Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja tym razem znioslam glukoze rewelacja bardzo mi smakowala az byłam w szoku bo w poprzedniej ciazy miałam robiana na początku bo było podejrzenie cukrzycy bo cukier miałam ponad normę i znioslam ja fatalnie cofalo mnie przy każdym łyku a teraz mniam mniam ale to może tez dlatego ze mam fazę na słodkie poprostu słodycze jadła bym tonami a wcześniej nie przepadalam za nimi razem zemna była teraz dziewczyna która miała chyba już 4 podejście do glukozy i jej nie poszło znowu babka w punkcie pobran powiedziała jej żeby poszła do gin i zapytała czy może być glukoza poprostu po posiłku po 2 h bo podobno tez tak można badanie nie jest w tedy tak dokładne ale można
-
nick nieaktualny
-
mam jeszcze do was pytanie, na jakiej wysokośc czujecie ruchy waszych maleństw? bo ja mam jakoś dziwnie, często po bokach tak mniej więcej na wysokości pępka, ale i bardzo nisko tak na spojeniu aż czasem za boli jak za długo kopie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Ja czuje je dosyć nisko na wysokości blizny od wyrostka bo mała leży bokiem glowka z lewej strony nóżki z prawej
a ja te co są nisko to czuje na środku, a jak się przesunie na któryś bok to jest ok, nie wiem czy skaka mi po pęcherzu czy po szyjce bo nie umie odróżnić. -
nick nieaktualny
-
ja ostatnio zobaczyłam jak mała robi fikołka, myślałam że mi brzuch w tym miejscu pęknie, wogóle to od dawna takie mocne te kopniaki mam ale dopiero od paru dni niektóre są wyjątkowo mocne, wczoraj siedziałam w kolejce po skierowanie to tak się wierciła że przez bluzkę było widać.
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do glukozy to też wspominam ją fatalnie! nie dość, że ja zawsze jak głodna to zła, to jeszcze zamiast śniadania uderzeniowa dawka cukru z cytryną = bleh... dwie godziny w przychodni były koszmarem, kilka fałszywych wymiotowych alarmów, a później wynik tuż pod górną granicą normy =] więc udało mi się uniknąć powtórnego badania fartem po godzinie od wypicia glukozy myślałam, że zasnę