Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarinka do buzi brała ale polykac hm za duzo nie połknęła może hak by na łyżeczki przeliczyć to max łyżeczkę jutro w kupie bedzie widać tylko marchewkę łykała buraka jak ugryzła odrazu wypluwala a marchewkę gryzla i połykala tylko nie bardzo jej to wychodziło bo wypadała jej z buzi i sie denerwowała jak jej wypadło ale śpiąca była wiec nie bardzo była zainteresowana cyca chciała a nie buraki i marchewkę teraz śpi z cycem w buzi juz godzinę !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKozgo tak normalnie jak ja posadze to zależy od dnia raz siedzi sama raz leci do przodu rożnie to bywa zauważyłam ze rano jak jest wyspana to siedzi sama a wieczorami leci na boki i sie kładzie ale w krzesełku ładnie siedziała sztywno i nie bujala sie na boki
-
Super Zojka w końcu się doczekał, pewnie wolałaby tam pizze albo kurczaka a nie warzywka;)
koral również wszystkiego najlepszego spóźnione dla chłopaków, zdrówka i żeby byli mniej marudni jak wrócisz do domku:)
Oli ryczy przy cycu, chce co godzinę ale płacze ciągle, chyba gardło go boli, och z jednej strony juz by mogło być jutro, zeby juz poszedł do lekarza, a z drugiej strony, ja nie wiem jak ja jutro przeżyje ten calutki dzień bez niego i wtorek już ryczę na samą myśl. Zeby chociaż był zdrowy:( -
Olala trzymam kciuki mocno.
Powiem Was, ze po dyni robionego w domu było super a dzis Tymek jadł ze słoiczka dynia plus ziemniak metoda Walabi zajadał jak wariat ale potem cos marudził i kupe zrobił śmierdząca jakies 3h pozniej a rano robił normalnie wiec dziwnie czy tem sloiczel tak go popędził bo po domowej dyni to musiałam zrobic 2dni przerwy zeby kupa poszla, a testujeny słoiki przed wyjazdem. -
nick nieaktualnyTusia czytałam ten sam artykuł
Do tego nie wiem czy wam pisałam ale chyba tak jakis czas temu koleżanka znalazła odłamek szkła w sloiczku gerbera oczywiście zadzwoniła na infolinię to jej powiedzieli ze to nie możliwe zrobiła zdjecia wysłała reklamacje u dostała odp ze to sklep za to odpowiada albo dostawca nieodpowiednio transportował i ze to nie ich wina