X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4zt1jl.jpg

Jestem ciekawa za ile przeczytam jakieś newsy o szczepionce krew Zoi podaliśmy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo Czarek ma urlop wiec tak ustawialam lekarzy ;)

Dam znac jak bedzie luźniej ;)

Taaa przeprosiła po ch.... I jeszcze z Doris sie skuplowala :D

• olala81 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde Miriam może racja, może zostaniemy przy podstawowych. Przeraża mnie tylko to , że podobno 60 - 80% dzieci uczęszczających do przedszkoli jest nosicielami pneumokoków!

01582n0ast4hm7dp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt, przedszkole, o tej porze to czesto "przychodnia". Oczywiscie nie ma co panikować, bo konkretnie chore dzieci nie są wpuszczane do przedszkola. Albo odsylane do domu, jesli juz soe cos tskiego zdarzy. No ale katar po pas i psikanie to norma. Jak zaszłam w ciąże to wlaśnie choroby dzieciaków skłoniły mnie do tego aby w grudniu odejść na L4.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny w końcu mogę do Was się odezwać aż mi głupio dużo by się usprawiedliwiać kłopoty z netem i tyle.
    U nas noc tez do bani położyłam się o 23.40 a o 24 Małgorzata stwierdziła że koniec spania i musiałam zejść z nią na dół żeby nie pobudziła wszystkich i chyba padła mi w wózku po 3 i spaładnie do 5.40 a ja padam na pysk zęby idą oj idą
    Dziewczyny strasznie tęskniłam za Wami ale nawet nie mogłam czytać wybaczcie od czasu do czasu na córki tel wchodziła na fb i tam podgladalam niektóre dzieciaczki ale mam zaległości szok
    Małgosia podnosi głowę i nogi na raz i tyle z samodzielnego siadania ale już zaczyna kumam jazdę w chodzik

klz9cwa175lwe78n.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na pneumo I meningo nie szczepilismy nas a pediatric powoedziala ze jak dzieci nie bedzie chodzila do zlobka ani one ma w domu przedszkolaka to noe trzeba.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo pytałaś o zęby, te na dole widać pod dziąsłem już bardzo długo dlatego już dawno myślała, że to tuż tuż ale nie chcą się skubane przebić. jedyne co mnie pociesza to fakt, że im później tym tym zdrowsze będą bo się dłużej mineralizują.
    Monia T witamy ponownie:)

MoniaT lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieicie co przekonałyście mnie nie szczepię na pneumokoki i już.

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, to straszny sen. Mam nadzieje, że to nie żaden zły znak.

Olala, zobaczymy z tymi puzlami. na razie czołganie udaje sie tylko na łóżku a wiekszość czasu spedza na podłodze na kocu który się roluje i przeszkadza

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Najlepszego dla Oliwierka :D Niech słodziaczek rośnie zdrowo :)

olala81 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30ka6ih.jpg o to zabawka ktora zrobiła ciocia Czarka i Zoja poprostu szaleje za nia :D

olala81, doris85, Edzia88, Tusia89, Kaja, MoniaT, Karina1989, karolinaaaaaaa, Lissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris a co najlepsze palilas cienkie miętowe papierosy z nia :D nie to chyba nie zły znak poprostu w łóżku juz oglądałam filmik Zosi a teściowa to co chwile wchodziła wiec pewnie dlatego ;)

doris85 lubi tę wiadomość

• doris85 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to jest? Taki mały roboczek a tyle z nim zachodu i potrafi swoją matkę doprowadzić na skraj wyczerpania?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mata to bardzo dobry pomysł. Te puzzle mam tylko chwile ale Nina z tej frajdy zapomniała że była głodna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:08

olala81, Kaja, MoniaT, Karina1989, karolinaaaaaaa lubią tę wiadomość

rr64wnh.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka, na tym zdjęciu jak nie Zojka;) zabawka orzednia. Franek wlsnie bawi sie pusta butelka :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwierku kochany wszystkiego co najlepsze :) Słodkiego mleczka i superowych zabawek :D

Miriam extra zabawka, u nas też szał robi pusta butelka po wodzie mineralnej

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te Wasze dzieciaczki nieźle już stają na "czterech łapach" jeszcze chwila a wszystkie zaczną raczkować oprócz mojego leniucha;)

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak pusta butelka, drewniana kuchenna łyżka, plastikowe pudełko itp to najlepsze zabawki.
    A jest juz u Was etap wyrzucania zabawek na ziemie i domagania się NATYCHMIAST spowrotem? U nas trwa od kilku tygodni;(

01582n0ast4hm7dp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala, Franek jeszcze nie odkrył tej cudownej zabawy ;)

Dziewczyny dzięki za porady na temat puzzli. Kupię chyba jednak na początek piankowe bo tańsze, potem zainwestuje w tą matę ale to już do Frania pokoiku bo tam dywanu nie ma.

szczessciara lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli,najlepszego ;) ooooo tak Framek uwielbia jak cos spada na ziemię

dqprj44jypq2k6s8.png
‹‹ 843 844 845 846 847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ