Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martuska, oczywiście masz rację. Natomiast myślę, że KAŻDA z nas kieruje się własnym rozsądkiem. Żadna wiedza nie zaszkodzi - idealne połączenie to własny instynkt oparty o wiedzę (książki, opinie lekarzy) i doświadczenie innych matek.
Miriam lubi tę wiadomość
-
Tez mi sie spodobało to BLW. Tyle, że 1: boje sie tych kawałków i juz sobie wyobrażam te palpitacje serca jak Zoska się zakrztusi, 2: nauczona doświadczeniem wole nowe smaki wprowadzac wczesniej, żeby nie było problemów takicj jak z butelka.
Makcza, chyba spotykasz takich jak ja osobników. Jak mi sie coś/ktos podoba powiem raz i trzeba to sobie zapamietać. Jak nie to nie powiem za żadne skarby nawet jak ktos wrecz wymusza na mnie komplement Taka to jestem niewychowana
Sto lat dla Tymusia! Marudzi, bo bardzo przeżywa swój dzień
Strasznie mnie głowa boli. Mozna wziac ibuprom przed karmieniem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 15:38
Makcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja osoboscie jestem zdecydowana na BLW po tym jak widziałam Tośke w żłobie mam porównanie z pracy moja mama tez mi tak diete rozszerzała instynktownie tylko ze ja na mm nie na cycu byłam i tu różnica
Zoja to ma charakterek masakra wrr wykończy mnie to dziecko nawet w pracy nie miałam takiego przypadku jak ona
dzis odłozyłam ja do łozeczka zlapała sie szczebelka i podniosła do siadu to samo wyprawia na macie i płacze w niebogłosy jaj jej nie wyjdzie
wiec słuchamy Niemena, Grechuty i tancujemyMakcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wow jak szybko to sie dziewczyna rozszalala moze faktycznie zacznie tak szybko chodzić jak Ty mojemu to nawet stop sie nie chce łapać haha.
Dzis jakos więcej cycusia potrzebuje wiec chyba cos faktycznie przeżywa ost zwiekszyl sobie ilośc karmien z 6 na 7.
Mieiam a odnośnie BLW co jezeli dziecko po ukończeniu 6 miesięcy nie siada ? Czeka sie az usiądzie ? Bo to mnie zastanawiało.
Ibuprofenu nie mozma chyba tylko paracetamol jest ok. Mnie za to od wczoraj okropnie bola plecy mam taki bol pod łopatka po lewej stronie ze koszmar -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakcza wrote:Właśnie wykonałam pierwsza gimnastykę z dzieckiem. Radość obustronna.
co do repertuaru uwielbiam taka muzyke a nie tam współczesne umcyk umcyk -
Tymek padł ale pszczole wisząca przy lozku zawzięcie trzyma przez sen mój słodziak a ja zaraz musze isc z nim do mamy mam nadzieje ze sam sie obudzi bo jak ja to zrobie to raczej szczesliwy nie bedzie
Ja mam 3kg poniżej wagi sprzed ciazy i niezbyt dobrze się czuje w tej wadze w sumie od porodu 19kg ale wole miesc z 2-3 więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 16:39
Miriam, Makcza, Kaja, Tusia89, aphrodita, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny