Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żeby nie było, lubię Tymka, a nie brak humoru!
Skrzatek, bardzo mi przykro z powodu dziadka, dobrze, że jesteście teraz razem z rodziną, trzymaj się.
Stasiu chyba kończy powoli drzemkę i ruszamy na łowy do lumpika, bo dziś wszystko po 2 zł. Wczoraj wypatrzyłam mu fajną kurteczkę i mam nadzieję, że jeszcze nikt jej nie wziął .https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Tusia od 2 dni jak go posadzą utrzymuje równowagę ale na chwile mu tak pozwalam bo sam z siebie jeszxze nie umie bo to chyba z pozycji raczkowania ale na kolanach kak go trzymam to tak sie buja az usiądzie juz pol leżąco jest BLE w huśtawce juz Rez łapie sie i ciągnie do siedzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas noc standardowa, tzn pobudki co ok 2 godz, ale nie było dłuższych przestojów w spaniu, więc uważam ją za dośc udaną. Od rana robiłam placki bo po południu mam gości a ten mały mój marud wrzeszczał, piszczał i domagał się nieustannej uwagi. Już mnie nogi i gardło bolą od tańczenia i śpiewania przy pieczeniu;) Oli właśnie padł ale walczył okropnie, głowa już mu leciał a on na siłę próbował ją podnosić.
Tymuś ślicznie siedzi juś ale nam rosną te dzieciaczki.
8 października mamy szczepienie na wzw B i mam receptę na pierwszą dawkę pneumokoków i nadal nie wiem czy wykupićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny