Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale super się przesuwa, Oli też tak próbuje ale on się zaraz wścieka i drze i zaczyna się rzucać tak, że trzeba go podnieść. Nadal nienawidzi być na brzuchu, czasem tylko jak się zapomni to poleży trochę no i kładę go na brzuchu zawsze do spania w dzień, więc po przebudzeniu leży trochę tak.
Miriam podaj coś przeciwbólowego co masz, też myślałam, że dziś tak będzie trzeba ale jakoś zasnął. -
No Marcel na kolana chce , ale ręce nie chcą znim współpracować i wygląda kosmicznie bo jak uda mu sie pupe podnieść to jest usmiech , ale niestety upadek i foch jeczenie heheh , ale Doris twoja mala jest czadreska i śliczna do tego
-
Kozgo , a jak uwas z brzuszkiem ???? Bo ja mam wrażenie , że nigdy się tego bólu brzucha nie uwolnimy jest caly czas tak samo i na Bank to przez nutramigen jedyna nadzieja w badaniu i może zmianie tego mleka bo ile on może spac z nogami ku górze ehhhhhhhhh
-
Bede musiała zdjąć przewijak z komody i tam dac 3 kwiatki bo nie mam innych mebli
Oglądałam na youtubie filmiki z raczkującymi dziećmi i jeszcze duuużo jej brakuje...ale nadrabia determinacją
takie cos znalazłam:
https://www.youtube.com/watch?v=-UUoMJAcr-wWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 21:40