Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiała moja ciocia ma pensjonat we Władysławowie spędzalam tam każde wakacje jako dziecko i najbardziej kocham tam czerwiec i wrzesien jak jest pusto
No ja musze wziąć tylko jedna ciepła bluzę i dresy na wylot bo na lotnisku o 5.50 musimy byc i na powrot bo to bedzie 1 październik i moze byc rożnie a tak to nie biorę jakos duzo ciuchów najwyżej przepiore i tam wyschnięta raz dwa nie ma co szaleć z ilością ale nad morze to inna sprawa tam nigdy nic nie wiadomo chociaz teraz prez tydzien ma byc po 21 stopni i słonko
Olala ale myślisz ze katar od zębów czy przeziebienie ? Ja zauważyłam ze Tymek miał jak go za ciepło przykrywalam w nocy.
Miriam ok 17.10 metro Racławicka tam mamy ogródek jordanowski i 3 knajpy.
Dzis rano były charce w lozku a potem Tynek z nani zasnal i wstał 10.20:)
Wczoraj zjadlam truskawek pare i dzis ma Tynek plamki czerwone -
Nieśmiała, podkusiłaś z tym morzem, aż zachciało mi sie jechać tylko ja cykor jestem, bo wlasnie tej podróży sie boje. Franek tez sie pocił w foteliku. Rozkładałam mu flanele na fotelik i bylo trochę lepiej. Do tej pory najdalej z Frankiem jechaliśmy 100km i nie bylo źle...
-
Kozgo no niestety jestem pewna że przeziębienie, jest katar kaszel i nawet czuć od niego czasem taką ropę jakby. a poza tym najpierw mąż był przeziębiony, później mały a od wczoraj ja po prostu czuje się fatalnie. I właśnie co można wziąc przy karmieniu piersią?? Była któraś chora, co brałyście?
Napisałam mężowi wszystkie objawy co od kiedy ma i co robię i podaję na kartce i mam nadzieję, że ta nasza głupia pediatra nie powie właśnie jak zwykle, że to od zębów, bo ewidentnie widać, słychać i czuć choróbsko. szkoda, że nie mogę z nim iśc sama podpytałabym parę rzeczy o to rozszerzanie diety itd jak by miała zas, co się rzadko zdarza. -
Ja tydzień temu zjadałam po raz pierwszy trochę bigosu ale nic się nie dział, teraz mam ochotę spróbować z fasolką po bretońsku, no przecież ie można unikać tego typu jedzenia, przecież oni już sami dostaja różne rzeczy, np groszek od 4 miesiąca jest a ja tak go unikałam w jedzeniu znaczy ograniczałam bo uwielbiam.
-
Nieśmiała - zazdroszczę wczasów Ale nie zazdroszczę długiej podróży..pewnie ona najbardziej męcząca...Miłego odpoczynku
olala - no właśnie ten prenalen, tantum verde też można, płukanki...Zdrówka dla Was :*
My dziś od 6 na nogach...nie dało rady, by jeszcze pospał, ale nie będę narzekać, bo w nocy nie obudził się wcale...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:33
Miriam, Niesmiala, Tusia89, Makcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny