Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie cztery ślicznotki. Wow!!!!
Koral,dasz radę!!! Juz niewiele zostało.
Walabia,nie kasuj filmiku jutro obejrzę na laptopie.
U nas spoko, tylko Franiątko taka jęczymordka. Stęka non stop. Ale pogoda piękna, magazynujemy słońce na zimę
Makcza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestescie śliczne, wszystkie i te duże i te małe:)
Kozgo udanego urlopu, wypocznijcie, wybawcie się, opalcie pięknie.
ale dziwnie będzie tu przez te 2 tygodnie bez Kozgo, co?
He he też chcialam robić oligo ale jakoś skończyło soę na pracy socjalnej, a później pedagogice specjalnej. To że jest nas tu tyle to świadczy o przesyceniu rynku pedagogami:(
Makcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doris wszystkiego najlepszego dla księżniczki.
Wchodzę na forum dziś a tu tyle postów od rana i zdjęć pięknych aż Wam cholera zazdroszczę bo nie mam nikogo z dzieckiem w podobnym wieku by wspólnie poszalec po parku
Miriam zdrowia dla Zojki i Walabia tobie też szybkiego powrotu do zdrowia.
Doris chyba pytałaś o przetwory to ja ogólnie na wsi mieszkam i robie wszytko ogórki kiszone, korniszony, mizerię, grzybki marynowane, surówki, kompot z wiśni, jabłek, gruszek, no i dżemy z wiśni i truskawek,sok z malin no i marynuje sobie buraczki i marchewkę na zimędoris85 lubi tę wiadomość
-
Syn chyba gotowy na wycieczkę bo wstał wlasnie usmiechniety i rozbawiony hehe i zrobił wielka kupe
Wszystko gotowe i zaraz ruszamy na lotnisko.
Buziaki dla wszystkich mamusiek i moich pięknych forumowych dzieciaczków mam nadzieje ze uda mi się do Was jakos dotrzeć i napisać a kak noe to sto lat dla wszystkich maluchow odchodzących miesięcznice swoje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 06:05
Karina1989, Niesmiala, olala81, martusia172005 lubią tę wiadomość
-
Kozgo życzę wspaniałych wakacji i dużo relaksu .
Makcza, Doris, piękna fotka i dołączam do Tusi w zazdrości, że możecie się spotkać i pogadać.
Co do niejadków, to wczoraj Stasiu pochłonął pierwszy raz całą zawartość słoiczka, chyba mu zasmakowała ta dynia z ziemniaczkiem. Walabia, Franciszek ma w sobie taki hipnotyzujący spokój, można go oglądać i oglądać.
Stasiu dziś kończy 5 mcy, a czas coraz szybciej płynie, nie macie takiego uczucia?
Taka byłam radosna z tego powodu, że nie zaciągnęłam ręcznego parkując samochód i jak wchodziłam po schodach, zobaczyłam przez okno, jak mój samochód stacza się w stronę bloku . Szkoda że nikt nie nagrał mojego szaleńczego biegu, żeby zapobiec katastrofie. Ale udało się, ufff, czasem mam wrażenie, że mimo upływu czasu nie wróciłam do dawnej sprawności intelektualnej.
Koral, podziwiam Ciebie, że tak długo wytrwałaś bez chłopaków. Już widzę Wasze przywitanie . Ale czasami trzeba coś poświęcić, żeby zrealizować marzenia. Pamiętam, jak Staszek miał tydzień, a ja siedziałam na zajęciach z rachunkowości i tak strasznie za nim tęskniłam. Teraz jest już łatwiej.
Miriam, zamówiłaś już Tulę, czy czekasz nadal? Ja już męża urobiłam na zakup, więc waham się teraz pomiędzy używanym za 330, a nowym za 420.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:32
https://www.maluchy.pl/li-68384.png