X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiej ciszy to jeszcze na forum nie bylo hehe :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, uroczy jest ten Wasz śmieszek Franek! Czy on w ogóle bywa smutny? :)

U nas mała rzecz, a cieszy:
    http://youtu.be/r8aXiVdBIOE

Kozgo, spacerówka super! Dopiero teraz była inauguracja, bo musiałam go wyprać i wysuszyć. Nie jest w idealnym stanie, ale i tak o wiele bardziej zadbana niż nasza, którą mieliśmy.

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia czekan na zdjecie :) ny dzis cały dzien na dworze :) siostra miała urodziny i na sushi bylismy Tymek dzis super grzeczny tylko mało spał i zmeczony bardzo jest ale bez histeri wieczornej. Za to zaczyna łapać powoli stopy.

Tusia Franek juz niezłe sobie radzi z siedzeniem super jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:44

Makcza, olala81, walabia, patulla, Karina1989, Bea_tina, doris85, martusia172005 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no... Tymek w tej czapce wymiata, już widzę go za parę lat jaki będzie z niego podrywacz hehe :)

Walabia, myślałam, że te piłki są mniejsze... ale pewnie różne rozmiary są :) a jeśli chodzi i śmiech i piski to Franek ma prawie identyczny jak... Franek :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, Franko tez ucieka do przodu... czasem uda mu się na parę sekund utrzymać równowagę...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis byliśmy na wege festiwalu na saskiej i pózniej zabrałam Czarka i Zoje do Parku Walabi i na jej lody gdy wróciłam z toalety zastałam taki widok ju7jg2.jpg
    Myślałam ze zastrzele Czarka ! No ale w sumie sie tylko zasmialam bodziaka na bank nie dopiore :/ miałam dzwonić do Walabi ale telefon zostawiłam w domu :(

Makcza, olala81, walabia, patulla, martusia172005 lubią tę wiadomość

• Makcza Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, dzięki za zaproszenie, ja skorzystam na pewno :)

Doris, odezwę się do Ciebie drogą priv, w poniedziałek jednak nie mogę, ale potem już w każdy kolejny dzień jestem póki co wolna.

Tusia, nie do zniesienia jest Franek, ten tłuścioszek roześmiany!

Kozgo - Tymuś śliczny w tej czapce. I bez czapki, i w ogóle.

U nas dziś wspaniały dzień, byliśmy na rynku, w "naszej" knajpie, piliśmy prawdziwą kawę, czytaliśmy gazety, gadaliśmy ze spotkanymi znajomymi i po raz pierwszy od porodu czulam się dawną sobą i nie byłam spięta obecnością Dzioba, który nota bene robił furorę grzecznością i uśmiechami.

doris85 lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ona kuz chyba mocno gotowa na jedzenie jest haha słodyczy i fast foodow :)

Tymek tez leci do przodu i mysle ze nawet jeszxze z miesiac minie minimum zanim zacznie siadać ale ost kest super duzo sie smieje mało jeczy i płacze.

Kurde musze sie pakować bo w środę jedziemy a mi tak sie nie chce, zrobiłam listę rzeczy to Tymka zajmują 3/4 bagażu haha

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, a jaki Zojek tłuściutki! Po nóżkach widać. Jak tam z wagą?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, myślę, że już długo Zojka nie pozwoli Ci przeciągać wprowadzania pokarmów:D

O jaaaaa Kozgo, to już w środę???? :) ale się wygrzejecie :)

Koral a jak tam bliźniaki z babcią???? spisują się? :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia super zabawa z tą piłką:) i jaki Franciszek zainteresowany i jak się cieszy :)

Makcza takie wyjścia są super chociaz nie ukrywam duzo chodzimy z Tymkiem po knajpach z rożnym rezultatem haha od anioła po rozwszeczanego łobuza i wtedy jemy na zmianę hehe

A my juz poniedziałek się widzimy juz się doczekać nie moge chociaz troche zaluje ze nie bedzie z Toba bliźniaków Koral bo bardzo chetnie bym ich poznała :)

Kurde bedzie z tego Tynka aparat podrywacz juz tak zaczepia babki wszędzie ze szok haha.

Tusia no doczekać sie nie moge 2 tyg bez gotowania, sprzątania i tylko woda i ciepełko:) tylko bede pewnie bez netu jak ja to przeżyje 2 tyg bez Was kurde moze w lobby chociaz bedzie net żebym wiedziała co u Was bo chyba nie ma szans ze nadrobie 2tyg.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze powiem Wam ze mój syn taki niby samodzielny zawsze po kapieli przed snem go lulalam, spiewalam opowiadalam o całym dniu a od jakiegos tyg na rekach płacze a po odłożeniu do lozka spi od razu chyba jestem jednym podzcem za duzo i chce spokoju.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franuś jest boski po prostu, taki radosny:)
    Tymek przystojniak i rzeczywiście w tej czapie wymiata)
    Walabia super zabawa:)
    Mleko mi wraca, ja naprawdę mam dziwne te piersi, od początku pokarm bawi się ze mną w pojawiam się i znikam. Oli jadł dzisiaj pierwszy raz kleik z owocami smakowało mu jak wszystko. i tu pytanie do was ile tego zjadają wasze dzieciaczki? nie wiedziałam ile mu zrobić.
    Kozgo jak to szybko jakoś minął ten czas do waszego wyjazdu, dziwnie będzie bez Ciebie na forum.

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam dziś synka dziewczyy, która rodziła 2 dni przede mną. ON SIEDZI w ogóle się nie opierał w wózku, tylko normalnie siedział, byłam w lekkim szoku.

01582n0ast4hm7dp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo miłość do takiego jedzenia to po tatusiu :D

Koral wy tu wszystkie zdrowo marcheweczka kaszki a ja z grubej rury pizza lody :D

Na eko bazarze kupiłam warzywa chyba e przyszłym tyg spróbujemy cos jej dać :D

• olala81 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjęcie dowodowe Oliwiera, wyglada jakby ważył już z 10 kg;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:41

Makcza, Tusia89, Karina1989, martusia172005, walabia lubią tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny!!

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sliczny;) ale chyba trochę wystraszony co?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super chłopaki:) wydaje mi się cy coraz bardziej widać między nimi różnicę?
    o był wystraszony bo musiałam go trzymać na wyciągniętej ręce daleko od siebie, żeby mnie nie było widać;)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia - super zabawa :) Franciszek ma cudowny śmiech , mogłabym słuchać i słuchać :D

Tusia - Franio to będzie tym uśmiechem laski czarował:) Super siedzi :)

kozgo - kolejny podrywacz się szykuje :D W tej czapce bosko wygląda :D

Ja zaraz chyba mykam się kąpać i spać...byłam u siostrzenicy na urodzinach za miastem i czuję się wykończona, nie wiem czemu...ręce i nogi z ołowiu dosłownie...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
‹‹ 748 749 750 751 752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ