Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To fakt, przedszkole, o tej porze to czesto "przychodnia". Oczywiscie nie ma co panikować, bo konkretnie chore dzieci nie są wpuszczane do przedszkola. Albo odsylane do domu, jesli juz soe cos tskiego zdarzy. No ale katar po pas i psikanie to norma. Jak zaszłam w ciąże to wlaśnie choroby dzieciaków skłoniły mnie do tego aby w grudniu odejść na L4.
-
Cześć dziewczyny w końcu mogę do Was się odezwać aż mi głupio dużo by się usprawiedliwiać kłopoty z netem i tyle.
U nas noc tez do bani położyłam się o 23.40 a o 24 Małgorzata stwierdziła że koniec spania i musiałam zejść z nią na dół żeby nie pobudziła wszystkich i chyba padła mi w wózku po 3 i spaładnie do 5.40 a ja padam na pysk zęby idą oj idą
Dziewczyny strasznie tęskniłam za Wami ale nawet nie mogłam czytać wybaczcie od czasu do czasu na córki tel wchodziła na fb i tam podgladalam niektóre dzieciaczki ale mam zaległości szok
Małgosia podnosi głowę i nogi na raz i tyle z samodzielnego siadania ale już zaczyna kumam jazdę w chodzik -
Kozgo pytałaś o zęby, te na dole widać pod dziąsłem już bardzo długo dlatego już dawno myślała, że to tuż tuż ale nie chcą się skubane przebić. jedyne co mnie pociesza to fakt, że im później tym tym zdrowsze będą bo się dłużej mineralizują.
Monia T witamy ponownie:)MoniaT lubi tę wiadomość
-
Miriam, to straszny sen. Mam nadzieje, że to nie żaden zły znak.
Olala, zobaczymy z tymi puzlami. na razie czołganie udaje sie tylko na łóżku a wiekszość czasu spedza na podłodze na kocu który się roluje i przeszkadza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olala, Franek jeszcze nie odkrył tej cudownej zabawy
Dziewczyny dzięki za porady na temat puzzli. Kupię chyba jednak na początek piankowe bo tańsze, potem zainwestuje w tą matę ale to już do Frania pokoiku bo tam dywanu nie ma.szczessciara lubi tę wiadomość