Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziendoberek, my tez juz nie spimy. Jedno karmienie o 2.30 i spanie do 8. Całkiem ok. Za oknem plucha więc dzisiaj nosidlo.
Poza tym okres mi sie spóźnia ponad tydzień i fatalnie sie czuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:23
-
Ja właśnie przestałam brać tabletki wiec tez czekam czy okres się pojawi. Źle się po nich czułam i wszystko co po porodzie zgubiłam to wróciło chyba podwójnie. Nawet w ciąży nie miałam takich Wilczych napadów głodu.
Noc ookropna jak wszystkie ostatnio i nastrój też beznadziejny. Doris łącze się w tej depresji z Tobą, ostatnio same dołki.doris85 lubi tę wiadomość
-
Na pewno pogoda plus skrajne już zmęczenie materiału;) mam nadzieje ze szybko się poprawi
Zaraz musze obudzić małego bo na 11 musze być w pracy a oczywiście jak chcę coś w domu zrobić to śpi 15minut, a teraz już 40minut. Ech złośliwy mały szkrab. -
Witam przepraszam ze wchodze wam w watek bo bede marcowa mamusia 2015
ale mam tylko 1 do was pytanie odnosnie wozka: czy potrzebna jest regulacja zaglowka w gondoli?????????
W niektorych firmach zaczynaja to wycofywac by dziecko tylko lezalo w gondoli a mam jeszcze opcje kupienia wozka z ta regulacja ale musialabym kupic go jak najszybciej bo zaraz wyprzedaja te starsze modele a;e z dugiej strony mam jeszcze duzo czasu na kupno wozka dlatego prosze was o wasze opinie na temat tego zaglowka