X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała dzieki :)

Pasuje mi to bo zostawie samochód na wilanowskiej ablo pod landem na Słuzewcu i pojadę metrem :D bo u mnie problem z parkowaniem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 10:09

Ewuncia92 lubi tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała, i jak Franiatko znosi podróż? Ladnej pogody i dobrego wypoczynku ;)

Niesmiala lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia no powiem Ci, że ta pozycja w foteliku nie jest najwygodniejsza dla malucha :/ i plecki sie pocą. Przed chwilą zasnął, postoje co 1,5 h bo albo kupa albo cycek :D

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała moja ciocia ma pensjonat we Władysławowie spędzalam tam każde wakacje jako dziecko i najbardziej kocham tam czerwiec i wrzesien jak jest pusto :)
    No ja musze wziąć tylko jedna ciepła bluzę i dresy na wylot bo na lotnisku o 5.50 musimy byc i na powrot bo to bedzie 1 październik i moze byc rożnie a tak to nie biorę jakos duzo ciuchów najwyżej przepiore i tam wyschnięta raz dwa nie ma co szaleć z ilością ale nad morze to inna sprawa tam nigdy nic nie wiadomo chociaz teraz prez tydzien ma byc po 21 stopni i słonko :)

Olala ale myślisz ze katar od zębów czy przeziebienie ? Ja zauważyłam ze Tymek miał jak go za ciepło przykrywalam w nocy.

Miriam ok 17.10 metro Racławicka tam mamy ogródek jordanowski i 3 knajpy.

Dzis rano były charce w lozku a potem Tynek z nani zasnal i wstał 10.20:)

Wczoraj zjadlam truskawek pare i dzis ma Tynek plamki czerwone :/

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, pierwszy raz zjadłaś truskawki?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała, podkusiłaś z tym morzem, aż zachciało mi sie jechać;) tylko ja cykor jestem, bo wlasnie tej podróży sie boje. Franek tez sie pocił w foteliku. Rozkładałam mu flanele na fotelik i bylo trochę lepiej. Do tej pory najdalej z Frankiem jechaliśmy 100km i nie bylo źle...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo no niestety jestem pewna że przeziębienie, jest katar kaszel i nawet czuć od niego czasem taką ropę jakby. a poza tym najpierw mąż był przeziębiony, później mały a od wczoraj ja po prostu czuje się fatalnie. I właśnie co można wziąc przy karmieniu piersią?? Była któraś chora, co brałyście?
    Napisałam mężowi wszystkie objawy co od kiedy ma i co robię i podaję na kartce i mam nadzieję, że ta nasza głupia pediatra nie powie właśnie jak zwykle, że to od zębów, bo ewidentnie widać, słychać i czuć choróbsko. szkoda, że nie mogę z nim iśc sama podpytałabym parę rzeczy o to rozszerzanie diety itd jak by miała zas, co się rzadko zdarza.

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tydzień temu zjadałam po raz pierwszy trochę bigosu ale nic się nie dział, teraz mam ochotę spróbować z fasolką po bretońsku, no przecież ie można unikać tego typu jedzenia, przecież oni już sami dostaja różne rzeczy, np groszek od 4 miesiąca jest a ja tak go unikałam w jedzeniu znaczy ograniczałam bo uwielbiam.

01582n0ast4hm7dp.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syrop Prenalen podczas karmienia można, ja właśnie wychodzę z przeziębienia.

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala ja jem wszystko. Kapustę zasmażaną,bigos, fasolkę. Wszystko ;)
    Tusia, my nad morze mamy ok. 7h. Wiecej niz połowa za nami ;) Franio od godziny spi wiec jest git :) wpasajcie do Władka to pobalujemy :))

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, żebyś wiedziala, że dziś śmiałam sie do męża: "Nieśmiała jest w Władysławowie, moze tez pojedziemy?" Bo my jak nad morze to wlasnie do Władysławowa ;)hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 12:32

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała - zazdroszczę wczasów :) Ale nie zazdroszczę długiej podróży..pewnie ona najbardziej męcząca...Miłego odpoczynku :)

olala - no właśnie ten prenalen, tantum verde też można, płukanki...Zdrówka dla Was :*

My dziś od 6 na nogach...nie dało rady, by jeszcze pospał, ale nie będę narzekać, bo w nocy nie obudził się wcale...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:33

Miriam, Niesmiala, Tusia89, Makcza lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kozgo byłam tam na Chustomeetingu to może nawet samochodem podjade tylko to bedzie 17 to kurde korki :/ przemyśle to jeszcze czy komunikacja czy auto

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pamiętałam wlasnie dlatego napisałam zeby Ci ułatwić ale o 17 moze tam byc rożnie w koncu wszystkie Lemingi wracają z Mokotowa z roboty :)

Olala biedni jestescie oby szybko przeszło:*

Tusia bierz meza i ruszajcie nas morze nie na się czego bac :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, Koral! Przegapilam pierwsze półrocze twoich chłopaków. Wszystkiego najlepszego dla nich!

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral no wlasnie sto lat dla przystojniakow <3 spóźnione ale szczere!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 14:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo wlasnie może być rożne szczególnie na puawskiej popytam Czarka jak mam jechac on bedzie wiedział bo przeciez kierowca i bedzie napewno kręcił sie po Mokotowie bo tam jest jego firma :D

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral wszystkiego dobrego dla chlopakow zeby szybko siadali i nie marudzili mamusi :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawać żarcie ! 8zjomg.jpg

Karina1989, doris85, Tusia89, Niesmiala, olala81, martusia172005 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k0r95y.jpg

Karina1989, martusia172005 lubią tę wiadomość

‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ