Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zośka, tez jeszcze nie siedzi nawet 2 sek sama chociaż widzę, ze prostuje kręgosłup i chce bardzo. Ja sie tym nie przejmuje, bo wydaje mi sie, ze Zośka jest bardzo rozwinięta, tak czuje. Nie wszystko na raz ty sie Koral nie martw, bo jak czytam o twoich chlopakach to idą z Zośka łeb w łeb a wcześniej urodzone. Chętnie bym wpadła ich poznać, ale ty chyba gdzieś za miastem mieszkasz i nie wiem czy sie zbiore.
Makcza, moze byc wtorek -
Jak karmicie maluchy lyzeczka? Macie jakieś techniki? Zośka mi słabo otwiera usta i raczej wsysa papkeniz zbiera wargami. W efekcie prycha i większość spada z lyzeczki. Cos robię złe?
Poza tym testowalismy dziś kleik ryzowy i został odrzucony. Nic nie chce jeść oprócz warzywek. Chyba bedzieniejadkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:36
-
Koral Ty się nic nie stresuj mój Tymek taki leniuch, że hoho też sekundy na siedząco nie wytrzyma, dziś pierwszy raz dopiero stopę złapał ale widać on ma czas na wszystko i nie spieszy mu się, a ja wam powiem, że jakoś się nie stresuję, że inne maluchy coś umieją a Tymek nie pewnie mnie zaskoczy i nagle usiądzie hehe
już powoli muszę żegnać się z ciuszkami na 68cm, ostatnie wykorzystam na wyjeździe.
Koral na telefonie link się ucina i tylko z komputera można odczytać. Chłopaki są mega ale faktycznie wydaje mi się, że im starsi tym bardziej widać różnicę
Doris ja też tak miałam pietra z samochodem ale ze względu na to, że na dupie długo nie usiedzę jeźdze coraz więcej, a komunikacją jeżdzę non stop i Tymek kocha tramwaje, autobusy i metro:) -
OIalal piękne zdjęcie do dowodu, mój Tymek ma w paszporcie widziałaś jakie ? haha rudy, bez szyi z zakolami haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:44
olala81, Karina1989, Bea_tina, Tusia89, martusia172005, walabia, Miriam, Makcza lubią tę wiadomość
-
Ale slodziaki te bliźniaki;) super ogląda sie zdjęcia bliźniaków. Czasem sobie myślę,ze fajnie by bylo mieć bliźniaki, choć pewnie tylko fajnie sie tak mówi ,a to jest co robić przy takim duecie i nie jest to łatwe... Co nie zmienia faktu, ze wychowywanie bliźniaków to cos wyjątkowego.
-
Dzien dobry wszystkim pięknym mamom miłej niedzieli Wam życzę my zaraz do teściowej na obiad kurde taka pogoda ze szkoda w domu siedzieć no ale pranie i pakowanie nie poczeka chociaz moze
Aaaa jutro się widzimy bardzo się cieszę to 17.10 na metro Racławicka ? I pojdziemy sobie do tej włoskiej kawiarni albo do lodziarni na lody -
A ja witam z trasy zamiast planowo o 5 rano, wyjechliśmy o 7:30. Standard... przed nami jeszcze z 6h drogi nad morze.
Kozgo milego dnia na świezym powietrzu. Z tym pakowanidm to ciezko rzeczywiscie,ja dla Frania mam osobną małą walizkę. Musialam wziąść duzo ciepłych rzeczy bo wiadomo Bałtyk. A Tymek moze siedzieć na golaska na Djerbie
Zazdroszczę spotkania dziewczyny i to w takim fajnym, dużym gronie. Mozemy liczyc na wspólne zdjęcie???martusia172005 lubi tę wiadomość
-
Witamy się
U nas od rana pochmurne niebo i pada delikatnie.a miało być tak pięknie. Mały nadal zawalony nosek, tak mi go żal, bo czuje się tak samo. Po prostu głowa nie pęka, nos zapchany, gardło boli. A Oli taki biedny przy jedzeniu się męczy i przy spaniu.
Zazdroszczę Wam wyjazdów, bawcie się dobrze i odpoczywajcie:) -
nick nieaktualny