SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko jak dla mnie :)

• walabia Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak tak

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris - kochana, doskonale Cię rozumiem, musiałaś przeżyć chwile grozy...ja dlatego ciągle nie umiem się zdecydować na jazdę autobusami z małym...bo mam właśnie taką sytuację przed oczami, że albo wydarzy się to co tobie, albo w ogóle jakoś nie będę mogła wysiąść z tym wózkiem :/ Ale najważniejsze, że nic się Wam nie stało...Przytulam :*

doris85 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeżdżę od samego początku autobusem, bo nie mam innego wyjścia:) Praktyka czyni mistrza.

Czy wasze dzieci też chcą wychodzić z wanienki w czasie kąpieli?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 13:02

Karina1989, martusia172005 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franek,ale ekstra :)kuka z wanienki;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:10

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia - ja też bez samochodu, ale ja akurat mieszkam w takim mieście, że na upartego dojdę wszędzie na piechotę ;) Autobusem byłoby szybciej, no ale jeszcze nie nabrałam odwagi ;)
    Franio cudnie zagląda z wanienki :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez właśnie na upartego na piechotę z reguły chodze albo z mężem autem.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris, no właśnie ja pewnie poczekam na przejażdżki autobusowe do przesiadki do spacerówki...gondola wydaje mi się bardziej problematyczna...

Powiem Wam, że ostatnio, jak jestem z małym w sklepie, czy w urzędzie, spotykam się z większą uprzejmością ze strony ludzi, niż gdy byłam w ciąży...już kilka razy przepuszczono mnie w kolejce w sklepie, bym poszła do kasy pierwsza, przytrzymują drzwi...baa, prezydent miasta ( mieszka w mieszkaniu naprzeciwko mnie) wniósł mi wózek na górę...Aż dziwnie się czuję, bo jak stałam w kolejkach w ciąży, to nikt jakoś brzucha nie widział :P

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Warszawie chodzenie na piechotę odpada, no chyba, że się zwiedza tylko swoją dzielnicę. Do rodziców jeździmy pociągiem - to dopiero wyczyn techniczny! Dwa razy jechałam sama.
    Tramwaje odpadają, chyba, że niskopodłogowe. Metro super.

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franek teoretycznie klęczy. Zawsze na koniec przekręcam go na brzuch, żeby dokładnie umyć szyję pod brodą:) no i ostatnio zawsze chwyta za brzeg wanienki jakby chciał wyjść.

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16.45 dla mnie spoczko :)

Ale czadersko Franek wyglada z wanienki:)

Ja podróżuje głownie tramwajami i metrem czasem autobusami bo mi czasem szybciej niz samochodem bo mieszkam w centrum i korków sporo.

U nas kąpiemy jeszxze w leżaczku w wannie chociaz niby do 8kg wiec juz powinnismy przestać ale nie wiem za bardzo co dalej, a nasza spacerówka jeszxze za duża.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:10

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral wrote:
    :) to robisz dokładnie tak jak ja ;) też kładę chłopców na brzuchu na koniec kąpieli :)

:D

ot1z8e0.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he super Franciszek wygląda:) My też kładziemy na brzuszku pod koniec;) Oli to bardzo lubi tylko ostatnio kombinuje żeby napić się wody i trzeba mu rękę pod brodą trzymać.
    Doris współczuje przeżycia, dobrze że na strachu się skoczyło.
    ja podróżuje autem albo na pieszo, u nas nie ma autobusów;) ewentualnie cyb jakis minibus jeździ;)
    KOral zdradź jak wytrzymujesz bez dzieci tyle dni? Ja juz ryczę że jutro tak długo nie będę go widziała, zwariowałam dosłownie nie wiem co się dzieje, chyba chodzi o to,że zawsze nawet jak go zostawiam i jadę do pracy to wiem, że w razie czego wsiadam w auto i wracam, a jutro będę bez auta i jeszcze nie będę mogła wyjść. dobra sorry że wciąż o tym piszę, już kończę.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo się dzieje na forum, jak miło! Ja całe życie wszędzie łażę na piechotę, bo w centrum mieszkam. Nie umiem jeździć komunikacją, nie orientuję się w mieście, zawsze źle wysiądę i i tak piechotą muszę ;) Za to jak była u mnie mama, to jechaliśmy z wózkiem autobusem i było super! Ja sama nawet bym na to nie wpadła :) od tamtej pory czasem jeździmy i obie z Kirką bardzo lubimy. Koral, Doris, ja mam prawko od niedawna, mało jeżdżę i generalnie nie umiem oraz się boję tak jak Ty Doris..ale pojadę. No jakoś do Koral dojedziemy. Pewnie 5 razy pomylę drogę, ale dojedziemy ;)

Koral, wszystkiego najlepszego dla polroczniaków! Po raz.kolejny napiszę, że mają piękną cerę, taką brzoskwiniową, jak wypolerowaną.

Mateusz jak nam wyrósł! Wygląda na zamyślonego, jakby był ponad te wszystkie głupie zabawki :)

Miriam, Zojka natomiast jest jedynym.znanym mi niemowlęciem, które ma m powieki! Ale będzie mogła poszaleć z makijażem, kiedy dorośnie. .. No i juz tylko ja i Tusia zostalysmy jako niedokarmiające stałym. ..

Karina1989 lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:12

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris, uspokój się! Przecież NIC się nie stało! I po co czytasz głupoty w internecie? I nie wyobrażasz sobie chyba, że Koral będzie 3 dzieci do auta pakowała, bo Ty masz schizy? Oczywiście, że pojedziesz!

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris nie mozesz zamknąć się w donu przez taki incydent spokojnie po pierwsze nic się nie stało, po drugie wyrzucenie dziecka z gondoli nkrchcacy wcale nie jest takie "łatwe", a pp trzecie naprawde czeka nas teraz okres taki ze byś musiała cały dom poduchami mielkimi obić zeby Zosia nigdzie i w nic się nie uderzyła. Zrozumiałe ze sie zdenerwowałan ale nie mozma zwariować, pamiętasz jak mi się osunęła wanienka i tez Tymka złapałam w ostatniej chwili i rozpacz była okropna bo ale kąpie go dalej nie mam wyjścia.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:12

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
‹‹ 752 753 754 755 756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ