X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral - ja też czasami mam jakieś takie wrażenie, uczucie, że Mateusz to chyba nigdy nie usiądzie, czy nie będzie chodził...jakoś tak...nie wyobrażam sobie go jak na razie siedzącego, czy chodzącego...

link mi się nie otwiera :(

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral mi też się nie otwiera :(
    Dziewczyny, dzieciaczki boskieeeeeee :) :*
    A my jutro jedziemy do Władysławowa na tydzień, spontan !!! :) 7 h w podróży ciekawe jak Franiątko to wytrzyma.

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, tez jeszcze nie siedzi nawet 2 sek sama chociaż widzę, ze prostuje kręgosłup i chce bardzo. Ja sie tym nie przejmuje, bo wydaje mi sie, ze Zośka jest bardzo rozwinięta, tak czuje. Nie wszystko na raz :) ty sie Koral nie martw, bo jak czytam o twoich chlopakach to idą z Zośka łeb w łeb a wcześniej urodzone. Chętnie bym wpadła ich poznać, ale ty chyba gdzieś za miastem mieszkasz i nie wiem czy sie zbiore.

Makcza, moze byc wtorek

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak karmicie maluchy lyzeczka? Macie jakieś techniki? Zośka mi słabo otwiera usta i raczej wsysa papkeniz zbiera wargami. W efekcie prycha i większość spada z lyzeczki. Cos robię złe?

Poza tym testowalismy dziś kleik ryzowy i został odrzucony. Nic nie chce jeść oprócz warzywek. Chyba bedzieniejadkiem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:36

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 12:27

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral Ty się nic nie stresuj mój Tymek taki leniuch, że hoho też sekundy na siedząco nie wytrzyma, dziś pierwszy raz dopiero stopę złapał ale widać on ma czas na wszystko i nie spieszy mu się, a ja wam powiem, że jakoś się nie stresuję, że inne maluchy coś umieją a Tymek nie pewnie mnie zaskoczy i nagle usiądzie hehe

już powoli muszę żegnać się z ciuszkami na 68cm, ostatnie wykorzystam na wyjeździe.

Koral na telefonie link się ucina i tylko z komputera można odczytać. Chłopaki są mega ale faktycznie wydaje mi się, że im starsi tym bardziej widać różnicę:)

Doris ja też tak miałam pietra z samochodem ale ze względu na to, że na dupie długo nie usiedzę jeźdze coraz więcej, a komunikacją jeżdzę non stop i Tymek kocha tramwaje, autobusy i metro:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OIalal piękne zdjęcie do dowodu, mój Tymek ma w paszporcie widziałaś jakie ? haha rudy, bez szyi z zakolami haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:44

olala81, Karina1989, Bea_tina, Tusia89, martusia172005, walabia, Miriam, Makcza lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Tymuś ma ekstra to zdjęcie;) a Twoja babcia to piękna kobieta, wszystkie kobiety w twojej rodzinie są takie ładne?

01582n0ast4hm7dp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymcio mistrz :)
    Doris na stronie 841,Walabia opisuje jak powinno karmić sie łyżeczką.

walabia lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek taki duży tu wyszedł, Olala od strony wszystkie kobiety są długowieczne i podobno nie wyglądają na swój wiek, moja prababcia dożyła 102 lat:)

martusia172005 lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, to juz wiemy po kim jestes taka ladna ;)

dziewczyny, Male sprostowanie;) Franko tez nie siedzi. Czasem go tak posadzimy ale trzeba go trzymac;) moze z dwie sekundy przy dobrych wiatrach sie utrzymuje ale tak to tez leci do przodu.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale slodziaki te bliźniaki;) super ogląda sie zdjęcia bliźniaków. Czasem sobie myślę,ze fajnie by bylo mieć bliźniaki, choć pewnie tylko fajnie sie tak mówi ,a to jest co robić przy takim duecie i nie jest to łatwe... Co nie zmienia faktu, ze wychowywanie bliźniaków to cos wyjątkowego.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral, jak kopiuję link, to też mi się nie otwiera. Trudno, będziesz musiała mi pokazać w poniedziałek :D

TYMEK jest taki słodziak roześmiany! A Oliwier? WYgląda na 6-latka! Przystojniak z niego!

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim pięknym mamom :) miłej niedzieli Wam życzę my zaraz do teściowej na obiad kurde taka pogoda ze szkoda w domu siedzieć no ale pranie i pakowanie nie poczeka chociaz moze :)

Aaaa jutro się widzimy bardzo się cieszę to 17.10 na metro Racławicka ? I pojdziemy sobie do tej włoskiej kawiarni albo do lodziarni na lody :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam z trasy ;) zamiast planowo o 5 rano, wyjechliśmy o 7:30. Standard... przed nami jeszcze z 6h drogi nad morze.
    Kozgo milego dnia na świezym powietrzu. Z tym pakowanidm to ciezko rzeczywiscie,ja dla Frania mam osobną małą walizkę. Musialam wziąść duzo ciepłych rzeczy bo wiadomo Bałtyk. A Tymek moze siedzieć na golaska na Djerbie ;)
    Zazdroszczę spotkania dziewczyny i to w takim fajnym, dużym gronie. Mozemy liczyc na wspólne zdjęcie??? :)

martusia172005 lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała miłego wypoczynku nad morzem a gdzie dokładnie się wybierasz bo ja z nad morza :P

dziewczyny śliczne te Wasze pociechy

Kozgo Twój anioł ma prześliczne oczka :)

Niesmiala lubi tę wiadomość

relgzbmh71xqedw7.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia do Władysławowa. Bo to pierwszy raz na wschodnim wybrzezu. Chcemy do Gdanska i na Hel wybrac sie ;)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się
    U nas od rana pochmurne niebo i pada delikatnie.a miało być tak pięknie. Mały nadal zawalony nosek, tak mi go żal, bo czuje się tak samo. Po prostu głowa nie pęka, nos zapchany, gardło boli. A Oli taki biedny przy jedzeniu się męczy i przy spaniu.
    Zazdroszczę Wam wyjazdów, bawcie się dobrze i odpoczywajcie:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie otworzył link nawet w telefonie ;)

Dziewczyny czy jest juz plan gdzie sie spotykamy w poniedziałek bo chyba przegapilam ten post :(

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowka dla Oliego :*
    Miriam spotykacie sie na Metro Raclawicka :) :D

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
‹‹ 749 750 751 752 753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ