Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny. Nie odzywalamsie caly dzien bo z taka radoscia jechalam z adasiem do moich rodzicow.... niestety dzien konczy sie tragicznie bo odszedl od nas mojj ukochany dziadzius na oczach najblizszej rodziny w dniu urodzim swojego syna....https://www.maluchy.pl/li-68994.png
-
SkrzTek przykro mi moje kondolencje.
Dziewczyny mam pytanie bo Tynek coraz wczesniej wstaje na cyca w nocy kiedyś przesypial do 4 potem do 2 a teraz potrafi obudzic się o 23 tak jak dzis i próby smoczkowanoa wywołują mega wściekłość niev wiem czemu tak jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja mama ma wi-fi, to mogę podczytac w nocy z telefonu. Dużo nowości! Kozgo, witaj, fajnie ze wrocilas. Tymek ładnie siedzi i jakie ma łapki grubiutkie kochane
Zosia śmiga jak ta lala. Kira robi to samo, tylko centymetr po centymetrze, powolutku i niezbornie. Boskie ma Zosia te loki nad uszami, przesmieszne.
Ola, super, że z.pracą się udało, pewnie kamień z serca. Oli ma piękne ciemne oczy.
Miriam, zęby? Cóż, wszystkie nas to czeka... Cho c u nas póki co, odpukać, w miarę bezboleśnie. Podobnie z jedzeniem -.dziś puchłam z dumy, bo Kirunia się popisała przed babcią z jedzeniem reszty słoiczka z.niedobrym brokułem i napoczęciem nowego z dynią i nawet ubranka sobie nie pobrudzila, otwierała tylko buzię na łyżeczkę. Oczywiście na codzień to tak nie wygląda, ale.szacun totalny. Mama mnie wwychwaliła, że sobie tak pięknie radzę. To miłe zostać docenioną przez matkę m szczególnie w tej trudnej materii. No ale prawdą jest, że na początek trafił mi się wyjątkowo wdzięczny egzemplarz..Dobra, dość chwalenia się.
Skrzatek, przykro mi z powodu śmierci dziadka.Ja juz nie mam nikogo oprócz mamy. Z tego co napisałaś wynika, że Twój dziadek miał dobrą śmierć - bez cierpienia, w otoczeniu całej rodziny. To bardzo ważne. -
Pieknie Tobiaszek sie zbiera do raczkowanie.
Kozgo. Łącze sie w bólu. Jestem na nogach od 2 z dwoma krótkimi drzemkami a ona juz nie spi i nie zamierza. Był cyc, 2x żel, viburcol (po nim spała 1h), o 5 histeria na maksa i pedicetamol, po którym zasnela o 6 i juz na nogach! Najgorsza noc od porodu. Najgorsze, ze. Juz mi nerwy siadają -
Witamy :)U noc też słaba. Widocznie taki okres...
Ninuśka chyba też sie zbiera do raczkowania bo przyjmuje pozycje na kolanach, rączki wyprostowane i buja sie do przodu do tyłu. Podobnie do Tobiaszka.
Ja kupiłam puzzle piankowe. Musimy dzis odebrać. Mam nadzieję, że będzie szał -
Witajcie o poranku - dziś słońce świeci i od razu lepiej. Nasza nocka dużo lepsza od poprzedniej, pobudka 5:50, śpiewy i machanie smoczkiem, ale po 10 min. padł, tata też, a ja już nie mogłam zasnąć. Po waszych opisach staram się nie nakręcać, chociaż w środku mam nadzieję, że może już swoje przeżyliśmy przy kolkach i z zębami będzie ciut lepiej? Oby.
Doris, Zosia super!! Tymek jak ładnie siedzi!! Wydoroślał bardzo przez ten czas, jak Was nie było.
Moi teściowie zawsze uważali, że dajemy Stasiowi za małe porcje, a wczoraj jak teść go karmił kaszką i zobaczył ile zjadł, to był szoku . Wg wagi u alergologa waży 7250, więc przybiera super, choć raczej nie podwoi wagi, bo pół roku już za dwa tygodnie (!!).
Jeśli nie macie w swoim mieście dostępu do kaszek Holle, to polecam inne:
http://www.biobabysun.pl
Z bezglutenowych jest tylko jaglana, ale większość z Was już chyba wprowadza gluten. Skład super i u nas są dostępne w takim sklepie z ziołami, zdrowymi przyprawami, kosmetykami itd.https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Skrzatek przyjmij ode mnie wyrazy współczucia...
Widzę, że nocki u każdego dość nieciekawe...ale to chyba taki okres, bo mały też dziś przebił samego siebie...pobudki co godzinę - półtora...po to, by o 5 obudzić się na dobre Nie wiedziałam już co z nim zrobić, tu ciemno, wszyscy śpią, a ten szaleć chce...
No i muszę wygrzebać nawilżacz powietrza, bo zaczęli grzać i sucho się zrobiło jak nie wiem
Jeeej, jak Tobiaszek już ładnie się zabiera do raczkowania!! Szok...
A Tymuś to rzeczywiście baardzo wydoroślał przez ten wyjazd I jak ładnie siedzi -
Karinka, witaj w klubie dzieci lubiących nocne wybudzanie
ja walczę z zatkanym twardym kanalikiem... Buuuu juz pól roku a tu takie heca muszą się raz na jakiś czas przytrafić... Eh... ciepła flanela na cyc i mam nadzieję,że Franko wyssa
szczessciara, Karina1989 lubią tę wiadomość