Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, że Ci tak dobrze idzie Widać, że masz pasję i kochasz to Co jak co, ale taka praca daje mnóstwo satysfakcji Muszę się przyznać, że za każdym razem jak jestem na rehabilitacji z małym i przechodzę obok sali do SI to od razu myślę o Tobie
Mi się marzy jeszcze tyflopedagogika i praca z niewidomymi i niedowidzącymi, kiedyś może się uda zrobić coś w tym kierunku Na razie mam tylko magistra z oligofrenopedagogiki... -
Widzę, że wiekszość forumowych mam to pedagodzy
Spotkanie z Makczą zaliczone. Aaaale fajnie. Makcza ma foteczki to zamieści. Kira jest sliczną porcelanową laleczką
Makcza, dzięki za ciasteczka, były pyszne, zjadłam wszystkieMakcza lubi tę wiadomość
-
oligofrenopedagogika to pedagogika osób z niepełnosprawnością intelektualną
Trudna praca, długo się czeka na efekty, ale daje dużo satysfakcji A ile samemu można się od takich ludzi nauczyć o sobie i nie tylko Ha i dzięki tej pracy nie muszę prosić chłopa o wywiercenie dziury w ścianie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 21:21
-
No u mnie też niestety tyflo nie było Musiałabym do Lublina jeździć, więc trochę poczeka to moje marzenie jeśli kiedykolwiek przyjdzie mi je spełnić Surdo też fajne, planuję na czasie zrobić kurs języka migowego, po studiach tyle co to doskonalę fonogesty
doris - Twój mąż, to jak ja niekiedy, jak trzeba, to wycieram czym popadnie -
Doris mnie wyprzedziła, a ja pierwsza miałam napisać, że było super, że dziewczyny piękne! Doris wysoka, smukła i śniada, a Zosia urocza, GRZECZNA, długorzęsa i niebieskooka. Myślę, że znalazłyśmy wspólny język i nie raz się jeszcze spotkamy. Co, Doris?
Ciastka, o których napisała Doris, to kolejna wariacja na temat ciastek Kozgo - tym razem z bananami, rodzynkami i cynamonem
Teraz widzę, że na tym zdjęciu my z Kirą mamy 2 razy większe głowy niż Czarnuledoris85 lubi tę wiadomość
-
Makcza, my to jeszcze nic. Zośka z Kirą znalazły wspólny język. Śmiały się do siebie i łapały za rączkę
A i wirtualnie odważę się skomentować: Makcza, gdzie ty schowałaś te niby kilogramy? Że ile chcesz schudnąć???
Makcza, to szczupła laska!Makcza lubi tę wiadomość
-
Nieprawda, nie jestem szczupła. Ważę 72 kg przy wzroście 169. Przyjmując, że 4 kg mam w piersiach, na resztę ciała i tak zostaje 68 Chcę schudnąć jeszcze: 4kg, żeby się dobrze czuć w swoim ciele, 8kg, żeby wyglądać dobrze, 14kg, żeby być laską. Ale to ostatnie się nigdy nie uda. Doris, po prostu potrafię się odpowiednio ubrać
-
Mega zdjecie super ze udało Wam się spotkać
Walabia filmik super powinniście prowadzić jakis telefon uspokajający bo wasze głosy od razu uspokajają człowieka
My juz na finiszu pakowania, jeszxze leki, kosmetyki i zabawki. Wszystko rozlozylam na pol na dwie walizki w razie jakby jedna poleciała na drugi koniec swiata.Makcza, Karina1989, doris85, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Makcza, ja NIGDY nie mówie nieszczerych komplementów. Nawet jakbym chciała to bym nie umiała. Mówię jak jest.
Zośka w sumie tez ładnie zasnęła. Tak sobie mysle, ze może za bardzo ją przymuszam do spania. Wyłączam światło, wyciszam a dziś bawiłam sie z nią po kąpieli, włozyłam do łóżeczka, śpiewałam i jakoś zasnęła bez płaczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 22:07