Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia - jak na razie to była :kiepskawa" noc - tzn...były ostatnio lepsze Kiepska będzie jak zacznie się budzić co godzinę Nie wiem, czy to pogoda, czy co, ale wstawałam taka nieprzytomna, że aż się zataczałam idąc zrobić mu mleko Zwłaszcza, że niby tylko dwie pobudki, ale że co dwie godziny ( o 2 i o 4 ) a potem już o 6 całkiem rozbudził się, to się czuję, jakbym wstawała częściej Ale Frania to mi możesz podrzucić...ale na dzień
kozgo - witaj z powrotem Super, że Tymuś tak ładnie zniósł podróż -
Witaj Kozgo i Tymusiu:)
Mój marud daje dziś takie popisy, że mi uszy puchną, nie wiem o co chodzi, przed chwilą 2 kleiki poszły do wyrzucenia, bo księciunio chciał cyca koniecznie i nic innego. Myślałam, żeby za miesiąc powoli odstawiać go ale nie widzę jakoś tego, nie mam pojęcia jak to zrobić. -
Oli dziś strasznie wymiotuje ( bo tego już nie można ulewaniem nazwać), myślicie że to na zęby czy może być coś innego, wcale nie je dużo a takie ilości wymiotuje, że nie wiem skąd to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:13
-
Olala nie dobrze a moze to jakis Rota? Moze dawaj mu czesciej a mniej zeby sie nie odwodnil a jak jutro nie przejdzie to lekarz albo smecta. Wymioty od zębów hmm wiem ze biegunka moze byc ale czy wymioty.
Calusy dla Oliwierka bidulka.NataliaK lubi tę wiadomość