oczekiwaniach to jak do ściany nic nie dociera mowię ze jezeli im nie pasują moje warunki to chrzcin wcale nie musi być i nawet mi to na rękę a ci swoje dalej ze ja wcale nie muszę zgody na to wyrażać yyyy no kurwa póki co stanęło na tym ze chrzciny 28 wrzesien godzina 13 i chrzesna bedzie Ania ktora chce ale jezeli nie dojedzie to bedzie miała pełnomocnika a alkoholu nie bedzie na stołach tylko na stoliku obok nosz to i tak na odwrot jak chce jutro pójdę do księdza i wymusze na nim takie oświadczenie ktore trzeba podpisać ze alkoholu ma nie być na chrzcinach w niektórych parafiach to funkcjonuje mam nadzieje ze mi sie uda !
-
U nas dzis dziwnie z jedzeniem Tymek je mało ale chce czesto. Ze spaniem mega problem widac ze chce ale nie noże zasnąć a ledwo przytomny juz jest ale on spac nie bedzie i rozpacz straszna juz nie mam na niego pomysłu ani bawić sie nie chce ani nic noe wiem czy to z emocji czy co:/
Miriam trzymam kciuki żebyś wytrzymała szkoda Twoich nerwów na nich a z tym alkohol to nie wien jak jest ale moze sie uda zalatwic z księdzem.
Lissa jak lot?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 17:31
-
Miriam może męża spróbuj jakoś przekabacić na swoją stronę, czasem są różne sposoby . Z drugiej strony szkoda zdrowia na nerwy, Zojka i tak nic nie będzie z tego pamiętała, a to tylko jeden dzień. Co do alkoholu to pamiętam jak pisałaś o swoim teściu, więc dziwne, że teściowa robi taką akcję i popiera %, to naprawdę musi być wyjątkowa kobieta.
Kozgo a może to pogoda? Ja dziś padłam na prawie 2 h przed obiadem, Stasiu spał razem ze mną i jeszcze godzinie dłużej, a teraz znowu śpi z tatą i obaj pochrapują smacznie.
Olala, a które to było szczepienie? We wtorek mieliśmy 2 dawkę i reakcja była silniejsza jak po 1, chociaż nie aż tak jak u Oliwierka. Dobrze, że już jest lepiej.https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Tusia nic normalnie zero spania jeszcze zła jestem bo jestesmy i teściowej chcieliśmy sobie cis zamówić do jedzenia a tu nic nie dojeżdża grrr i jeszxze maz nie wziął ładowarki do kompa i nawet nie mozemy filmu obejrzeć wieczorem jestem zmęczona, głodna, zła i bola mnie stawy a Tymek to wszystko czuje i przy mnie płacze jeszcze gorzej przez co czuje sie fatalnie
-
Czyli jak zwykle wszystko naraz. Trzymaj się Kozgo, za chwilę Tymek zaśnie, to sobie wreszcie odpoczniesz. Stachowi znowu nie starcza mleka, widać, że czas już na wprowadzanie innego jedzonka. Od poniedziałku startujemy z marchewka.
Tuska, moja walka za ok. godzinę łącze się w cierp...liwościWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 19:43
https://www.maluchy.pl/li-68384.png