Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czego sie spodziewać za te cenę? Ja nie mam szczęścia do lumpkow. Ten zapach...
Makcza, ty mówiłas ze masz fajne lampki koło siebie. Moze sie wybierzemy na szperanie?
Tapirek, ja wzięłam raz ibuprom sprint i obie żyjemyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 09:36
-
doris85 wrote:Tapirek, ja wzięłam raz ibuprom sprint i obie żyjemy
W takim razie jak mi się dziecko obudzi to wyjdę do apteki bo nic w domu nie mam innego...
Jeszcze Szymkowi coś dzisiaj w nosie charczy a nic nie mogę odciągnąć. Mam nadzieję, że mąż nas nie zaraził... -
Witam mamuśki u nas noc jak zawsze z pobudkami ,a co do czopkow dałam raz i pomogło bo przy takim placzu jaki był to sie nie dało mu nie podać !!!
Kozgo ,ale masz hardkor z Tymkiem oby szybko sie ustabilizowalo ja jestem dobrej myśli mnie !!! -
Jedno body i spiochy Marcel dostał z H&M i pierwszy raz wywalilam do kosza bo nie nadawało sie do ubrania bo po przepraniu ręcznie z rozmiaru 80 zrobiło się szerokie masakrycznie brzydkie i masakra ,a jak spr ile dała to masakra wywalilam do kosza 80zl co za materiał
-
Tapirek ja walcze z bólem głowy drugi dzien paracetamol nic nie daje masakra
Nie sadze zeby brzuch baki puszcza, kupy robi regularnie wiec nie wiem o co by mogło chodzić moze tak jak u Maczki złe reaguje na stałe pokarmy i słabo spi bo trawi sama nie wiem dzis namy juz stolik to zrobimy mu BLW.
Karolina jezeli Tymka kolki przez 4,5 miesiaca nie zniechęciły mnie do kolejnej ciazy to chyba tylko zeby mogą to zrobic hehe :p
Wczoraj ćwiczyłam z Tymkiem obroty z brzucha na plecy ale on zupełnie nie ogarnia tego wiec chyba bedzie nie turlajacym sie dzieckiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 10:00
-
Kozgo kolki dały nam popalić nam kolki skończyły sie w polowie 4 miesiąca ,a co do drugiego dziecka ja stara d.... wiec chyba drugie może ,za 1,5 roku bo pracujace ciało może szwankowac
Mam sąsiadkę ,która ma synka 1,5 roku młody cienko śpi wrecz wcale ,a ona marzy o drugim dziecku i co miesiąc zalamka ze nie jest w ciąży ,a jest po cc -
Ze smykał bodziaki to ruletka. Dwa wielopaki koszmarnie sie rozszerzyly. Za to inne opakowanie super. Z biedronki tez sie rozciagnely wszerz. Z h&m są ok. To chyba zależy od tego jak kroja materiał wzdłuż czy wpoprzek, bo niektóre bodziaki po prańiu robią sie długie i wąskie a inne krótkie i szerokie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 10:09
-
kozgo wrote:Tusia vibrucol.
Kaja my mamy duzo z hm i nic się nie dzieje z nimi po praniu za to raz kupiłam ze smyka i był koszmar
A co do reserved to chyba teraz jest zniżka 30% tylko nie wiem czy tez na dziecięce.
Też mam dużo z h&m ,a tu nadzialam sie 1 raz ,a o smyku nic nie mów teściowa kupiła mu fajny dres iiii co recznie pranie i z koloru niebieskiego zrobiły sie takie plamy i reklamował to i kasę zwrócili bo było to dzien po zakupie, a ja porę nowe rzeczy wszystko ręcznie ,aby nic z tym sie nie stało ,a tu masz -
Doris, mam zagłębie ciuchowe, ale - z wózkiem masakra, a czekam jeszcze na nosidło. Po drugie - obie mamy dziewczynki, więc jest ryzyko, że będziemy chciały te same rzeczy. Za to może dziś tak zwany drugi spacer razem wieczorkiem? Bo na pierwszy idę zaraz, tylko czekam na karmienie.
Jeszcze co do zabawek - moja mama kupiła jej pierwszą grającą, taka mała plastikowa do rączek, za kilka zł, gada i świeci, ja się naciśnie. I już robi to wrażenie, chętnie się bawi, więc dla tych co jeszcze nie mają - polecam.
Kaja, a ile masz lat, że niby za stara na dzieci? Ja mam 31, drugie chcę na pewno - za rok lub dwa, nie ma się co zastanawiać w tym wieku Dziwny ten rozdźwięk pomiędzy wiekiem biologicznym, a mentalnym - ja się jeszcze czuję dziewczyną, nawet nie kobietą, a co dopiero żoną i matką... -
Dopiero 11 a u nas już cięzki dzień, wymasowałam dziąsła, posmarowałam żelem ale nie jest dobrze. a moja głowa pęęęka. jutro znowu mąż ma wolne, więc ja miałam pracować , ale zastanawiam się nad zostaniem w łóżku, chociaż ja tak nie umiem leżeć.
Ja mam nadzieję, że trochę obkupię małego jak polecimy do UK do mojej siostry, chociaż nie wiem jak się zabierzemy z bagażem podręcznym, ale coś wymyślimy, może będzie ktoś jechał autem w krótkim odstępie czasu. Tam nawet w PRImarku są rzeczy supr jakości, przynajmniej te dziecięce mam dżinsy i kurteczkę m. in. które naprawdę nosi często i prane milion razy a nic po nich nie widać -
Ja juz tez za stara jestem na drugie dziecko, z resztą nigdy nie chciałam mieć więcej, ostatnio mąż coś napomknął o rodzeństwie, ale zna moje zdanie na ten temat. Poza tym zanim my się wybudujemy to pewnie ładne kilka lat minie a na tym mieszkaniu nie wyobrażam sobie 2 dzieci.