Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Część dziewczyny ja z majówek ale co jakiś czas zaglądam między innymi z sentymentu do Miriam, którą znam z innych wątków, no i uwielbiam Zojkę
Martusska wrote:Mala m jestem z Jastrzębia zdroju. W Częstochowie mam rodzinę
A ja z Wodzisławia Śląskiego jestem, choć jedna dusza z mojej okolicy
Tusia89, Miriam lubią tę wiadomość
-
Mateusz też wariuje przy przebieraniu...pampers, ubieranie, jedzenie...co go położę na plecy, to z powrotem się przekręca...w domu to jeszcze, jakoś przeczekam, ale po rehabilitacji to jest masakra, zwykle ubieram go po masażu, zdałoby się zrobić to szybko i sprawnie bo kolejne dzieciaczki czekają, a ten cyrki robi...zaczynam dochodzić do wprawy w ubieraniu go, gdy leży na brzuchu
karolinaaaaaaa lubi tę wiadomość
-
zozol wrote:Część dziewczyny ja z majówek ale co jakiś czas zaglądam między innymi z sentymentu do Miriam, którą znam z innych wątków, no i uwielbiam Zojkę
Ej ej jabz Tychów jestem w koncu jakieś śląskie dziołchy
A ja z Wodzisławia Śląskiego jestem, choć jedna dusza z mojej okolicyzozol lubi tę wiadomość
-
Martusska - Ja też jeszcze stolicy nie zwiedziłam
Ogólnie to jakoś niezbyt czuję się w dużych miastach Za szybko życie tam się toczy, mam wrażenie, że się wiecznie gdzieś ludzie spieszą...a u mnie niby 64000 mieszkańców, ale mam wrażenie, że jest dość spokojnie...baa, po 22 to mało co ludzi na ulicy spotkasz... -
To widzę ze taki etap . Moja julka też się często przekręca i ciężko ją ubrać. Ale dzisiaj taka osowiała jest przez chorobę. A niby mówią że mleko matki to uodparnia a tu proszę.
Miriam trzymaj się i w razie czego możesz tutaj się wyrzyć i wygadać -
nick nieaktualnyZozol kurde ale mnie zaskoczyłas no az sie poryczalam ... Do tego to taki teraz okres w którym przypadał by moj porod pierwszej ciazy a wlasnie my znamy sie z tego smutnego wątku mniedzy innymi ah Zozol a jak kot ktory szczęście przynosi
zozol lubi tę wiadomość
-
Przecież na forum wsystkie jesteśmy razem, nie z Krakowa czy z Krzelowa, a kwietniowe, nie styczniowe. Owszem, spotkałyśmy się kilka razy i było fajnie, ale było też fajnie, zanim się spotkałyśmy.
Ja mam nowy srial - "Na kłopoty Zawadzka", czyli superniania w nowym wydaniu. "Superniani" nie znalazłąm nigdze online, a szkoda. Właśnie oglądam odcinek o czworaczkachTusia89, Miriam lubią tę wiadomość
-
Miriam ja miała termin na 3 października, też o tym często myślę tym bardziej teraz jak się zbliża ta data
A kot ma się dobrze i tam gdzie Maksio tam i Kapsel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:54
karolinaaaaaaa, Makcza, Tusia89, doris85, aphrodita, Karina1989, Kaja, Miriam, Niesmiala, evas lubią tę wiadomość
-
aphrodita wrote:Zozol a jak reaguje Twój kot na Maksia?? Nie jest zazdrosny?
Moja Dila jest zazdrosna, często próbuje zwrócić na siebie uwagę. Aczkolwiek nie jest groźna i raczej unika Emilki. Za to Emilka ostatnio coraz częściej interesuje się kotem.