X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała dzieki :)

Pasuje mi to bo zostawie samochód na wilanowskiej ablo pod landem na Słuzewcu i pojadę metrem :D bo u mnie problem z parkowaniem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 10:09

Ewuncia92 lubi tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała, i jak Franiatko znosi podróż? Ladnej pogody i dobrego wypoczynku ;)

Niesmiala lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia no powiem Ci, że ta pozycja w foteliku nie jest najwygodniejsza dla malucha :/ i plecki sie pocą. Przed chwilą zasnął, postoje co 1,5 h bo albo kupa albo cycek :D

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała moja ciocia ma pensjonat we Władysławowie spędzalam tam każde wakacje jako dziecko i najbardziej kocham tam czerwiec i wrzesien jak jest pusto :)
    No ja musze wziąć tylko jedna ciepła bluzę i dresy na wylot bo na lotnisku o 5.50 musimy byc i na powrot bo to bedzie 1 październik i moze byc rożnie a tak to nie biorę jakos duzo ciuchów najwyżej przepiore i tam wyschnięta raz dwa nie ma co szaleć z ilością ale nad morze to inna sprawa tam nigdy nic nie wiadomo chociaz teraz prez tydzien ma byc po 21 stopni i słonko :)

Olala ale myślisz ze katar od zębów czy przeziebienie ? Ja zauważyłam ze Tymek miał jak go za ciepło przykrywalam w nocy.

Miriam ok 17.10 metro Racławicka tam mamy ogródek jordanowski i 3 knajpy.

Dzis rano były charce w lozku a potem Tynek z nani zasnal i wstał 10.20:)

Wczoraj zjadlam truskawek pare i dzis ma Tynek plamki czerwone :/

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, pierwszy raz zjadłaś truskawki?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała, podkusiłaś z tym morzem, aż zachciało mi sie jechać;) tylko ja cykor jestem, bo wlasnie tej podróży sie boje. Franek tez sie pocił w foteliku. Rozkładałam mu flanele na fotelik i bylo trochę lepiej. Do tej pory najdalej z Frankiem jechaliśmy 100km i nie bylo źle...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo no niestety jestem pewna że przeziębienie, jest katar kaszel i nawet czuć od niego czasem taką ropę jakby. a poza tym najpierw mąż był przeziębiony, później mały a od wczoraj ja po prostu czuje się fatalnie. I właśnie co można wziąc przy karmieniu piersią?? Była któraś chora, co brałyście?
    Napisałam mężowi wszystkie objawy co od kiedy ma i co robię i podaję na kartce i mam nadzieję, że ta nasza głupia pediatra nie powie właśnie jak zwykle, że to od zębów, bo ewidentnie widać, słychać i czuć choróbsko. szkoda, że nie mogę z nim iśc sama podpytałabym parę rzeczy o to rozszerzanie diety itd jak by miała zas, co się rzadko zdarza.

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tydzień temu zjadałam po raz pierwszy trochę bigosu ale nic się nie dział, teraz mam ochotę spróbować z fasolką po bretońsku, no przecież ie można unikać tego typu jedzenia, przecież oni już sami dostaja różne rzeczy, np groszek od 4 miesiąca jest a ja tak go unikałam w jedzeniu znaczy ograniczałam bo uwielbiam.

01582n0ast4hm7dp.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syrop Prenalen podczas karmienia można, ja właśnie wychodzę z przeziębienia.

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala ja jem wszystko. Kapustę zasmażaną,bigos, fasolkę. Wszystko ;)
    Tusia, my nad morze mamy ok. 7h. Wiecej niz połowa za nami ;) Franio od godziny spi wiec jest git :) wpasajcie do Władka to pobalujemy :))

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, żebyś wiedziala, że dziś śmiałam sie do męża: "Nieśmiała jest w Władysławowie, moze tez pojedziemy?" Bo my jak nad morze to wlasnie do Władysławowa ;)hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 12:32

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała - zazdroszczę wczasów :) Ale nie zazdroszczę długiej podróży..pewnie ona najbardziej męcząca...Miłego odpoczynku :)

olala - no właśnie ten prenalen, tantum verde też można, płukanki...Zdrówka dla Was :*

My dziś od 6 na nogach...nie dało rady, by jeszcze pospał, ale nie będę narzekać, bo w nocy nie obudził się wcale...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:33

Miriam, Niesmiala, Tusia89, Makcza lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kozgo byłam tam na Chustomeetingu to może nawet samochodem podjade tylko to bedzie 17 to kurde korki :/ przemyśle to jeszcze czy komunikacja czy auto

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pamiętałam wlasnie dlatego napisałam zeby Ci ułatwić ale o 17 moze tam byc rożnie w koncu wszystkie Lemingi wracają z Mokotowa z roboty :)

Olala biedni jestescie oby szybko przeszło:*

Tusia bierz meza i ruszajcie nas morze nie na się czego bac :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, Koral! Przegapilam pierwsze półrocze twoich chłopaków. Wszystkiego najlepszego dla nich!

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral no wlasnie sto lat dla przystojniakow <3 spóźnione ale szczere!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 14:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo wlasnie może być rożne szczególnie na puawskiej popytam Czarka jak mam jechac on bedzie wiedział bo przeciez kierowca i bedzie napewno kręcił sie po Mokotowie bo tam jest jego firma :D

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral wszystkiego dobrego dla chlopakow zeby szybko siadali i nie marudzili mamusi :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawać żarcie ! 8zjomg.jpg

Karina1989, doris85, Tusia89, Niesmiala, olala81, martusia172005 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k0r95y.jpg

Karina1989, martusia172005 lubią tę wiadomość

‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ