Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia, uroczy jest ten Wasz śmieszek Franek! Czy on w ogóle bywa smutny?
U nas mała rzecz, a cieszy:
http://youtu.be/r8aXiVdBIOE
Kozgo, spacerówka super! Dopiero teraz była inauguracja, bo musiałam go wyprać i wysuszyć. Nie jest w idealnym stanie, ale i tak o wiele bardziej zadbana niż nasza, którą mieliśmy.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Walabia czekan na zdjecie ny dzis cały dzien na dworze siostra miała urodziny i na sushi bylismy Tymek dzis super grzeczny tylko mało spał i zmeczony bardzo jest ale bez histeri wieczornej. Za to zaczyna łapać powoli stopy.
Tusia Franek juz niezłe sobie radzi z siedzeniem super jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:44
Makcza, olala81, walabia, patulla, Karina1989, Bea_tina, doris85, martusia172005 lubią tę wiadomość
-
nie no... Tymek w tej czapce wymiata, już widzę go za parę lat jaki będzie z niego podrywacz hehe
Walabia, myślałam, że te piłki są mniejsze... ale pewnie różne rozmiary są a jeśli chodzi i śmiech i piski to Franek ma prawie identyczny jak... Franek -
nick nieaktualnyA my dzis byliśmy na wege festiwalu na saskiej i pózniej zabrałam Czarka i Zoje do Parku Walabi i na jej lody gdy wróciłam z toalety zastałam taki widok
Myślałam ze zastrzele Czarka ! No ale w sumie sie tylko zasmialam bodziaka na bank nie dopiore miałam dzwonić do Walabi ale telefon zostawiłam w domuMakcza, olala81, walabia, patulla, martusia172005 lubią tę wiadomość
-
Koral, dzięki za zaproszenie, ja skorzystam na pewno
Doris, odezwę się do Ciebie drogą priv, w poniedziałek jednak nie mogę, ale potem już w każdy kolejny dzień jestem póki co wolna.
Tusia, nie do zniesienia jest Franek, ten tłuścioszek roześmiany!
Kozgo - Tymuś śliczny w tej czapce. I bez czapki, i w ogóle.
U nas dziś wspaniały dzień, byliśmy na rynku, w "naszej" knajpie, piliśmy prawdziwą kawę, czytaliśmy gazety, gadaliśmy ze spotkanymi znajomymi i po raz pierwszy od porodu czulam się dawną sobą i nie byłam spięta obecnością Dzioba, który nota bene robił furorę grzecznością i uśmiechami.doris85 lubi tę wiadomość
-
Miriam ona kuz chyba mocno gotowa na jedzenie jest haha słodyczy i fast foodow
Tymek tez leci do przodu i mysle ze nawet jeszxze z miesiac minie minimum zanim zacznie siadać ale ost kest super duzo sie smieje mało jeczy i płacze.
Kurde musze sie pakować bo w środę jedziemy a mi tak sie nie chce, zrobiłam listę rzeczy to Tymka zajmują 3/4 bagażu haha -
Walabia super zabawa z tą piłką i jaki Franciszek zainteresowany i jak się cieszy
Makcza takie wyjścia są super chociaz nie ukrywam duzo chodzimy z Tymkiem po knajpach z rożnym rezultatem haha od anioła po rozwszeczanego łobuza i wtedy jemy na zmianę hehe
A my juz poniedziałek się widzimy juz się doczekać nie moge chociaz troche zaluje ze nie bedzie z Toba bliźniaków Koral bo bardzo chetnie bym ich poznała
Kurde bedzie z tego Tynka aparat podrywacz juz tak zaczepia babki wszędzie ze szok haha.
Tusia no doczekać sie nie moge 2 tyg bez gotowania, sprzątania i tylko woda i ciepełko:) tylko bede pewnie bez netu jak ja to przeżyje 2 tyg bez Was kurde moze w lobby chociaz bedzie net żebym wiedziała co u Was bo chyba nie ma szans ze nadrobie 2tyg. -
Kurcze powiem Wam ze mój syn taki niby samodzielny zawsze po kapieli przed snem go lulalam, spiewalam opowiadalam o całym dniu a od jakiegos tyg na rekach płacze a po odłożeniu do lozka spi od razu chyba jestem jednym podzcem za duzo i chce spokoju.
-
Franuś jest boski po prostu, taki radosny:)
Tymek przystojniak i rzeczywiście w tej czapie wymiata)
Walabia super zabawa:)
Mleko mi wraca, ja naprawdę mam dziwne te piersi, od początku pokarm bawi się ze mną w pojawiam się i znikam. Oli jadł dzisiaj pierwszy raz kleik z owocami smakowało mu jak wszystko. i tu pytanie do was ile tego zjadają wasze dzieciaczki? nie wiedziałam ile mu zrobić.
Kozgo jak to szybko jakoś minął ten czas do waszego wyjazdu, dziwnie będzie bez Ciebie na forum. -
nick nieaktualny
-
walabia - super zabawa Franciszek ma cudowny śmiech , mogłabym słuchać i słuchać
Tusia - Franio to będzie tym uśmiechem laski czarował Super siedzi
kozgo - kolejny podrywacz się szykuje W tej czapce bosko wygląda
Ja zaraz chyba mykam się kąpać i spać...byłam u siostrzenicy na urodzinach za miastem i czuję się wykończona, nie wiem czemu...ręce i nogi z ołowiu dosłownie...